Интересна врътка при М52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Интересна врътка при М52
от една седмица насам като я запаля сутрин и тръгна независимо на коя предавка съм,докато стрелката не излезе от синята зона колата не иска и не иска да подмине 2700RPM...натискам педала до край но не и не...вярно е,че като е студена повече не й и трябват,но при Е36 такива защити не вярвам да има..къде да търся проблема?
Като излезе от синята зона автоматично се оправя положението
Като излезе от синята зона автоматично се оправя положението

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
Щото го направих вече...всички логични и адекватни неща,които ми дойдоха на акъла ги направих..маслото е Мотул 6100 на няма и 500км,старото го махнах на 8500км...
Мисля си за едно лошо нещо,ма то и без това няма да е още дълго време тоя мотор в тая кола...да съм спукал главата
Мисля си за едно лошо нещо,ма то и без това няма да е още дълго време тоя мотор в тая кола...да съм спукал главата

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
При мен това нещо се получаваше зимата в големите студове и като позагрее се оправяше. Освен в студеното време не се е случвало друг път. Тогава като питах ми казаха, че било някаква защита, но нямам представа защо при теб ще се получава в тая жега
Глава не си спукал 

аз си мисля за дюза/и
при мен се получава нещо подобно понякога... оборотите се вдигат но много бавно от 2000до 3500 повече не я и мъча студена
това се получава веднага след потегляне при студен двигател и се оправя преди да загрее колата
я кажи като палиш сутрин на студен двиг оборотите качват ли ти се плавно до малко над 1000 или се пъват и едвам стигат 1000
при мен се получава нещо подобно понякога... оборотите се вдигат но много бавно от 2000до 3500 повече не я и мъча студена
това се получава веднага след потегляне при студен двигател и се оправя преди да загрее колата
я кажи като палиш сутрин на студен двиг оборотите качват ли ти се плавно до малко над 1000 или се пъват и едвам стигат 1000
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
///MapTo написа:...да съм спукал главата
Защо мислиш така?

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- ///MapTo
-
-
^
Знам ли и аз защо го мисля...година и половина ме търпи тоя мотор на какви ли не издевателства,та може да е решил да предава богу дух...
относно оборотите проблеми нямам...като я запаля студена са около 850-900 и след няма и минута си слизат на 600,но има нещо друго което ми прави вчепатление..по принцип когато е загряла колата,а и студена да е скоростния ми лост не трепва...като го докосна с пръст не се усещат никакви вибрации нито нищо,а сега когато е в този да го наречем авариен режим има видими вибрации в лоста...
И другото интересно е,че като отворя капака двигателя видимо и той претриса...та ме навежда на мисълта да работи на цилиндър по-малко...ма пък щеше да си личи при оборотите,а там сичко е наред
Знам ли и аз защо го мисля...година и половина ме търпи тоя мотор на какви ли не издевателства,та може да е решил да предава богу дух...
относно оборотите проблеми нямам...като я запаля студена са около 850-900 и след няма и минута си слизат на 600,но има нещо друго което ми прави вчепатление..по принцип когато е загряла колата,а и студена да е скоростния ми лост не трепва...като го докосна с пръст не се усещат никакви вибрации нито нищо,а сега когато е в този да го наречем авариен режим има видими вибрации в лоста...

И другото интересно е,че като отворя капака двигателя видимо и той претриса...та ме навежда на мисълта да работи на цилиндър по-малко...ма пък щеше да си личи при оборотите,а там сичко е наред

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
След горе написаното от теб за мен нямаш проблем с главата.....
Търси проблема по токовете.......
Търси проблема по токовете.......

Великите умове обсъждат идеи.
Убий глупака с мълчание
Убий глупака с мълчание

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
лула ,свещ ,ламбда или бубина - имах същият проблем с моята е34-ка когато я взех не го правеше и за 300 км каране започна да мизерства, и се овеличава , студена върви , след 15 минути максимум започва да прекъсва..... марти имам и лоли ,и свещи някъде изостанали ,обади се да ти ги дам поне 2-3 работят със сигурност . Ако искаш имам и нови. 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Бат_Колю написа:датчика на коленениа вал бате
Имоето М52 правеше така докато един ден не искаше да си вдигне над 3000 оборота и след смяната на датчика и положението се оправи

- ///MapTo
-
-
Бат_Колю написа:датчика на коленениа вал бате
Ми аз от 3 дни ти звъня да те видя,чуя,пия бири бате,ама ти не ебаваш...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2