E36 обикновен метан или инжекцион?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
E36 обикновен метан или инжекцион?
Колеги има БМВ 320 купе 93г. и се чудя се какво да му сложа обикновен метан или пълен инжекцион?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
естественно че инжекцион едва тогава няма да ти се налага толкоз често да превключваш на бензин (когато изпреварваш)

- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
отг
vladuicho написа:ако имаш пари за инжекцион ръгай не се плаши,аз съм с обикнвен и с 8 кинта минавам 130 км,праи му сметка
ок, ама като е на инжекцион разхода не му ли по-малък, а и как ти върви на обикновен метан?
аз карам на метан ве4е 320000км и е супер
колата която карам е опел астра на метан е само 4е не е инжекционова система вьрви супер хар4енето не го коментирам 4е е срамно 17лв 250 км градско.мои сьвет сложи си инжекция и разлика няма да усетиш спрямо бензина..а ако можеш да си позволиш и бутилка от карбонови влакна а не стоманена си направил перфектната комбинация.
vladuicho написа:ако имаш пари за инжекцион ръгай не се плаши,аз съм с обикнвен и с 8 кинта минавам 130 км,праи му сметка
браво, но при мен тва е извънградско

иначе спор въобще няма - задължително инжекцион трябва да е уредбата.
мойта е фобос - снимки в вдреса от подписа ми.
пп
между другото ще вметна и за чипчето дето сложих и аз - писал съм в съответната тема впечатления .... та - чипа влияе и на метановия комп - в смисъл че чете датчиците и командите и каквото е там всичко от бензиновия комп. съответно динамиката се прехвърли и при карането на метан. като за разхода.. както казах - не се оплкавам.
но ако е обикновенна уредба, мисля че вече бензиновия комп не влияе никак на газовата.

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
DirtySouth написа:Ти много ги разбираш изпреварващия
ми да ти кажа за разлика от теб ги разбирам не спамя в сяка тема ... просто му казвам карал съм 2 коли на метан обикновен и просто може найстина да горат смешно количесто ама ако не са след 2000година или много запазени просто си е смях като дадеш газ..

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
Слагай инжекция,аз съм с обикновена ве4е 8 месеца /не съм имал проблеми/ но мисля да я сменя с I,за по-голям кеф
Като сложиш уредба /каквато и да е/,сподели.

Като сложиш уредба /каквато и да е/,сподели.

Re: отг
belial написа:vladuicho написа:ако имаш пари за инжекцион ръгай не се плаши,аз съм с обикнвен и с 8 кинта минавам 130 км,праи му сметка
ок, ама като е на инжекцион разхода не му ли по-малък, а и как ти върви на обикновен метан?
да по малък е ,но аз нямах пари за него

а и като искаш на бенз едно копче те дели от това ,аз вчера два пъти ударих в прекъсвача

11 мнения
• Страница 1 от 1