светлина на километража
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
светлина на километража
Здравейте колеги! Проблема ми е че електронния ми километраж светва само когато паля колата. след запалването и като изгаснат светлините на квадратчетата на маслото изгасва и не мога да видя километража
нощно време таблото си свети но отново километража не се вижда много ясно. с останалите светлини няма проблеми.
това не е нормално нали? има ли крушка и къде да я търса? не е кой знай какъв проблем но ме дразни...
ще се радвам някой ако ми сподели опита си. разбрах как се сваля таблото между временно, но ме е страх да не взема да влоша нещата.

това не е нормално нали? има ли крушка и къде да я търса? не е кой знай какъв проблем но ме дразни...
ще се радвам някой ако ми сподели опита си. разбрах как се сваля таблото между временно, но ме е страх да не взема да влоша нещата.
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129290&view=1&photo=1%5Burl%5D%5B%2Furl%5D&pid=2785703
Под жълтата пластина има 2-е крушки по 1.2W.Смени ги и пробвай.Ако не стане подложи изолирбанд както е показано на снимките.И тогава ако не светне,значи има "лоша спойка" и ще трябва да я търсиш
Под жълтата пластина има 2-е крушки по 1.2W.Смени ги и пробвай.Ако не стане подложи изолирбанд както е показано на снимките.И тогава ако не светне,значи има "лоша спойка" и ще трябва да я търсиш

- gazaritony
- Потребител
-
Абе колега така или иначе си трагнал да показава6 на моя километра6 имам две петна които не ми сфетат на км на 40 ската и на оборотите на 5000
POWERFULL
мерси за инфото.значи трябва да го разглобя и да ги извадя.много е дразнещо нищо не виждам през деня на дисплея.
а за колегата мисля че на всички табла има такива "дупки" дето са по-тъмни. на същите места ги имам и аз. гледах и на други снимки във форума, че ги има. Пусни тема и дано ти отговорят, но аз като си сменям крушките ще погледна за всеки случай де.
а за колегата мисля че на всички табла има такива "дупки" дето са по-тъмни. на същите места ги имам и аз. гледах и на други снимки във форума, че ги има. Пусни тема и дано ти отговорят, но аз като си сменям крушките ще погледна за всеки случай де.
4 мнения
• Страница 1 от 1