спряха да ми светят светлините по таблото

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

спряха да ми светят светлините по таблото

Мнение от boywalking » 20 Авг 2008, 23:42

Първо искам да помоля модераторите да не ми трият темата, заради това, че преди няколко дни бях напускал малко теми в повече...Извинявам се за което...

Имам сериозен проблем: вчера си свалих таблото с километража оборотомера и цялата работа дето е, махнах крушката за мигача, че беше изгоряла, закачих на ново таблото, сега вечерта излизам и таблото като, че свети малко по-слабо.... а по останалата част от таблото (ключа за фаровете, врътките за парното, копчетата за прозорците) НЕ СВЕТЯТ - единствено копчето за размразяването на задния прозорец и предния пепелник,... всичко останало не свети,... къде може да е проблема.... може ли от кофти закачен конектор отзад на таблото да е,... а съм убеден, че всичко като хората по мястото си съм сложил.....

наистина е отвратително, и ми е много гадно,.... защо така от нищото да ми спре всичко светещо ?

дали съм изпържил крушките или някой кабел да се е прецакал ?
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 20 Авг 2008, 23:45

А бушоните провери ли?
Beautiful Mechanical Wonder

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: E38

Мнение от boywalking » 21 Авг 2008, 0:13

не се сетих, утре сутринта първо тях ще проверя, като дигна капака се намират горе до шофьора нали, къде другаде да гледам, защото знам, че има и до акомулатора....
искам и да знам копчетата за прозорците трябва ли да светят, и врътката за фаровете също дали свети, че нямам спомен
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 21 Авг 2008, 0:21

Всичко трябва да свети а бушоните се намират като вдигнеш капака и стоиш срещу колата в горната дясна част намират се в една черна кутия която има капак махаш го и деистваш 8)
Beautiful Mechanical Wonder

Назад към E36