Температурата на водата!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Температурата на водата!
Здравейте момчета,
Днес се регистрирах във форума и съм очарован от количеството
интересни теми. Забелязах че се ядосвате когато се пуска нова тема, която е обсъждана и затова потърсих, но нищо не открих по моя проблем. Купих си колата (318 - М40) преди 2 месеца и има много неща, които не са ми ясни. Стрелката на темп. на водата не мърда от средата. Само сутрин е долу, после се качва и остава там, обаче ми се струва, че водата вдига по-голяма температура.
Днес се регистрирах във форума и съм очарован от количеството
интересни теми. Забелязах че се ядосвате когато се пуска нова тема, която е обсъждана и затова потърсих, но нищо не открих по моя проблем. Купих си колата (318 - М40) преди 2 месеца и има много неща, които не са ми ясни. Стрелката на темп. на водата не мърда от средата. Само сутрин е долу, после се качва и остава там, обаче ми се струва, че водата вдига по-голяма температура.
Е най после и аз да се запиша. Аз имам м40 от вече 1 година. И при мен беше така със стрелката на водата. Когато си менях ремъците в полулегалния сервиз на BMW във варна ми казаха че може да имам проблем със загряването защтото виското ми не работело съвсем както трябва. Това беше октомври м.г. През зимата нямах никакъв проблем, но като дойде лято решех да си сменя виското и се оказа че стария съединител е изтекъл и сигурно не е вършил работа както трябва. Сега съм със нов и като запаля колата когато е студена се чува едно свистене от перката само първите 10-15 сек.
Така че ако ме питаш мен погледни си виското- сваля се за 1 мин. Ако е омаслено по добре го смени ако караш много градско. Иначе може да стане бум
Така че ако ме питаш мен погледни си виското- сваля се за 1 мин. Ако е омаслено по добре го смени ако караш много градско. Иначе може да стане бум

Re: Температурата на водата!
tozy написа:Стрелката на темп. на водата не мърда от средата
Е от това по гот здарве му кажи, гледай като се размърда от там да внимаваш...
Това е нормалното положение на стрелката:!:
.....за да не се чудиш като на жигула например, колко ти е нормалната температура......от БМВ са изчислили нормалния диапапзон на температурата и когато колата е загряла в нормална работна температура, стрелката застава на средата.....ако обаче започне да се отклонява и най-малко в дясно......нещо не е в ред...демек почва да загрява 

- ToHuTo
- Потребител
-
- Кара: под налягане
здравейте на всички, та имам и аз едно въпросче по темата...защо при
постоянно зацепена перка на двигателя,стрелката на темп. стои между
средното и следващото деление на скалата.Термостата го смених...
без перка положението е почти същото..от Благоевград до София
Това нормално ли е според вас
П.С. Радиатора е малко по голям от оригиналния
постоянно зацепена перка на двигателя,стрелката на темп. стои между
средното и следващото деление на скалата.Термостата го смених...
без перка положението е почти същото..от Благоевград до София

П.С. Радиатора е малко по голям от оригиналния
7 мнения
• Страница 1 от 1