Дайте съвет колеги
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Дайте съвет колеги
Нещо ми тресе предницата гумите са балансирани ходих на преглед казаха ми че имам два шарнира за смяна външните но невярвам да е от тях и преди сам имал разбити шарнири но не е тресло така.Като ускорявам нищо няма като стигна кам 130 140 и вдигна крака от газта като вземе да намаля скороста има някакви вибрации отпредницата и немога да разбера каде е проблема.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Много неща мпже да са брат.Има едни тампони които регулират страничното преместване на гумата.Те се разбиват.По принцип в началото може и да не се усетят но като се разбият стъбилно и става лошо.
Натисни предната гума със крак НАЗАД и НАПРЕД (не на вътре и на вън в калника) и виж дали се мести.По принцип не би трябвало да мърда и грам.Забележи как са страничните разтояния между гумите и калниците.
Натисни предната гума със крак НАЗАД и НАПРЕД (не на вътре и на вън в калника) и виж дали се мести.По принцип не би трябвало да мърда и грам.Забележи как са страничните разтояния между гумите и калниците.
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Благодаря ще взема да ги сменя тези шарнири че да видим дано се оправи пущината че ми отива целия кеф на кино
a
Binev_OuT написа:Много неща мпже да са брат.Има едни тампони които регулират страничното преместване на гумата.Те се разбиват.По принцип в началото може и да не се усетят но като се разбият стъбилно и става лошо.
колега аз имам такъв проблем гумата предната се мести наред и назад леко какъв е този тампон
Няма начин да няма начин
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
99% е от късия шарнир.И аз имах същия проблем отначало тресеше волана от 120 нагоре после при 100..90...и така щот шарнира се разбиваше....след смяната всичко е ОК!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1