за въздушния филтър на е 36 1.6 и ес
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
за въздушния филтър на е 36 1.6 и ес
Днес в един магазин за авточасти в Люлин ми казаха,че имало някакъв въздушен филтър,който ще ми донесе 5 коня отгоре!!!!фИЛТЪРА БИЛ ВЕЧЕН!!! Възможно ли е това?За конете-да,ама вечен...
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Да възможно е .. това е т.н. "спортен филтър" .. който се пере .. и общо взето е вечен !

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Ами според зависи от вида, дали е коносовиден .. или е като нормален филтър ...варви около 100-на лева . не знам точно ако някой е копувал да каже .. за Е36-цата гледах на изложението имаше "промоция" и беше на К&N за 80 лв.

R.I.P Landikar
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
чак за вечен незнам....единственото което ще спечелиш е по хубав звук...иначе за коне забрави....даже се получава обратния ефект през лятото.....въпреки топлинния щит и тая тръба дето го обдухва за която говориш в другата тема в горещи дни като отворя капака, немога да си сложа ръката на филтъра...... 

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Re: за въздушния филтър на е 36 1.6 и ес
Еи ама много разбиратели от тия старши ентусиасти бе!БРАТЛЕ ИМА ВЕ4ЕН ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР ЗА ТВОЯТА КОЛА(ТЯ Е КАТО МОЯТА)И ТОЙ СЕ КАЗВА K&N.МОЯТА Е СЪС ТАКЪВ ВЪРВИ СТРАШНО,ЗВУКА Е ГОТИН И ВЪВ ХАРВАТСКА ПО ПРАВАТА МАГИСТРАЛА СЛЕД КАТО ГО МОНТИРАХ КОЛАТА ДАДЕ РАЗХОД 6.8 ПРИ СРЕДНА СКОРОСТ 130 КМ/Ч.ЕИ ТОВА АКО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ИНВЕСТИЦИЯТА ЗДРАВЕ ДА Е!
P.S. от K&N препоръ4ват 4истене и смазване на филтъра на 30 000 км.просто го слагаш и забравяш за него
P.S. от K&N препоръ4ват 4истене и смазване на филтъра на 30 000 км.просто го слагаш и забравяш за него
Re: за въздушния филтър на е 36 1.6 и ес
kamoev написа:Еи ама много разбиратели от тия старши ентусиасти бе!БРАТЛЕ ИМА ВЕ4ЕН ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР ЗА ТВОЯТА КОЛА(ТЯ Е КАТО МОЯТА)И ТОЙ СЕ КАЗВА K&N.МОЯТА Е СЪС ТАКЪВ ВЪРВИ СТРАШНО,ЗВУКА Е ГОТИН И ВЪВ ХАРВАТСКА ПО ПРАВАТА МАГИСТРАЛА СЛЕД КАТО ГО МОНТИРАХ КОЛАТА ДАДЕ РАЗХОД 6.8 ПРИ СРЕДНА СКОРОСТ 130 КМ/Ч.ЕИ ТОВА АКО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ИНВЕСТИЦИЯТА ЗДРАВЕ ДА Е!
Да ти кажа и аз съм със спортен филтър но не е конус а си е в котията и допълнителна траба за въздух има. На мене ми даде 6 при постоянна скорост 120

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Нищо само взима
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3