ПРОБЛЕМ С КЛИМАТРОНИКА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПРОБЛЕМ С КЛИМАТРОНИКА

Мнение от ДЕТ » 17 Авг 2008, 19:24

КОЛЕГИ СКОРО СИ КУПИХ КОЛА БМВ320.И :D ОБАЧЕ КЛИМАТРОНИКА ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ОТКАЗА ХОДИХ ДА ГО НАПЪЛНЯ С ФРЕОН ,КАТО ГО ЗАРЕДИХ 30 МИНУТИ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ БАЧКАШЕ ЯКО НО СЛЕД ТОВА СПРЯ ДА ОХЛАЖДА И НЕ САМО ТОВА И ПАРНО НЯМАМ ВЪРНАХ СЕ ПРИ МАИСТОРА В ВАРНА..... :evil: ТОИ МИ КАЗА ЧЕ Е ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА ВАЗМОЖНО ЛИ Е ИЛИ МЕ БАЛАМОСВА ДА СЕ ВЪРНА ДА МУ ГРЪМНА СЕРВИСЧЕТО УМРЕЛО. ПОМОГНЕТЕ АКО СТЕ СРЕЩАЛИ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Потребител
Аватар

Re: БРОБЛЕМ С КЛИМАТРОНИКА

Мнение от Bobi4 » 17 Авг 2008, 21:05

ДЕТ написа:КОЛЕГИ СКОРО СИ КУПИХ КОЛА БМВ320.И :D ОБАЧЕ КЛИМАТРОНИКА ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ОТКАЗА ХОДИХ ДА ГО НАПЪЛНЯ С ФРЕОН ,КАТО ГО ЗАРЕДИХ 30 МИНУТИ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМ БАЧКАШЕ ЯКО НО СЛЕД ТОВА СПРЯ ДА ОХЛАЖДА И НЕ САМО ТОВА И ПАРНО НЯМАМ ВЪРНАХ СЕ ПРИ МАИСТОРА В ВАРНА..... :evil: ТОИ МИ КАЗА ЧЕ Е ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА ВАЗМОЖНО ЛИ Е ИЛИ МЕ БАЛАМОСВА ДА СЕ ВЪРНА ДА МУ ГРЪМНА СЕРВИСЧЕТО УМРЕЛО. ПОМОГНЕТЕ АКО СТЕ СРЕЩАЛИ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Почти всички имаме проблеми с климатроника (с електрониката) порови се във форума и ще видиш за какво иде реч !!! Може да ти е кондензатора може да ти е какво ли не :mhihi: Намери темите и пиши във тях !!! или по точно със сигурност ще намерищ твоя проблем някаде тук защото бас ловя всеки се е сблъсквал с него :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Авг 2008, 21:31

оди при такива дет ги разбират :mhihi: щот така може да си пълниш още доста дълго :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Потребител
Аватар

Мнение от ДЕТ » 22 Авг 2008, 16:00

ами ровя се ама маи ще ми трябва маистор.в софия моля ако някои знае , някои които ги взима тези проблеми с климатроника на сериозни и ги решава (отстранява) даите тел за контакт.предварително ви благодаря. :help:

Назад към E36