Търся BMW
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Търся BMW
Добър ден.
От малък съм фен на BMW и сега събрах пари за да си взема. Няма да е новата 7-ца (любимата ми) но се спрях на 3ките.
почетох и видях добри мнения за 320ките. Днес обикалях по Горубляне и видях всичко на всичко една читава. Vanos 97-ма. 2.0 мотор. Огледах я и беше без забележки. Но цената беше 8500лв.
Мисълта ми е ако може малко помощ:) Не разбирам от коли.Какво трябва да гледам(има такава тема и там съм чел), ако има оферти също може да пишете.По-добре ли е да сложа газова инжекция.
Благодаря предварително
забравих да кажа-до 6-7000лв
От малък съм фен на BMW и сега събрах пари за да си взема. Няма да е новата 7-ца (любимата ми) но се спрях на 3ките.
почетох и видях добри мнения за 320ките. Днес обикалях по Горубляне и видях всичко на всичко една читава. Vanos 97-ма. 2.0 мотор. Огледах я и беше без забележки. Но цената беше 8500лв.
Мисълта ми е ако може малко помощ:) Не разбирам от коли.Какво трябва да гледам(има такава тема и там съм чел), ако има оферти също може да пишете.По-добре ли е да сложа газова инжекция.
Благодаря предварително
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: Търся BMW
Hitria написа:Добър ден.
Благодаря предварително
1 запомни недей си купува от Горубляне .. във Форума има толкова читави 20ски..
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=37460
тази тема ще ти е много полезна!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
да човек,щом си нагласил такава сума по добре си земи от форума на някой старши по сигурно е да е читава колата.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
да бе то има читави ама колко пари са ..я се замисли малко преди да даваш грешна инфо.. много па компетентни станахте- КЪСМЕТА МУ Е МАИКАТА

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
fedoracore написа:да бе то има читави ама колко пари са ..я се замисли малко преди да даваш грешна инфо.. много па компетентни станахте- КЪСМЕТА МУ Е МАИКАТА
Ми ако мислиш ,че на горубляне са по "читави" от колкото тук ,значи и ти си много "компетентен" говорим за хора които си пишат рвдовно във форума и си подържат колата,а не такива регистрирани само да си пуснат обявата,а и никаде не ти споменавам цена помисли малко преди да на нападаш...
7 мнения
• Страница 1 от 1