Питане ///М Огледала

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Питане ///М Огледала

Мнение от isaev3 » 15 Авг 2008, 21:37

Колеги искам да си взема М Огледала (За Купе) от колегата Bum Bum и искам да попитам някой които си е взимал от него огледала да каже дали подгряването ще им тръгне при условие че моите са заводски само Ел.-Тоест като нямам инсталация за подгряването има ли начин то да сработи-и какво трябва да се направи????Ако някой от вас си е сложил от тези огледала и сподели как стоят нещата относно подгряването ще съм Много Благодарен??!!! :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 15 Авг 2008, 21:55

много ясно че става ...стига да имаш мерак да го напрвиш .отиваш на жичкажия ..и си ти :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 15 Авг 2008, 22:14

ще трябва да сложиш и М -врати
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 22:17

Ще тръгне от самосебеси...махаш старите,слагаш новите,палиш колата и след 2 минути можеш да пържиш яйца на огледалата ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 15 Авг 2008, 22:38

///MapTo написа:Ще тръгне от самосебеси...махаш старите,слагаш новите,палиш колата и след 2 минути можеш да пържиш яйца на огледалата ;)
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сериозно питам ако някой е купувал от огледалата на Bub Bum да сподели как стоят нещата!!!
Благодаря Предварително!!!

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 15 Авг 2008, 22:41

Юзър написа:ще трябва да сложиш и М -врати

и М-вратите да са с М-стъкла :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 22:47

isaev3 написа:
///MapTo написа:Ще тръгне от самосебеси...махаш старите,слагаш новите,палиш колата и след 2 минути можеш да пържиш яйца на огледалата ;)
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сериозно питам ако някой е купувал от огледалата на Bub Bum да сподели как стоят нещата!!!
Благодаря Предварително!!!

Добре,ти защо мислиш,че се ебавам с теб?
Взимай и ако после съм те излъгал ще ти поема куриерските в 2те посоки да му ги върнеш...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 22:47

Днес е деня на "безплатния обяд" :lol: Храна в изобилие.
Сериозно:
Ще си сложиш едно калпазанско ключе някъде по колата и ще бачка и подгряването, ако разбираш нещо от ел.схеми. После ще го вържеш към това за подгряването на задното стъкло и си в играта.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 22:52

Ма какъв е смисъла бе хора?
Що му обяснявате някви глупости?
На това подгряване му трябва просто едно тъпо захранване,което е взето от 4те кабела,които отиват в моторчето на огледалото...за кфо са му ЦК-копчета и разни схеми...като не сте си разглабяли колите и незнаете за кво иде реч що давате безмислени идеи :?:
Изображение
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 15 Авг 2008, 22:54

на мен ли говориш :?:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 22:54

Kaто няма къде да го върже подгряването за тест си слага ключето да виси някъде, после като се увери, че работи като хората го връзва към ключето за нагревателя на задния прозорец. Абсолютно сериозно съм го написал. Аз бих направил това.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 22:55

Юзър написа:на мен ли говориш :?:

Така като гледаш кви тъпи идей му дават,мислиш ли,че на теб пиша :?:
Вече и аз съм на тезата на станчев,че в тоя подфорум трябва да се влиза само като ти е скучно и може да се научи китайски,ако се пишеше на такъв...

liloff написа:Kaто няма къде да го върже подгряването за тест си слага ключето да виси някъде, после като се увери, че работи като хората го връзва към ключето за нагревателя на задния прозорец. Абсолютно сериозно съм го написал. Аз бих направил това.

Така като те гледам хал хабер си нямаш верно...Ако не работи подгрева,значи няма да работи и задвижването на огледалата,тъй като те са на общи кабели...капиш?
Последна промяна ///MapTo на 15 Авг 2008, 23:02, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 22:58

И викаш постоянно ще греят огледалата :) Супер яко!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 15 Авг 2008, 23:03

^ Щом така са го измислили русите от БМВ АГ явно има защо...лятото като завали дъжд моите стъкла си остават сухи,пък ти си търси цк ключетата къде си ги наслагал по таблото и дали някое не е изпаднало по дупките..сега сигурно и ти ще кажеш,че по-висока консумация на ток - по-голям разход...да те успокоя,смятахме го вече и се стигна до извода,че харчат ток колкото 2 крушки за пепелник ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 15 Авг 2008, 23:12

Не ми се спори, нямам подгряване на моите. Говорим за афтърмаркет огледала все пак.
Те тея русите... защо са сложили копче за нагревателя на задното стъкло? Щяло е да гори колкото 10тина крушки за пепелник...
ОК, оригиналните се контролират от ЕКУ-то за нагряването, но ако колата не поддържа тази функция, какво правим?

Mirror heating is individually controlled by the computer modules in each front door - following a program that uses the outside temperature as reported from the OBC. Power is applied in 4 different stages (percentages of time) to give 4 different degrees of heating - all according to temp.

Temp Range % of Time
below -10C 100% (totally on)
-10C thru 0C 75%
0C thru 15C 50%
15C thru 25C 25%
above 25C 0% (totally off)

Следваща

Назад към E36