Един въпрос относно диагностиката в ДаруКар???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Един въпрос относно диагностиката в ДаруКар???

Мнение от acfleeds » 13 Авг 2008, 18:26

Здравейте искам да попитам хора дето са ходили в ДаруКар за диагностика да ми кажат като вкараш колата си вътре докато и правят диагностика можеш ли да си стоиш при нея или не те допускат задавам този въпрос понеже не сикам да си оставям колата без надзор при майстори аман от крадци няма значение че били в ДаруКар. Благодаря предварително за отговорите ви !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 13 Авг 2008, 23:01

Незнам за тебе, но на мен ако ми откажат да си гледам колицата и какво правят по нея се завъртам и бягам далеч. Мен като ми оправяха ходовата част и спирачките съм висял около 9 часа в сервиза и изобщо не ми дремеше. Не вярвам да ти кажат нещо все пак колата е твоя ти решаваш каде да я караш ти даваш парите :)

старши ентусиаст
Аватар

Re: ....

Мнение от metodi80 » 14 Авг 2008, 0:06

shengi написа:Незнам за тебе, но на мен ако ми откажат да си гледам колицата и какво правят по нея се завъртам и бягам далеч. Мен като ми оправяха ходовата част и спирачките съм висял около 9 часа в сервиза и изобщо не ми дремеше. Не вярвам да ти кажат нещо все пак колата е твоя ти решаваш каде да я караш ти даваш парите :)

Прав си колега и аз така правя ,щом не мога да стоя до колата докато я правят, значи те няма да я правят :mhihi: .... ама и аз не знам тия в Дару-то как постъпват.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 14 Авг 2008, 0:46

Именно. Така се прави.
Единствения път, когато съм я оставил, имах огромни проблеми. Това е алармаджията и всеки път като се появях спираше да работи. Дееба и олигофрен надежденски.
Още не мога да си оправя поразиите, които ми надроби тоя цървул по колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

кй

Мнение от emiche » 14 Авг 2008, 23:42

По темата - в Дару ти взимат колата, а ти седиш в шоу-рума и си разглеждаш списанийца на бмв и др. и си наблюдаващ колата от една огромна витрина. 56лв
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Потребител
Аватар

10x

Мнение от acfleeds » 15 Авг 2008, 11:19

Благодаря на всички включили се в темата

Назад към E36