Един въпрос относно диагностиката в ДаруКар???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Един въпрос относно диагностиката в ДаруКар???
Здравейте искам да попитам хора дето са ходили в ДаруКар за диагностика да ми кажат като вкараш колата си вътре докато и правят диагностика можеш ли да си стоиш при нея или не те допускат задавам този въпрос понеже не сикам да си оставям колата без надзор при майстори аман от крадци няма значение че били в ДаруКар. Благодаря предварително за отговорите ви !!!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Незнам за тебе, но на мен ако ми откажат да си гледам колицата и какво правят по нея се завъртам и бягам далеч. Мен като ми оправяха ходовата част и спирачките съм висял около 9 часа в сервиза и изобщо не ми дремеше. Не вярвам да ти кажат нещо все пак колата е твоя ти решаваш каде да я караш ти даваш парите 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: ....
shengi написа:Незнам за тебе, но на мен ако ми откажат да си гледам колицата и какво правят по нея се завъртам и бягам далеч. Мен като ми оправяха ходовата част и спирачките съм висял около 9 часа в сервиза и изобщо не ми дремеше. Не вярвам да ти кажат нещо все пак колата е твоя ти решаваш каде да я караш ти даваш парите
Прав си колега и аз така правя ,щом не мога да стоя до колата докато я правят, значи те няма да я правят

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
кй
По темата - в Дару ти взимат колата, а ти седиш в шоу-рума и си разглеждаш списанийца на бмв и др. и си наблюдаващ колата от една огромна витрина. 56лв
6 мнения
• Страница 1 от 1