липса на крушки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
липса на крушки
Здравейте колеги,
търсих достаиз форумите, но неможах да намеря нужната информация и затова пускам нова тема. Проблема е следния:
Не ми светят крушките на панела на парното и на копчето за аварийните.
Разглобих ги и двете, но крушки просто нямаше, не знам поради каква причина, затова и снимах копчето за аварийните. Въпросът ми е, как да кажа в магазинакакви крушки ми трябват и ако някой може да каже тук.
панела на парното не можах да го снимам, но буксата за крушката представлява нещо такова:

търсих достаиз форумите, но неможах да намеря нужната информация и затова пускам нова тема. Проблема е следния:
Не ми светят крушките на панела на парното и на копчето за аварийните.
Разглобих ги и двете, но крушки просто нямаше, не знам поради каква причина, затова и снимах копчето за аварийните. Въпросът ми е, как да кажа в магазинакакви крушки ми трябват и ако някой може да каже тук.
.jpg)
.jpg)
панела на парното не можах да го снимам, но буксата за крушката представлява нещо такова:

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Имам едно счупено копче за аварийки,ще ти го подаря,пък ти ще си мъчиш крушката...а на парното,ако си без климатик крушката е 2W без цокъл,във всяка автомания има такива по 0.60ст - 1лв.... 

///MapTo написа:Имам едно счупено копче за аварийки,ще ти го подаря,пък ти ще си мъчиш крушката...а на парното,ако си без климатик крушката е 2W без цокъл,във всяка автомания има такива по 0.60ст - 1лв....
Супер, но това означава ли, че на мойто копче му има нещо, з-то аз си мислех че само крушката му липсва

За парното, да без климатик съм. Ще видя за такава крушка, за каквато казваш. А иначе за аварийките с някакъв цокъл ли е? Каква е?
- ///MapTo
-
-
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- МЕЧО
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 323CI
- Мечтае да кара: M3
Относно панела на парното, първо махаш врътките като ги издърпваш към теб, после има две винчета ако не се лъжа, развиваш ги и като извадиш панела, от лявата страна е крушката, сменяш я и готово!
За копчето на аварийните по-добре си вземи ново, защото аз като теб исках да сменя крушката,но тя се оказа запоена и сложих друга с много зор и накрая дори не свети и трябва да даржа постоянно копчето натиснато, с две думи ми трябва ново
За копчето на аварийните по-добре си вземи ново, защото аз като теб исках да сменя крушката,но тя се оказа запоена и сложих друга с много зор и накрая дори не свети и трябва да даржа постоянно копчето натиснато, с две думи ми трябва ново

МЕЧО написа:Относно панела на парното, първо махаш врътките като ги издърпваш към теб, после има две винчета ако не се лъжа, развиваш ги и като извадиш панела, от лявата страна е крушката, сменяш я и готово!
Всичко това го направих, но се оказа, че няма въобще крушка. Взех една каквато препоръча колегата //МарТо, но тя въобще не пасва. Като я сложа в гнездото въобще не може да се закрепи. Имам чувството, че трябва да е с някакъв цокъл... затова и исках ако някой може да постне снимка при него как е или в нета някъде ако има...

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- ///MapTo
-
-
По принцип аз разучих каква е крушката по трудния начин...след като свалих врътките,завъртях управлението на една страна и едва едва бърках отзад и разкачих жилата и буксите...взех управлението в нас и го разглобих за да сваля както си трябва крушката(по принцип тя не може да се свали ако не се махне бялата част)...и отидох в магазина и си взех нова...трябва да е обикновенна със 2 крачета - едното от едната страна на корпуса й,другото от другата
Търсих в чичо гуугъл такава крушка снимана,но не намирам...за най-лесно си свали пепелника и вземи неговата крушка - тя е същата

Търсих в чичо гуугъл такава крушка снимана,но не намирам...за най-лесно си свали пепелника и вземи неговата крушка - тя е същата

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз я гепих с клещите и я извадих, без да вадя управлението на парното. После за 40 стинки си купих същата 2 вата,забих я обратно като и разширих малко крачетата и от 4 години си свети без никакви проблеми
Не изглеждаше като да съм потрошил каквото и да е

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
А на ключа на фаровете как изглежда крушката? Аз свалих ключа, но не видях нищо като крушка. Видях само тази оранжевата пластмаса дето разсейва светлината. Къде точно под ключа се намира крушката? Като гледах устройството ме наведе на мисълта че трябва да се свали и сами ключ за фаровете. Напънах го леко наляво - надясно, огледах за разни винтчета, ала бала, но не можах да го разглобя и го върнах отново на мястото му.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
15 мнения
• Страница 1 от 1