Покупка на Е36 компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Покупка на Е36 компакт
Искам да купя 316 или 318 компакт,може ли да ми кажете вашето мнение за това бмв,какви дефекти дават и какво да гледам като го копувам и пробвам.Мерси
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце аз имам компак! Моя е 1.6 автоматик, за 1.8 мисля че е малко по мощен двигателя. Като го купуваш го гледаш както другите коли, караш го на диагностика. Аз моя като го взех уж му нямаше нищо и всичко беше сменяно но след един месец сменях термостат и датчик. За това е много относително. Няма да згрешиш с компака нали все пак е БМВ няма смисъл от коментар, возията му е прекрасна, лично на мен ми прави голямо удоволствие да я карам. Когато си сменяш консумативите смени и бензинов филтър не е скап около 30 лв.
Като го вземеш пусни снимки да го видим. Пак ти казвам няма да згрешиш. Ако търсиш мощност компака не може да ти я предостави. Но ако търсиш кола за возенка го взимай.
Като го вземеш пусни снимки да го видим. Пак ти казвам няма да згрешиш. Ако търсиш мощност компака не може да ти я предостави. Но ако търсиш кола за возенка го взимай.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Kregec
- ентусиаст
-
Изглежда аз нещо не съм изостанал в инфото! 1.6 не е ли 105 коня а 1.8и не е ли 120 коня или греша а 1.8 ти- да е вече повечко. Питам защото съм го пропуснал тоя момент с мощностите на тези два двигателя!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Kregec написа:Изглежда аз нещо не съм изостанал в инфото! 1.6 не е ли 105 коня а 1.8и не е ли 120 коня или греша а 1.8 ти- да е вече повечко. Питам защото съм го пропуснал тоя момент с мощностите на тези два двигателя!![]()
![]()
Компакт няма с Мотор 1.8 който да е 115 коня. При компакта такъв като при 318is
- Kregec
- ентусиаст
-
Нищо не му се разваля. Всичко го сменям преди да се развали.
Сменяш стандартните неща. Термостати, виско на перката, свещи, някой друг тампон, филтри, ала бала... такива работи.
Можеш и да не ги сменяш
Иначе колата си е кукла
А 140 кончета са хубаво нещо. Знаеш, че хем можеш да напъваш, хем можеш и да не напъваш и ти е все тая кой се гони по светофарите с теб.
Кола като кола, но води до пристрастяване. Не е полезно
Че сега тъкмо си поръчвам едно ключе от БМВ с копченца да си натъпча алармата в него и едно калъфче от хубава кожа
Тертиплийската я караме, няма как.
Хубавото е че частите са неприлично евтини и има бая 2ра ръка
Сменяш стандартните неща. Термостати, виско на перката, свещи, някой друг тампон, филтри, ала бала... такива работи.
Можеш и да не ги сменяш

Кола като кола, но води до пристрастяване. Не е полезно

Че сега тъкмо си поръчвам едно ключе от БМВ с копченца да си натъпча алармата в него и едно калъфче от хубава кожа

Хубавото е че частите са неприлично евтини и има бая 2ра ръка

- Mr_Spirit
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X1 F48
- Мечтае да кара: ///M
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Преди няколко дни си купих Компакт с 1.8 мотор, 140 кончета и искам да ти кажа че е перфектен автомобил ако ти допада този модел. Разхода е супер, возията също е изненадващо приятна, върви много абе с две думи взимай и се кефи
13 мнения
• Страница 1 от 1