Колеги помагайте!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги помагайте!!!
Колеги глупаците ми откраднаха дясното М-ково огледало за Е36-цата и съм бесен,няма по-голям кенеф от тази държава се убеждавам за Н-ти път.Ако някой ме насочи от къде мога да си купя или някой случайно да му се намира някое изостанало,ще се радвам да споделите и дано тези крадци да ги дадат парите по болници!!!М......... да е..... !!!
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Аман от тези кражби. Незнам кога най- сетне ще спрат тези копелета да посягат на чуждата собственост! Съжелявам колега за случилото се, дано по - бързо да си намериш това което търсиш.
Последна промяна КУНИ на 12 Авг 2008, 1:13, променена общо 1 път
Съжалявам пич. Ходи верно по тунинг кичариите да си търсиш М-ково.
Аз тъкмо ходих преди малко до Армеец. Някой ми е надрал целия таван и малко от задния панел... явно са влачили кашон по него. Момчетата там се ебават, че някой ми е мил колата с телена четка. Защо има такива нещастници на тоя свят, които мразят хората, просто защото са постигнали нещо сами... деба...
Аз тъкмо ходих преди малко до Армеец. Някой ми е надрал целия таван и малко от задния панел... явно са влачили кашон по него. Момчетата там се ебават, че някой ми е мил колата с телена четка. Защо има такива нещастници на тоя свят, които мразят хората, просто защото са постигнали нещо сами... деба...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Да, те ще чупят и ще крадът ... ама всичко се връща и за всичко се плаща .... Както казва колегата може по болници да дадът парите ,па може и за свещи.... Мамицата им де*ба .... само като чуя че некой колега е пострадал с колата и настръхвам ,е и сега веднага лета да си гледам колата пред блока как е ,че аман от завистливи пустиняци в тая помиярска държава.... Колега по темата за М-ково огледало ,както ти казаха колегите търси по магазините за тунинг , аз гледах тука в един магазин - "автомания" имаше един пич беше оставил да се продава М-кова Броня ....ама огледала не се сещам някъде са съм виждал 

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Само спин ше ги оправи тея лайнарчета. Твоето купе ми е едно от любимите, ако се върнат за второто огледало гръмни ги.

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
колата само на паркинг или в гараж .преди месец наех един гараж в една кооперация до моя блок ..и си одъхнах от напрежение .... 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
fedoracore написа:колата само на паркинг или в гараж .преди месец наех един гараж в една кооперация до моя блок ..и си одъхнах от напрежение ....
охх ,колега как ми се иска и аз да си намеря гаржче ....ама няма в близост до мене и държа нощно време колата на пракинг а през деня гледам да ми е постоянно пред очите .... То от пустиняци човек не може да мигне .....
8 мнения
• Страница 1 от 1