Прекъсва при леко подаване на газта на 1-ва или 2-ра пред.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Прекъсва при леко подаване на газта на 1-ва или 2-ра пред.
Момчета,някой имал ли е такъв проблем и ако е имал как се е справил с него.
Колата ми 325 тдс започва да прекъсва на 1-ва и 2-ра предавка когато леко подам и задържа газта.Оборотите са под 1000.Това се случва най-вече след по-продължително каране в града при по-високи температури.не мога да разбера от съединителя ли е или от горивните системи.И на празен ход се получава понякога.
Колата ми 325 тдс започва да прекъсва на 1-ва и 2-ра предавка когато леко подам и задържа газта.Оборотите са под 1000.Това се случва най-вече след по-продължително каране в града при по-високи температури.не мога да разбера от съединителя ли е или от горивните системи.И на празен ход се получава понякога.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
bakzo написа:какво е нивото на горивото ти при поява на тоа проблем ?
Почти винаги съм с не по-малко от 15-20 литра нафта в резервоара.Но да си призная скоро имах проблем с подкачащата помпа в резервоара,беше спряала да работи като засмука въздух на един наклон и при наличие на 15 литра нафта явно всичката е отишла в левия резервоар и помпата е останала на сухо.Извадих я и ударих с едно дръвче и тръгна.
Аз си мисля че това прекъсване е свързано с горвоподаването,но пък защо ще го прави предимно когато е карана продължително в града и охлаждането е било по-слабо.
3 мнения
• Страница 1 от 1