шум в мотора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
шум в мотора
карам БМВ 318 94г. повдигачите на клапаните много чукат,възможно ли е с някаква добавка да се оправи или трябва да се отваря?и другия вапрос ми е при по висока скорост колата е малко неустойчива отпред бях в сервиз казаха ми че всичко е ок и проблема ми е че са много широки гумите.джантите са 16 цола 8 инча а гумите са 225/50/16.ще съм благодарен за всяка една идея
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
За повдига4ите по добре ги смени и виж вала как е ако е по4нал с язви смени и него защото няма смисал само едното.А за гумите са голями според мен,виж си втулките как са на джантите дали са здрави и на местото си.Това е според мен.

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Re: шум в мотора
ico71 написа:карам БМВ 318 94г. повдигачите на клапаните много чукат,възможно ли е с някаква добавка да се оправи или трябва да се отваря?и другия вапрос ми е при по висока скорост колата е малко неустойчива отпред бях в сервиз казаха ми че всичко е ок и проблема ми е че са много широки гумите.джантите са 16 цола 8 инча а гумите са 225/50/16.ще съм благодарен за всяка една идея
Колега виж темата:Изключване на инжекциона",5-6 теми по надолу от твоята е.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: шум в мотора
ico71 написа:карам БМВ 318 94г. повдигачите на клапаните много чукат,възможно ли е с някаква добавка да се оправи или трябва да се отваря?и другия вапрос ми е при по висока скорост колата е малко неустойчива отпред бях в сервиз казаха ми че всичко е ок и проблема ми е че са много широки гумите.джантите са 16 цола 8 инча а гумите са 225/50/16.ще съм благодарен за всяка една идея
М40 ли е мотора ??
да прочетох темата по долу но мойта не прекъсва на високи обороти варви си съвсем нормално просто когато е стояла примерно няколко часа после около километар леко придърпва и се оправя но чукането остава постоянно.а що се отнася до предницата всичко е здраво и май ще излезнат прави че гумите са много широки.а знае ли някои за 16 цола 8 инча какъв размер гуми трябва да са?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
явно просто твоята в момента е тръгнала към ремонта, но не го ли направиш ще започне да се влошават нещата и вероятно и при теб ще започне да изключва при по-ниски обороти от нормалното......
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
ок ама джанти без втулки трудна работа
На една така беха без втулки и 6те6е да и фракнат гумите остана с по 1 болт 

10 мнения
• Страница 1 от 1