Търся услужлив колега да види една кола - Бургас.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Търся услужлив колега да види една кола - Бургас.
Здравейте колеги. Един приятел си търси е36-ца някаде около 95-та с клима. Седан сив или черен или нещо подобно. Видях една обява в Бургас за един седан 95-та 318 обаче сме от Русе и сега неможем да отидем да я видим, чак към края на седмицата ще можем да отидем да я видим.Търся услужлив колега или някой ако я е гледал да си изкаже мнението да знаем дали да ходим да я гледаме и ние или да не си заслужава за 4900. ето линк към обявата - http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details ще се радвам ако някой може да помогне пък ако не ще пием по бира
p.s
Съжалявам ако не е на правилното място темата, но знам че тук хората четат най вече пък и става въпрос за е36 все пак

p.s
Съжалявам ако не е на правилното място темата, но знам че тук хората четат най вече пък и става въпрос за е36 все пак

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Шенги нямаш късмет чак другата седмица ще се прибирам в Бургас. Иначе количката изглежда доста добре. Явно ще трябва да направите едно моренце 

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Аз скоро се прибрах с количка от германия сега съм си в бургас. Ако е купувана от човек в германия а не от автокаща със сигурност ще е хубава. Малко са и малко километрите и ми се струва че е кращавана ама както и да е
В немско кола под 200 000 км трудно се намира.
Питай за документите колега , от каде е купувана като област, човек или фирма. и има ли документи за смяна на масла и т.н. ако няма начи със сигурност е вартян километража
Иначе количката изглегда добре , незнам защо климата не е описана към екстрите.

Питай за документите колега , от каде е купувана като област, човек или фирма. и има ли документи за смяна на масла и т.н. ако няма начи със сигурност е вартян километража

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
radosi написа:Аз скоро се прибрах с количка от германия сега съм си в бургас. Ако е купувана от човек в германия а не от автокаща със сигурност ще е хубава. Малко са и малко километрите и ми се струва че е кращавана ама както и да еВ немско кола под 200 000 км трудно се намира.
Колега едва ли има кола ,която идва от чужбина (независимо от коя страна) която да е наистина на по малко от 200 000 и да не е въртян километраж.Не може кола на 13 години да е на 100 000 км или на 150 000 ...това е много голяма рядкост - всички го знаеме.Хората в чужбина си карат, на година се навъртат средно м/у 10 и 20 000 (това го четох в една статистика във връзка със EU), така че една проста аритметика може да даде средно на колко километра е колата предвид това че е на 13 години. Та колегата е най добре да иде да види колата щото наистина на снимките изглежда добре ...а за километрите ... то е ясно няма какво да гледаме ...важното е колата да е в добро състояние.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Че то в БГ се правят спокойно по 30к на година ,какво остава по германия с техните "малки" разтояния 

- moto_fen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XI
- Мечтае да кара: NISSAN GT-R 35
Стига бе хора. Това не е валидно за всички марки, особено за скъпите.
Хората, които си купуват примерно Компакти ги карат градско. Там е нормално да ходят само на работа с нея и да правят по 10хил. на година.
Баща ми по толкова прави.
Виж ако е вече 7ма серия, тя е за дълъг път. Могат да си позволят БМВ-та и ги карат. Виж 7мица на 120 хил. км по-трудно бих приел за чиста монета. Аз лично знам един компакт на 80хил. км, който е купен почти нов. Като видиш състоянието вътре на градска кола и ти става горе-долу ясно каква е играта. Освен това е близко до ума, че 300,000 магистрална употреба и 300,000 градско са 2 различни неща.
Хората, които си купуват примерно Компакти ги карат градско. Там е нормално да ходят само на работа с нея и да правят по 10хил. на година.
Баща ми по толкова прави.
Виж ако е вече 7ма серия, тя е за дълъг път. Могат да си позволят БМВ-та и ги карат. Виж 7мица на 120 хил. км по-трудно бих приел за чиста монета. Аз лично знам един компакт на 80хил. км, който е купен почти нов. Като видиш състоянието вътре на градска кола и ти става горе-долу ясно каква е играта. Освен това е близко до ума, че 300,000 магистрална употреба и 300,000 градско са 2 различни неща.
12 мнения
• Страница 1 от 1