проблем разходомер

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

проблем разходомер

Мнение от laviatan » 09 Авг 2008, 10:16

е и при мен се обади таблото- просто разходомера нещо зацикля на 20 на сто - някои път си се жръща друг не- за смяна ли ми е таблото или?-как мислите :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bai_Ceko » 09 Авг 2008, 18:54

не се шашкай колега,да не ти пука освен ако не гледаш само там в економайзера ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TiGoNiSh » 09 Авг 2008, 19:29

Колега при мен също е така,а причината е доста глупава.Погледни отдолу там където се захваща стрелката на икономайзера (разходомера),пада се отдолу под циферблата на оборотомера и би трябвало да видиш че черното фолио,на което са цифричките и скалата се е разлепило точно там,под стрелката и се е загънало навън,т.е. към теб.При мен стрелката се "забива" на 20 на сто също като при теб и това е причината,просто трудно минава през подгънатото фолио.Трябва да го разглобиш и да го подлепиш финно,но мен ме мързи сега :mhihi:

Дано съм бил полезен,но при мен е от това 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Re: :)

Мнение от PIPERKOV » 10 Авг 2008, 17:05

Bai_Ceko написа:не се шашкай колега,да не ти пука освен ако не гледаш само там в економайзера ;)

Аман от ей такива като тоя дето са 4ували 4е БМВ е известан марка и само за това го карат.Как може да не ти пука за не6то развалено по собственната ти кола о6те пове4е 4е е пред о4ите ти?????>>>..........
Изхварляй те ги такива не6тасници от форума

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Re: :)

Мнение от mihal » 10 Авг 2008, 17:15

PIPERKOV написа:
Bai_Ceko написа:не се шашкай колега,да не ти пука освен ако не гледаш само там в економайзера ;)

Аман от ей такива като тоя дето са 4ували 4е БМВ е известан марка и само за това го карат.Как може да не ти пука за не6то развалено по собственната ти кола о6те пове4е 4е е пред о4ите ти?????>>>..........
Изхварляй те ги такива не6тасници от форума

Тоя май имаше впредвид че който кара БМВ е срамно да гледа разходомера :). Ши кайш че БМВ не е кола :mhihi: , тъкмо няпротив БМВ си е най обикновенна кола, която за съжаление също се разваля :)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 10 Авг 2008, 17:36

то4но така е както казвам,ли4но в моя град се навъдиха толкова много БМВта дето ги карат разни келе6и току6то взели книжка и мама и тати му купили БМВ 6тото нали те6ка работа а в су6ност изоб6то не оценява кво кара,кара го само за да се прави на голяма работа дрисльовци не6тасни.....
Извинявам се на колегата 4е му пи6а в темата

Назад към E36