масло и накладки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
масло и накладки
Колеги, първо мерси за препоръките за избор на масло и тн. сложих мотул 6100, сложих добавка преди смяна, сложих и присадка ресурс. събра ми 4,8л. много съм доволен. сега изчетох всичко за смяна на предни накладки. ще взема текстар и съм решил да си ги сменям сам. датчик няма да взимам. ако даде грешка чак тогава. въпроса ми е има ли нещо много сложно където мога да се забия при смяната, че досега не съм сменял сам. мерси
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
или махате лампата
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
jekichan написа:Няма каде да збъркаш но си вземи датчик защото ще ти даде грешка аз в момента сам без него и ми свети лампата но тия дни мисля да си го сложа.
Колко струва датчика и откъде? Благодаря.
Че аз като сменях накладките преди месец ги смених без да сменям датчика и сложих стария, но той е заминал и пак си свети на таблото :/
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега ето ти инфо как да сменяш накладките.....
http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... e_Pads.htm
Само преди да ги сменяш виж дали наистина са за смяна ...като свалиш гумата надникни през апаратчето колко от феродото е останало ако има 4-5 мм карай си .... не бързай да ги сменяш.Ама ти си знаеш де ..... Не каза дали ти е светнала индикацията на таблото за датчика на накладките...ако е светнал задължително си купи нов ако не е светнал не виждам защо ще купуваш друг.
http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... e_Pads.htm
Само преди да ги сменяш виж дали наистина са за смяна ...като свалиш гумата надникни през апаратчето колко от феродото е останало ако има 4-5 мм карай си .... не бързай да ги сменяш.Ама ти си знаеш де ..... Не каза дали ти е светнала индикацията на таблото за датчика на накладките...ако е светнал задължително си купи нов ако не е светнал не виждам защо ще купуваш друг.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
deyan-enchev написа:или махате лампата
И направо да махаме всички лампи по таблото...българска работа

Накладки се сменят елементарно,датчика е под 20лв - има на предно ляво и задно дясно колело...пластини и такива неща няма,просто като свалиш старите накладки на предно ляво колело ще видиш как е закачен датчика и закачи новия на новите накладки преди да си ги сложил - по-удобно ще ти е...ако имаш проблеми свиркай
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2