един изтъркан въпрос за климатика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
един изтъркан въпрос за климатика
Колеги проблема е следния, като си включа климатика да охлажда (модела е този с врътките) духа си студено всичко точно, но само докато е нагласен да духа през средните отвори, ако го пусна да духа към прозореца или краката, от лявата- шофьорска половина духа топло на макс. Чел съм някъде за този проблем, но не открих темата. Някой ако знае как бих могъл да се справя с този проблем? Благодаря ви предварително.
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: един изтъркан въпрос за климатика
saphir написа:Колеги проблема е следния, като си включа климатика да охлажда (модела е този с врътките) духа си студено всичко точно, но само докато е нагласен да духа през средните отвори, ако го пусна да духа към прозореца или краката, от лявата- шофьорска половина духа топло на макс. Чел съм някъде за този проблем, но не открих темата. Някой ако знае как бих могъл да се справя с този проблем? Благодаря ви предварително.
Колега,проблема ти е в клапаните на парното!!!Но въпросът тук е от каде идва проблема,при мен беше изгоряла намотка на едната бубина.Може да провериш с мултицет дали идва ток на клемата на клапаните.Ако има управляващ сигнал значи проблема е в самите клапани.Разрови се в търсачката и ще намериш и снимков материал (в Е34 има подробна тема ако не се лъжа ,там нещата са аналогични) и подробни указания как се локализира проблема.Успех

4 мнения
• Страница 1 от 1