имам проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
имам проблем
здравеите аз имам проблем с моята кола и кадето и да отида казват че не могат да ми го оправят. Значи колата ми губи обороти и гасне при правене на маневри даже по-някога гасне докато е на место а като вклю4а задна тогава ако не поддаржам гаста непрекаснато гасне. казваха ми че е от капачката на нафтовата помпа обаче се оказа че не е и от нея, защото пробвах с друга и пак гасне. смених всички видове маркучи защото си мислех че може някои да е запушен или спукан за да испуска въздух и пак не става. вече незнам каде да ходя . ако има някои такъв проблем ще съм му благодарна да разбера от какво е и как си го е управил. Защото вече ми писна да обиклям сервизите и да ми измислят разни други глупости защото съм момиче и не ме приемат на сериозно.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колежке искам да те попитам дали колата има имобилайзер ... тоя пробем ми напомня много проблем на мой приятел ...той така обиколи де що имаше сервизи и накрая се оказа че имобилайзера правел проблеми и бъркал работата на горивната помпа ту се включвал ту се изключвал и точно така той трябваше да дава яко газ за да не гасне колата ... не знам кофти работа
А може и катализатор да е запушен(ако имаш).

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Не бързай да се радваш твоята кола няма дистрибуторна капачка

При дизелите този проблем нистина е от електрониката на горивонагнетателната помпа или както му казват накратко "плочката на ГНП"
Ти как разбра че не е в нея проблема ? смени ли я? с нова втора ръка?
Къде си карала колата на диагностика?
мени ли оборотите на място,има ли тресене преди да угасне?
То гасненето принципно е най тежкия стадии и колата става невъзможна за каране в градски условия.

значи на колежката колата е бензин мислех да я питам , но преполагах че и неината е била дизел защото мислех че ми е видяла колата каква е нищо както и да е. Ми да пробвах с друга капачка втора употреба. карала съм я в Бусманци при някакав който оправял само бмв-та , после в Овча купел незнам точно къде, закачиха ми я на компютър и нищо. и на други места . Иначе наистина в градски условия е ужасно макар че вече свикнах.
- vld
- Старши ентусиаст
-
de_skata написа:значи на колежката колата е бензин мислех да я питам , но преполагах че и неината е била дизел защото мислех че ми е видяла колата каква е нищо както и да е. Ми да пробвах с друга капачка втора употреба. карала съм я в Бусманци при някакав който оправял само бмв-та , после в Овча купел незнам точно къде, закачиха ми я на компютър и нищо. и на други места . Иначе наистина в градски условия е ужасно макар че вече свикнах.
Закарай я в Супер Дизел Бош на околовръстното под драгалевци.
Единия вариант е да се измести малко сентровката на помпата ,като се премести въпросната плочка с няколко десети от милиметъра за да мине на други писти четеца,но ако вече е правено няма изход - нова или втора употреба ма плащаш след проба иначе си купуваш още една като твойта

Втора ръка цялата помпа върви около 500лв.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
de_skata написа:оффф и там ходих и новите помпи както казваш ти вървяха около 900 и 1100 изместих плочката няма разлика в супер дизел и в бош не ми дават 100% гаранция че е от плочката, за да ти дадат 100% гаранция искат 400 лв стенд и тогава излиза 1600 -1700 лв.
Еми да ...само пари искат и то по много ,а гаранции никакви не дават..... На днешно време майстор на коли да си .....

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
Деска що не я закараш при Никола да я погледне...малко е зает ама поне си разбира от работата много...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- vld
- Старши ентусиаст
-
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
влезни в продава има платена обява "сервис само за бмв-ета" и 6те намериш всишко необходимо адрес и телефон на никола(колио) званни му утре ако неможе да ти помогне поне ше те насочи къде да ходишde_skata написа:е незнам кои са явор и колио и никола незнам кои е?
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
търсачка "Юзър" и "Бат Кольо"... кольо да ме прощава ако бъркам...
и един съвет: винаги взимай мъж да ти кара колата в сервиз, че може само контактния ключ да се окаже че ти е у ред
и един съвет: винаги взимай мъж да ти кара колата в сервиз, че може само контактния ключ да се окаже че ти е у ред

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2