батериите на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- batDancho
- младши ентусиаст
-
батериите на таблото
Някой знае ли къде се намират ?
Вземах си едно табло и ще го слагам на колата, защото моето е с часовник. Но ако на това новото батериите не стават, искам да сложа моите. Гледах по това табло, дето го купих, не видях никъде нищо, което да ми заприлича на батерия.
Очаквам помощ.
Вземах си едно табло и ще го слагам на колата, защото моето е с часовник. Но ако на това новото батериите не стават, искам да сложа моите. Гледах по това табло, дето го купих, не видях никъде нищо, което да ми заприлича на батерия.
Очаквам помощ.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.
- batDancho
- младши ентусиаст
-
mitak_o написа:много се е писало за тея батерии и оборотомери -> search
Колега, търсих из форума и не можах да намеря нищо за батериите на Е36 конкретно. Така че не мисли, че не съм претърсил форума, преди да пусна темата.
Сега да споделя опит - таблото на Е36 се държи от два винта в горната част. Развиват се от купето. После трябва да се измъкне самото табло. Най-лесно става, като развиеш корите под таблото и бръкнеш с отдолу с ръка да го бутнеш отвътре навън. На него има три снопа кабели, които трябва да се махнат. На куплунзите им има едни пластмасови лостчета. Махат се, като се преместят пластмасовите лостчета в крайно горно положение. Аз за по-лесно махнах и кормилото. Развива се с камък 16. Нареждат се куплунзите на новото табло и като се натиснат обратно лостчетата, те сами си влизат на местата, няма нужда да се натискат със сила.
Двете половини на таблото се държат от три болтчета с еврейска звезда. След като се развият, се разпъват настрани двете черни лостчета в двата края отзад на таблото, те имат зъбен гребен на тях и самото табло се разделя на две. Отворих го, но за съжаление и вътре не видях батерийки.
Извода от цялата операция е, че май в таблото на Е36 НЯМА БАТЕРИИ, или те са на толкова скришно място, че даже и да разглобиш самото табло, пак няма да ги намериш.
ПП Забравих да спомена, че цялата операция извърших на откачен акумулатор и след смяната таблото показваше други километри
Компютърът е универсален усилвател.
3 мнения
• Страница 1 от 1