Дали ми е изправно виското ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Дали ми е изправно виското ?
Най-напред да поясня, че ползвах търсачката, но все пак да попитам: Охлаждането е единствено от виското. До сега никога не е загрявала, но от любопитство днес с лекота при загрял двигател с ръка спрях перката и за секунди стрелката за температурата отиде по-средата между 12.00 и следващата отметка. При загасен двигател, като я засиля на ръка прави около 2/3 от обората. Като я завъртам периодично в ляво и дясно се усеща известно съпротивление, но не мога да преценя дали е достатъчно – та затова питам за някакви допълнителни симптоми...?
Колко време я държа спряна, че чак загря?
иначе аз имам подобни на твоите признаци при нормално каране, но при 30км в 35+градусова жега из градско движение, на моменти с ръчкане над 4500 оборота виското си зацепва стабилно, че направо ти отнася перчема и на ръка не можеш да го спреш-ще строшиш лопарките на перката
на изванградско изобщо не очаквай да се зацепи-след 200км съм я спирал на ръка, че и на обратно тръгва, но това става за 5-10сек. и стрелката не мърда от средата
иначе аз имам подобни на твоите признаци при нормално каране, но при 30км в 35+градусова жега из градско движение, на моменти с ръчкане над 4500 оборота виското си зацепва стабилно, че направо ти отнася перчема и на ръка не можеш да го спреш-ще строшиш лопарките на перката
на изванградско изобщо не очаквай да се зацепи-след 200км съм я спирал на ръка, че и на обратно тръгва, но това става за 5-10сек. и стрелката не мърда от средата

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако ти е загряла нормално няма как да я задържиш с ръка.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
4 мнения
• Страница 1 от 1