дифузер за перката 318и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
дифузер за перката 318и

Здравейте,
имам ужасен проблем.Почвам да се отчайвам тотално.Не стига че колата ми е стара 92г,и е с един куп дефекти от Италия,а на всичкото отгоре когато попадам в задръствания загрява и то стабилно.Досега не съм си позволила да прегрява.Слизам,чакам да изстине и цялата поредица от обслужване извършвам,но проблема явно се крие във въпросния дифузер,който дърпа топлината от перката и я изкарва навън от колата.Та тази кутия,както и ред други подробности ги нямаше когато ми докараха колата.Трябва ми спешно.Търсих по морги,точно за тази кола няма.Някой знае ли къде мога да я взема на старо.колата е 318и 92г.Благодаря предварително ако някой сподели нещо!

някои неща е за предпочитане да се взимат нови...е освен ако не си толкова богата че да си позволиш да си купуваш евтини неща ( или на старо )
Иначе има в Камор Ауто ( Точно до кино Арена Младост, на околовръстното ) и в Дару Кар ( жк.Дружба )
Иначе има в Камор Ауто ( Точно до кино Арена Младост, на околовръстното ) и в Дару Кар ( жк.Дружба )
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
дифузер за перката 318и
Благодаря ти.Известен ми беше официалния магазин на Камор Ауто.Вече съм поръчвала оттам една част,която не можех да намеря никъде другаде.Явно си прав.Не съм толкова богата че да си позволя да купувам части на старо. 

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Re: дифузер за перката 318и
КБ написа::help:
Здравейте,
имам ужасен проблем.Почвам да се отчайвам тотално.Не стига че колата ми е стара 92г,и е с един куп дефекти от Италия,а на всичкото отгоре когато попадам в задръствания загрява и то стабилно.Досега не съм си позволила да прегрява.Слизам,чакам да изстине и цялата поредица от обслужване извършвам,но проблема явно се крие във въпросния дифузер,който дърпа топлината от перката и я изкарва навън от колата.Та тази кутия,както и ред други подробности ги нямаше когато ми докараха колата.Трябва ми спешно.Търсих по морги,точно за тази кола няма.Някой знае ли къде мога да я взема на старо.колата е 318и 92г.Благодаря предварително ако някой сподели нещо!![]()
колежке и моята е от Италия,и моята е '92

но до сега съм НЯМАЛ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ от каквото и да е естество

иди до Дару кар и си купи дифузьор - има в наличност и струва 38,64лв. нов
ето http://www.darucar.bg/index.php?show=result_part
те май всички са на тази цена защото миналата седмица си купих за м50 за същите пари
Успех и пиши как са се развили нещата

ето снимки

и

- МЕЧО
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 323CI
- Мечтае да кара: M3
Задължително след като сложиш дифузьора, трябва да следиш дали зацепва виското на перката като загрее колата, защото при неработещо положение перката се върти с една и съща скорост и не може да охлади мотора. Този проблем води до много други, от опит
го казвам и дано да оправиш колата на време
го казвам и дано да оправиш колата на време

5 мнения
• Страница 1 от 1