318i на МЕТАН
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да изтръпват
318i на МЕТАН
Скоро си купих 318i на МЕТАН и се чудих дали има още някои на същото гориво.
Питам понеже имам някой проблеми

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
Проблема не е,че е на метан,а че откачвах акумулатора за близо 10 часа и сега на метан ми избягаха настройките.
П.С. Не,че нещо ама,които си има парички да си кара на БЕНЗИН.И аз съм против за алтернативните горива,но не работя,а на ден минавам по минимум 100 км
П.С. Не,че нещо ама,които си има парички да си кара на БЕНЗИН.И аз съм против за алтернативните горива,но не работя,а на ден минавам по минимум 100 км

- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
Странно, много странно.....
Мислех че 2рото ЕКУ има аварийно захранване за много време. Защо примерно плеъра ми в колата не си забравя еквалайзера и радиото...
Ходи на някой газаджия да ти настрои наново данните и го помоли да ти ги запише на някакъв носител, ако се случи пак, просто да ги презапишете.
Няма значение: газ - метан.
Имам един приятел с Е-класа на Мерц и си го кара на метан и не му пукам но е много голяма машина и не усеща бутилките. Даже и доста багажник остава след тях
Мислех че 2рото ЕКУ има аварийно захранване за много време. Защо примерно плеъра ми в колата не си забравя еквалайзера и радиото...
Ходи на някой газаджия да ти настрои наново данните и го помоли да ти ги запише на някакъв носител, ако се случи пак, просто да ги презапишете.
Няма значение: газ - метан.
Имам един приятел с Е-класа на Мерц и си го кара на метан и не му пукам но е много голяма машина и не усеща бутилките. Даже и доста багажник остава след тях

ам знайш ли каква точно е уредбата ? вид, марка .. и т.н. ?
мойта е инжекцион на фобос, и ми се наложи да откачам акомулация не един път (слагах чип, но и за други неща)
но никакви настройки не са се губили.
т.е. метановия комп чете всичко от бензиновия (този факт се отразява и при чипосването на бенз и към метана

проблеми може да има, но за 3-4 години икономията е само... за още една кола.. тей че спокойно може да смениш с по нова .
не искам да дразня никого с горното, но доста по-ларж си карам за 8-9 лв на 100 градско, спрямо около 30 лв на 100 на бенз.
а другите консумативи - те са си дежурни. няма как да не се сменят или ремонтират.
по обширни впечатления съм споделял доста пъти в подобни теми, няма какво да добавя друго, нито ще убеждавам или споря с някого

- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
Друго си е да знаеш,че не си САМ
При мен има един проблем,че на метан прекъсва като я настъпя повече,и незнам от какво е

При мен има един проблем,че на метан прекъсва като я настъпя повече,и незнам от какво е

318iBMW написа:Друго си е да знаеш,че не си САМ![]()
![]()
брат ,не си сам......само аз знам 5 БМВ та на приятели които са на метан,аз също съм на метан,и като зареждам на метан станцията в Люлин много често виждам бмв та,така че споко

и ако може да помоля БЕНЗИНОВИТЕ БОСОВЕ да не УСИРАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТЕМАТА

11 мнения
• Страница 1 от 1