Моля за съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- baikostaki
- Потребител
-
Моля за съвет...
Здравейте колеги имам 320 ванус и искам да му сложа газов инжекцион.. ако можете да ми дадете малко инфо каква марка да е разход спрямо бензина, и разлика от към вървене ще сам ви благодарен.
- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
не слагаи газ колега газта рано или късно прееебва двигателя(но това си е мое мнение) и мирише сеедно си си пуснал газовия котлон
.слушал съм,4е след като се сложи газ и по4ват с проблемите............

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
Kambe написа:газта не е ли само за готвене ?![]()
колега на 320 ванос да сложиш газ... туй е подсъдимо
Хората по света се кефят, че се слага газ, а тук се философства и злобее...
Едно време, като модерните каруци са вървяли на въглища, тогавашното подобие на бензин се е купувал от аптеките и ако си мислите, че въобще е бил предвиден за двигатели...

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
никои не злобее и къде се кефят на газ че немога да се сетяShider написа:Kambe написа:газта не е ли само за готвене ?![]()
колега на 320 ванос да сложиш газ... туй е подсъдимо
Хората по света се кефят, че се слага газ, а тук се философства и злобее...
Едно време, като модерните каруци са вървяли на въглища, тогавашното подобие на бензин се е купувал от аптеките и ако си мислите, че въобще е бил предвиден за двигатели...

- boricha
- младши ентусиаст
-
Abe мнояо ясно че газ да си гледат работата с тези цени на бензина а и освен това газта малко или много не цапа толкова атмосферата. Аз лично си мислех за газ ама то с 1,6 не си залужава но когато си купя 320 или 520 10000% на ГАЗ
- boricha
- младши ентусиаст
-
Хихихи пак се почна с газта темата
Досега всички коли съм си карал на газ и то не с Г.И. а с обикновна агу включително и е28 525 - 2.7сс и няма никакви проблеми 3та год вече а си е инжекцион. За максимална скорост няма да с намали но като време за достигането и ще малко по-бавно (това е при АГУ а при Г.И сигурно ще е по-добре даже). Обаче задължително хубава уредба независимо ГАУ или Г.И. знам че BRC са хубави но естествено са с 20-30% по-скъпи.
Досега всички коли съм си карал на газ и то не с Г.И. а с обикновна агу включително и е28 525 - 2.7сс и няма никакви проблеми 3та год вече а си е инжекцион. За максимална скорост няма да с намали но като време за достигането и ще малко по-бавно (това е при АГУ а при Г.И сигурно ще е по-добре даже). Обаче задължително хубава уредба независимо ГАУ или Г.И. знам че BRC са хубави но естествено са с 20-30% по-скъпи.
Чували били... Аман от компетентни мнения
Който кара много, кара на газ или на Метан. Досега не съм видял кола от Г.И. да хвърли мотор, макар че съм сигурен е възможно.
Карайте си на бензинче и си свиркайте, стига сте давали акъл на хората да не слагат. Никой не говори да се слага обикновена газова. Хората на Рена слагат и карат по 300х.км. с тези детски моторчета, вие имате едни от най-здравите двигатели и не им слагате газ. Човека иска да слага газ, понеже си кара колата, не му е за изложение.
По темата:
=======
Насочил съм се натам:
http://www.tartariniautobg.com/price.html

Карайте си на бензинче и си свиркайте, стига сте давали акъл на хората да не слагат. Никой не говори да се слага обикновена газова. Хората на Рена слагат и карат по 300х.км. с тези детски моторчета, вие имате едни от най-здравите двигатели и не им слагате газ. Човека иска да слага газ, понеже си кара колата, не му е за изложение.
По темата:
=======
Насочил съм се натам:
http://www.tartariniautobg.com/price.html
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
petio_bmw 318is написа:...
никои не злобее и къде се кефят на газ че немога да се сетя
Ами да ти кажа дават ги за пример даже по Европа. Вие що се пънете толкоз, че аз карам на газ, или че колегата също иска да си слага?!?
Гледал съм не едно и две тв-предавания за конвертирани на алтернативно задвижване автомобили (пропан-бутан; метан; Е85; преди време и за биодизела, ама вече е често срещано) и техните собственици. По авто-списанията им също има безброй подобни статии...

Миналата седмица на газ-колонката се заприказвах с един поляк зареждащ Инфинити QX45, и момчето каза че за тях е нещо нормално да сложиш газ, особено за кола с голям двигател.
Никой не споменава намален ресурс на двигателя (освен философите тук), но всички говорят за екологичните ползи и намалените разходи.

Нещо да кажете за 316g и 518g от средата на 90те?
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
[quote="boricha"]Abe мнояо ясно че газ да си гледат работата с тези цени на бензина а и освен това газта малко или много не цапа толкова атмосферата. Аз лично си мислех за газ ама то с 1,6 не си залужава но когато си купя 320 или 520 10000% на ГАЗ[/quote
хахахахаххаха цапа атмосверата 4уи се ле колега
хахахахаххаха цапа атмосверата 4уи се ле колега

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега ,искаш съвет .... Не слагай газ .... Остави мотора да работи спокойно... Не искам да влизам в спор с никой ! Лично мнение!
- boricha
- младши ентусиаст
-
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
ако искате и на дърва и въглища караите изобщо не ми пука,просто казвам че безина е по добре от тъпата миризлива газ.А колкото до това че не си караме колите а сме ги взели за изложение е вярно що да я карам,нека ми стои така пред нас да не си объркам къщата
що се обиждате с тая газ,като сами сте се прецакали???????????

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3