BMW 316 или 318 IS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW 316 или 318 IS
Моля помогнете
кана се да си купа 316 от един приятел колата му е много подаржана и в отлично състояние навартяна е 200 000 км но е вложено бая пари в нея ( за съжеление нямам снимки да ви е покажа )
Пича ми иска 4500 лева
но като гледам за същите пари мога да се здобия и с 318 ИС-ка
която също ще е в добър вид
само кофтито е че трябва да патувам до друг град за да ги вида и ивентуално взема
Вие какво ще ме посаветвате
316-ката ли която е подържана и от приятел направена отвътре и от вънка
или да си взема някоя 318 ИС-ка
кана се да си купа 316 от един приятел колата му е много подаржана и в отлично състояние навартяна е 200 000 км но е вложено бая пари в нея ( за съжеление нямам снимки да ви е покажа )
Пича ми иска 4500 лева
но като гледам за същите пари мога да се здобия и с 318 ИС-ка
която също ще е в добър вид
само кофтито е че трябва да патувам до друг град за да ги вида и ивентуално взема
Вие какво ще ме посаветвате
316-ката ли която е подържана и от приятел направена отвътре и от вънка
или да си взема някоя 318 ИС-ка
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Пробвай 316-ката покарай 10-20 км.После иди виж ис-ката и нея покарай 10-20 км. и сам ще се убедиш коя е по-читава и коя е точно за теб...но важно да е по-читавата!
Успех
Успех

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: BMW 316 или 318 IS
Ако са горе-долу в еднакво техническо състояние, вземай по-мощната, защото в противен случай скоро ще съжаляваш.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
На първо място гледай да е по-читава.Аз като зимах мойто 316 малко направих компромис с двигателя щото беше много на оферта, ама сега отвреме на време малко съжалявам що не зех по силна.Всичко зависи от това колко си зарибен и дали държиш да е мощна
Пак ти казвам на първо място гледай да е в добро състояние колата 

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Кола не се взима всеки ден така че дори и да се наложи пътуване до друг град действай.Лично аз преди да взема моята обикалях 2 месеца по обяви включително и извън Варна търсейки читава Е36-ца -накрая намерих колата си.И какво значи направена отвънка и отвътре ? Търси си стокова кола с оригинален външен вид добре поддържана - това все пак е бмв а не лада 1500
. Относно това дали да е ис-ка или 316 - вземи по читавата но е добре все пак да разгледаш и други е36-ци защото избора ти не се свежда само до 316-ката която ти предлагат -колкото повече си видял и пробвал толкова по добре - ще избереш най добрата защото кеша си е кеш - не е като да нямаш избор .Регистрирана кола си е добре - спестяваш пари за застраховки регистрация ,пътен данък ,аларма ,и сега с тея новите еко-такси
Пусни ако имаш някоя снимка да видим 316-ката .

Пусни ако имаш някоя снимка да видим 316-ката .

мдааа кофтито е че аз се върнах преди 2 седмици от англия а той преди 1 седмица
неговата кола няма нищо платено за тази година
как стоят нещата азли трябжа да плащам всичко ако ивентуално реша да му е купа или ще поеме и той дадена част
ми лично аз искам колата да е по мошма за не мисля за друга скоро ма ще помисля сега по този вцпрос
А иначе ако не му е купа той ще е пусне в интернет и тогава ще ви е покажа !!!
неговата кола няма нищо платено за тази година
как стоят нещата азли трябжа да плащам всичко ако ивентуално реша да му е купа или ще поеме и той дадена част
ми лично аз искам колата да е по мошма за не мисля за друга скоро ма ще помисля сега по този вцпрос
А иначе ако не му е купа той ще е пусне в интернет и тогава ще ви е покажа !!!
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
vladuicho написа:318 ИС-ката316 е пълна скръб
хахахаххахаха пълна скръп да караш ис или 320 ,325 да говори6 ама ти

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
колега като се ка4иш да пробваш сам ще разбереш дали е твоита но ис за тия пари ме съмнява да е 4итава.аз сам си от 5 години с моята 316 по слаба е в сравнение с ис ама съм си доволен от нея ина4е разликата в бензина е 2-2.5 л на 100.ако се ка4иш на 316 и после на ис ще кажеш какъв е тоя истребител.... знам от опит. 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
stef4o_BMW написа:vladuicho написа:318 ИС-ката316 е пълна скръб
хахахаххахаха пълна скръп да караш ис или 320 ,325 да говори6 ама ти![]()
![]()
Oффф, кат почнат с тая пълна скръб.Нищо и няма на 316-ката просто не е кола за състезания. Мен за в града ми е перфектна.Не съм я зел да ходя с нея по гонки и да се правя че много върви като повечето комплексари с 318ис.Ами то секи с 325, 328 може да каже за ис-ките че са прахосмукачки и са пълна скръб.Зависи на кой за ко му трябва колата.Аз минавам по доста километри денем в града и ми е добре да ми излиза по тънко, пък в същия момент се наслаждавам на конфорта и уникалното удопство на БМВ.Няколко познати имам дето вечер ако излизаме, ходим с мойта кола

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
Nikito_nn написа:stef4o_BMW написа:vladuicho написа:318 ИС-ката316 е пълна скръб
хахахаххахаха пълна скръп да караш ис или 320 ,325 да говори6 ама ти![]()
![]()
Oффф, кат почнат с тая пълна скръб.Нищо и няма на 316-ката просто не е кола за състезания. Мен за в града ми е перфектна.Не съм я зел да ходя с нея по гонки и да се правя че много върви като повечето комплексари с 318ис.Ами то секи с 325, 328 може да каже за ис-ките че са прахосмукачки и са пълна скръб.Зависи на кой за ко му трябва колата.Аз минавам по доста километри денем в града и ми е добре да ми излиза по тънко, пък в същия момент се наслаждавам на конфорта и уникалното удопство на БМВ.Няколко познати имам дето вечер ако излизаме, ходим с мойта колаотговорете си сами на въпроса защо?
След време като започна да зимам повечко парички сам се нави и на 325 ма ше видим, има време млад съм още
Пък и дано да направят нещо с тоя бензи че цената му е потресаваща.

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
petio_bmw 318is написа:ти си решавашкво си купиш тва ще караш важното е да е BMW добре си се ориентирал
Много точно казано

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2