316 слабо изтегляне ли има
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
316 слабо изтегляне ли има
Здравейте,
имам нужда от съвет! Имам BMW316i `94 и се интресувам дали точно този двигател е муден т.е имам по-слабо изтегляне или просто колата ми има нещо запушено. Сменил съм всичко. Мислех си,че 104 коня са достатъчни за добро изтегляне.
имам нужда от съвет! Имам BMW316i `94 и се интресувам дали точно този двигател е муден т.е имам по-слабо изтегляне или просто колата ми има нещо запушено. Сменил съм всичко. Мислех си,че 104 коня са достатъчни за добро изтегляне.

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Ами не изтегля много бързо да ти кажа
Друо си е 320-ката.
Искам да те питам само, от къде си че се съмнявам да не си едно момче

Искам да те питам само, от къде си че се съмнявам да не си едно момче
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Колега да знаеш,че 316 си е куц кон братче!Ако искаш Бима дето да те кефи как изтегля-вземи си поне 318is-140 кончета!Аз преди баварката имах Мицубиши Лансер-1.5i 12v-90к.с. и треа ти кажа че това ше ни накъса и двамата!
200 му пишеше на километража и с толкова си и вървеше-баси!А за старт да не ти говоря/в сравнение с 316i....... 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: 316 слабо изтегляне ли има
bagera777 написа:Здравейте,
Не конете определят бързото набиране, а много други фактори, които повечето пренебрегват, когато решат да си купят кола. И дума не може да става когато сравняваме примерно нисан съни, голф 2-ка, или мицубиши лансер, всичките изброени от мен с мощност около 90 к.с., с бмв 1.6i с мощност 102 к.с. Лично аз съм карал такива, или подобни коли и мога да заявя, че на старт от 0 до 100 км/час, ще минат минимум на няколко дължини пред бимата. Това лесно може да се обясни. Първо тези мини автомобили са със задвижване на предните колела предаването на въртящия момент от скоростната кутия и диференциала, директно на задвижващите колела, определя много по-бързото ускорение. При наличие на карданен вал има известна загуба на въртящ момент, който няма нищо общо с мощността. Второ тежестта на купето при бмв е 1150 кг, сравнено с 907 кг при голфа, което е огромна разлика. Дори 318 i не може на старт да ги мине. Съвсем друго е 318is, който също е малко тромав на старт, но от 120- 150 км/час нагоре, описаните от мем мини автомобилчета направо ми се губят от огледалата.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Виж братле 316 не е кола за драгове определено, ускорението наистина не е кой знай какво, ама засега ми е достатъчно да си връткам гъза из града, това повече ме дърпа лично мене
Никои от горе споменатите кошнички "голф, митсубиши и т.н." неможе да ти даде нещо подобно и да ти направи кефа както БМВ-то

Никои от горе споменатите кошнички "голф, митсубиши и т.н." неможе да ти даде нещо подобно и да ти направи кефа както БМВ-то

Тъй е! И арчи 3-4 литра отдолу .. x2.45 в лева .. смятай.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
.
колега това с куците коне като го заговорите и ми става лошо. аиде да не обиждаме за да не се окаже че 90% са с куци коне тук по тая логика. Колата си е много добра и М40 си е нормален мотор . Просто трябва да се знае какво искаш от един автомобил и ако ти трябва не за возене а за състезания има едни нещa на които им казват 2.5 и 2.8и. а и не мисля че някога е произведено БМВ , та дори и 1.6 което да не може да дърпа повече от другите щаиги. за японски клозети няма да говоря тук за да не се обижда фирмата на която сме фенове всички все пак
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Хехе ... айде да не злобея, но и М43 не е за изхвърляне 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Аз съм 316 М43 първа кола ми е и в града ускорението според мен е перфектно на къси отсечки на дълъг път наистина я мудна понякога на е перфектна градска кола.
If you love something let it go,
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз след като испуших една цигара изпреварвайки към 5 мин един TIR и си казах ''е-бат Милко'' тоя двигател изисква 100мм цигари,клима,подлакътник,червени барабани,HI-FI.....все скъпи екстри
я по добре да не се харча много-сложи си едно М50Б25 пък М43то да си почива в е30ката,че знае ли се някой ден може бензина да стане 2лв---ма нали са казали,че кефа цена няма

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
..
хаха готино казано колега
маи излиза че 2.0 с ваноса обаче е наи сполучливата формула за момента от Е36. хем не се заспива вътре ,хем не даваш 500 лв за бензин всяка седмица. това според мен е един от наи добрите мотори до сега

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3