Дефект в BMW-тата ??

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Дефект в BMW-тата ??

Мнение от basses » 14 Юли 2008, 13:06

Здравейте!

Искам да си купя BMW 320,но чух че по тази марка имало някакъв специфичен дефект.Аз разбира се не съм дотолкова запознат със спецификите,затова ще помоля ако имате някакво инфо по моя въпрос да го споделите :D

бтв: мисля и че си харесах няколко оферти от раздела за продажбите :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 14 Юли 2008, 13:08

когата някой циганин / италянец/ я кара 6-7 години - ето ти фабричен дефект

корава машина попаднала в ръцете не не когото трябва и ето ги митовете и легендите , че тдс-а пука глави и тн и тн ...

всеки друг автомобил би се скапал много много по- рано :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 14 Юли 2008, 13:18

nandrolon написа:когата някой циганин / италянец/ я кара 6-7 години - ето ти фабричен дефект

корава машина попаднала в ръцете не не когото трябва и ето ги митовете и легендите , че тдс-а пука глави и тн и тн ...

всеки друг автомобил би се скапал много много по- рано :!:

Цигани има навсякъде.Това, че колата е от италянка не значи, че е скапана както и ако е германка е пазена яко!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 14 Юли 2008, 13:48

Цигани има навсякъде.Това, че колата е от италянка не значи, че е скапана както и ако е германка е пазена яко!

Съвсем вярно :yes:

дали ще я купиш от циганин(арабин) от Германия или от Италия все тая а да не говориме че "немските" араби се изучиха вече и вкарват от Италия та да минава за немски внос после.........

Просто като копуваш гледаш яко и тва е !!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от basses » 14 Юли 2008, 14:22

мерси за съветите момчета! :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: самолет с педали
Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43

Мнение от aisikterix » 14 Юли 2008, 14:29

Абе италянците са наистина мундари по отношение на колите .Имам бивш колега който ми е разправял че тия мундари само доливат масло в двигателя и не го сменяват.Рядко са хора да сменят масло.Е ка да има читави мотори .Аз миналата година си взех Е36 купе италянски внос с документ че е сменян мотора в сервиз на БМВ и и още лакът седи по капака и всяко едно съединение е с щампика на бмв и вдигам щеката на маслото и едва я цапа в долния край.Е кажете ми това не са ли мундали хора на тоя нов мотор да не му гледаш маслото.Затова пич не си мисли че специално 320 имат дефект .Всяка кола която не се подържа ше има и не само дефект а дефекти
ИзображениеИзображениеИзображение

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 14 Юли 2008, 14:44

При мен основният проблем е многото адреналин който ми се събира в десният крак и от там почва и дефекта на колата много бързото износване на гуми :mhihi: и съединител :mhihi:

П.С.Купувай без страх и с колкото по-голям мотор я вземеш толкова по-добре ще се чустваш (а и дефекта ще е по-голям така)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 14 Юли 2008, 16:09

chocho-rz написа:При мен основният проблем е многото адреналин който ми се събира в десният крак и от там почва и дефекта на колата много бързото износване на гуми :mhihi: и съединител :mhihi:

П.С.Купувай без страх и с колкото по-голям мотор я вземеш толкова по-добре ще се чустваш (а и дефекта ще е по-голям така)
и ефекта ако не си карал задно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 14 Юли 2008, 16:20

Задното си е задно, при сички положения е номер 1. Аз лично откакто имам мойта, вече невиждам вариант в който си копувам кола с предно :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 14 Юли 2008, 16:45

ми за 320-ката мога да кажа само ..... it's amazing machine ! както вика ония китаец за Eclipse-a в бързи и яростни ;) няма да съжаляваш батка, 6 цилиндровия мотор щи напълни душичката ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 14 Юли 2008, 17:03

ами купувайте си пИрфектни 320-ки нов внос за по 3-4 хиляди и после се чудите що имало дефекти... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 14 Юли 2008, 17:26

aisikterix написа:Абе италянците са наистина мундари по отношение на колите .Имам бивш колега който ми е разправял че тия мундари само доливат масло в двигателя и не го сменяват.Рядко са хора да сменят масло.Е ка да има читави мотори .Аз миналата година си взех Е36 купе италянски внос с документ че е сменян мотора в сервиз на БМВ и и още лакът седи по капака и всяко едно съединение е с щампика на бмв и вдигам щеката на маслото и едва я цапа в долния край.Е кажете ми това не са ли мундали хора на тоя нов мотор да не му гледаш маслото.Затова пич не си мисли че специално 320 имат дефект .Всяка кола която не се подържа ше има и не само дефект а дефекти

А ти кога виде как си карат колите макароните.Чул някой нещо,не дочул и айде после легендите.И там като тук има мърлячи но дори тук са повече.Вие изкате хем душата в рая хем к.а докрая,е нема евтино и хубаво.Хубавите коли навсякъде са скъпи,да не мислиш,че там на всеки кръстопът ги продават за по 200 евра.А за мърлячите -Оня ден един си смени на ИС-ката маслото пред мен и си сложи наливно М10 :shock:Дори кретена не си смени въздушния филтър ,само го изтупа малко и айде обратно. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: му се шейната на дядо коледа
Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW

Мнение от nesko » 14 Юли 2008, 17:38

ами то нали си е се пак москвич ко масло да му сложи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от kosmos 320 » 14 Юли 2008, 18:48

Единствения дефект на всички БМВ-та е ЗАДВОЛАННОТО УСТРОЙСТВО :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Купувай и разбери какво е истински автомобил !!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 14 Юли 2008, 18:55

единствения дефект е 4е много хар4ат :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към E36