До всички дето управляват 325 TDS!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
До всички дето управляват 325 TDS!
Моля колегите дето са владелци на 325ТДС (няма значение от модификацията) да си погледнат предните пружини, и да пишат с каква маркировка са намацани, и колко на брой (ако се вижда де) са цветните петна!
п.с - идеята ми е да сондирам само стоковите пружини на нафтовите 325 -ци!
п.с - идеята ми е да сондирам само стоковите пружини на нафтовите 325 -ци!
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Еми моите са черни с мацната жълта маркировка на всяка навивка.Мисля че са прилично твърди.Имам един приятел с 320-ка,неговите са черни с мацнато тъмночервено на всяка навивка.Е неговото БМВ вози доста по-меко от моето.
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Мойте май са черни, ама има ръжда навсякъде, щото стоя около 2 седмици в една бара, преди да успея да я изтегля, и сега само на места си личи черното... друго не съм видял.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Dream_BMW написа:Еми моите са черни с мацната жълта маркировка на всяка навивка.Мисля че са прилично твърди.Имам един приятел с 320-ка,неговите са черни с мацнато тъмночервено на всяка навивка.Е неговото БМВ вози доста по-меко от моето.
Сдобих се с едни като твоите - с жълта маркировка, и като теб смея да твърда че са доста по-твърди от останалите върху които имам наблюдения! Един колега твърдеше тук във форума, че жълтите са най-мекия вариант, ама аз мисля че е точно обратното! Отделно имам и със сива на цвят маркировка, които са пък нещо средно!
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
Не мога да знам дали са най-твърдите моите с жълтата маркировка,но съм сигурен че не са най-мекия вариант.Колата ми е с М-окачване,така е и по ВИН номер.Така че според мен жълтите пружини са добър вариант.И смея да твърдя,че не е снижена много,но е малко по-ниска от стоковите.
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Dream_BMW написа:Не мога да знам дали са най-твърдите моите с жълтата маркировка,но съм сигурен че не са най-мекия вариант.Колата ми е с М-окачване,така е и по ВИН номер.И смея да твърдя,че не е снижена много,но е малко по-ниска от стоковите.
Именно.....аз моите пружини с жълтата маркировка ги вземах от 325i с М - окачване! Преди да ги взема направих проверка на VIN и излезе че е с М окачване, а сега твоите думи потвърждават това!
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
КУНИ написа:Dream_BMW написа:Не мога да знам дали са най-твърдите моите с жълтата маркировка,но съм сигурен че не са най-мекия вариант.Колата ми е с М-окачване,така е и по ВИН номер.И смея да твърдя,че не е снижена много,но е малко по-ниска от стоковите.
Именно.....аз моите пружини с жълтата маркировка ги вземах от 325i с М - окачване! Преди да ги взема направих проверка на VIN и излезе че е с М окачване, а сега твоите думи потвърждават това!
A сега ще е хубаво някой да каже и кои според него амортесьори са най-добри за такива пружини и ще съм много доволен.
7 мнения
• Страница 1 от 1