Нов Съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
Нов Съединител
Колеги купих си нов съединител за 318 ис обаче се оказа че е за модела без климатик ( има за с климатик и за без
) проблем ли е че съм с климатик и да сложа съединителя за без

M THE MOST POWERFUL LETTER IN THE WORLD !
Re: Нов Съединител
KaTsArA-BMW написа:Колеги купих си нов съединител за 318 ис обаче се оказа че е за модела без климатик ( има за с климатик и за без) проблем ли е че съм с климатик и да сложа съединителя за без
![]()
![]()
Ми ходи го смени,какъв ти е проблема.Даже тоя с климатика е по евтин.

- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
е хубаво де ква е разликата тогава ?
да слагам съединителя за без климатик или да ходя да го сменям 

- KaTsArA-BMW
- кандидат ентусиаст
-
и кой е по хубавия ? искам да знам защото се грижа много за моята бима и да е сичко както трябва ! ако този който съм взел ( без климатик ) е по хубав няма смисъл да сменям
По хубавия е този който ти отговаря на модела - ако имаш климатик и трябва съединител на климатик, ако нямаш клима ти трябва модела който е направен за без клима...
Предполагам че май хубав трябва да е съединителя на Вейрона, но ако го сложиш на Е36, не мисля че ще е най хубавото нещо за твоята кола нали ?
Предполагам че май хубав трябва да е съединителя на Вейрона, но ако го сложиш на Е36, не мисля че ще е най хубавото нещо за твоята кола нали ?
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
8 мнения
• Страница 1 от 1