Стъпково мотор4е?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба 323ти ,
Детайли за колата: hell rot!

Стъпково мотор4е?

Мнение от cesico » 08 Юли 2008, 20:04

Колеги знаете ли къде се намира тва 4уди и каква му е функцията - Корабен механик съм ама тея автоммобили са ми много 4ужди? Да не би да е под всмукателния колектор и да е вързан за входа и изхода на всмукателния колектор?

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 08 Юли 2008, 20:51

Бате, ходи у некой сервиз, не се занимавай с глупости. Ултразвука заедно с демонтаж и монтаж е 35 лв. Не е болка за умиране :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 08 Юли 2008, 21:55

Какво го пращате колегата в сервиз, който има парички да ходи в сервиз, братле обади се ако си от Софето да я видиме тая работа. В сервиз ще ми ходите за най-дребното. За какво е тоя форум тука или отивате в сервиза за най малкото, в сервиз ми ходи. Па ходи като си имате чували с парички.

Виж тука http://www.realoem.com/bmw/, къде ти е стъпковото моторче, един болт го крепи с два маркуча на него е, купуваш един спрей за карбуратори, стара четка за зъби и си в джаза.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 83 /2.0d /2006
Мечтае да кара: M 3
Детайли за колата: Тайна

Мнение от svetoslavned » 08 Юли 2008, 22:09

Килегата е прав щом разбираш от кораби няма да ти е трудно да го свалиш . Намира се под всмукателния колектор до пръччката за нивото на маслото-сваля се с тръбно ключе 11 и се свалят два маркуча.Обикновено повредата е или в нацепени маркучи от който смучи въздух или моторчето е клеясало и е необходимо да се изчисти със ултра звук(има го във всеки сервиз струва около 10-15лв). Успех 8) 8) 8)
свн

Назад към E36