лепило за корите на вратите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
лепило за корите на вратите?
Искам да попитам знае ли някой с какво лепило се лепят корите на вратите. И от къде може да се намерят нови щипки за корите (при мен 1/3 са счупени,търсих по разните авто магазини но не намерих). Поради липсата на лепило корите ми дрънчат леко (много леко но мен ме дразни).
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: лепило за корите на вратите?
metodi80 написа:Искам да попитам знае ли някой с какво лепило се лепят корите на вратите. И от къде може да се намерят нови щипки за корите (при мен 1/3 са счупени,търсих по разните авто магазини но не намерих). Поради липсата на лепило корите ми дрънчат леко (много леко но мен ме дразни).
Кое ти дранчи?Че при мене също дранчаха онези като жабки кадето са...те са 2 на брой,една малка и една голяма...ако за тези става въпрос-аз използвах черен силикон...и не мрадна повече!

- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Колеги изгледайте клипчетата от този сайт и ще си отговорите сами на въпросите.
http://www.bmwe36blog.com/2007/12/24/fi ... ls-videos/
Тези дни ще правя и моите.

http://www.bmwe36blog.com/2007/12/24/fi ... ls-videos/
Тези дни ще правя и моите.
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Браво,колега!
Това си е за раздел: Полезно:

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- Psysky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 E46 2.2
и според мен никакво лепило не ти трябва, моята кора беше в окаяно състояние след един ремонт на механизма за вдигане на стъклото.. като я слагах не само че счупих 2 от останалите вече наполовина от оригиналната брйка щипки.. ами и загубих единия винт
Отидох в Дару и си купих 10 щипки и винт-а, вратата стана бетон. Лесно се махат старите и се слагат новите. Ако имаш приятел в София или такъв който има път насам (или ти имаш път), скочи набързо до там и си вземи да имаш и резервни

Отидох в Дару и си купих 10 щипки и винт-а, вратата стана бетон. Лесно се махат старите и се слагат новите. Ако имаш приятел в София или такъв който има път насам (или ти имаш път), скочи набързо до там и си вземи да имаш и резервни
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
ддд
Psysky написа:и според мен никакво лепило не ти трябва, моята кора беше в окаяно състояние след един ремонт на механизма за вдигане на стъклото.. като я слагах не само че счупих 2 от останалите вече наполовина от оригиналната брйка щипки.. ами и загубих единия винт![]()
Колега ти май не си гледал клипчетата, че ще взима щипки тва е сигурно но тука става въпрос за пластмасите, които държат щипките от годинките се разлепват и се слуша едно неприятно скърцане.
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
- metodi80
- старши ентусиаст
-
колегата -"psysky" беше прав само смених старите щипки с нови и корите занемяха (някои от старите влизат в гнездото но не задържат ,даже пробвах ,след като свалих една от щипките -ми тя се разхождаше напред ,назад в гнездото и вообще не щракваше като влизаше в него). Аз се чудех дали да не нанеса лепило на кората така че след като я поставя да се залепи за вратата защото много ме дразнеше това дрънчене (но това означава че ако ми се наложи да ги сваля някога ще видя бая зор). В карайна сметка решението е просто -замяна на старите щипки с нови.
. А това със силиконовия пистолет е бош лаф работа тоя топлия силикон става само за разни декоративни джаджи ,но за места където трябва да държи здраво не става ,другия силикон дето е в пластмасовите флакони той държи здраво но пък съхне доста по бавно.

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
тоя уикенд и аз ше свалям корите, а после ще се разходя до дару за пласмасите, които съм счупил
а на тоя пич от клипчето му се поразпиляваха малко нещата тегава работа си е май

а на тоя пич от клипчето му се поразпиляваха малко нещата тегава работа си е май

- metodi80
- старши ентусиаст
-
ми тоя от тоя клип като го гледам само как пипа грубо .... естествено е че ще попилее ,разби кората от горе и после я лепи със силикон - мърлява работа....
- inseCT
- младши ентусиаст
-
Е ква мърлява работа ве...това да не лепите циментови блокове по 1 тон
Слагате черен силикон и нема мардане ако ще да го дарпате с все сила 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
еми те такава, мърлява ....тоя от клипа като свали кората счупи горната и част ... ти като сваляш корите ... чупиш ли ги - не нали ,стремиш се да ти е здрава кората ... та да ти е хубава колата (поне аз така мисля). С кво ще да ги лепиш после си личи че е чупена ...
- inseCT
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:еми те такава, мърлява ....тоя от клипа като свали кората счупи горната и част ... ти като сваляш корите ... чупиш ли ги - не нали ,стремиш се да ти е здрава кората ... та да ти е хубава колата (поне аз така мисля). С кво ще да ги лепиш после си личи че е чупена ...
Ми аз като свалих мойта беше счупена пак на същото място,явно е била и сваляна и друг път...та залепих я както на клипа и са не си личи нищо!Кво има да си личи като е от вътрешната страна

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2