Проблем с ел. стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
ето още един начин за оправяне на въпросното слизане и качване на стъклото при отваряне и затваряне на вратата.махате кората и гуменото уплътнение което е отстрани на вратата.трябва да напипате механизма за отваряне които се състои от две части,мъжко и женско.хванете ги и ги стиснете едно към друго така че да нямат луфт между тях.със другата ръка натиснете механизма които държи вратата затворена докато щракне два пъти така че вратата все едно е затворена.дръпнете дръжката да отворите вратата без да пускате мъжкото и женското.ако има ефект през страничната дупка прекарайте по-дълга свинска опашка за да стегнете мъжкото и женското.по подобен начин може да се оправи и външната дръжка ако не иска да отваря вратата.
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
А на мен колеги толкова ми се искаше BMW с ел.стъкла и смятах това като е с ръчни,то следващото непременно да е с ел. ама.......като гледам к`ви ядове ви създават май ще си помисля 

- bobbyblabby
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги, аз имам следния проблем. Когато затворя вратата прозореца слиза НАДОЛУ, а когато отворя вратата, прозореца се връща в обратно полужение(т.е НАГОРЕ), дори и не както трябва ами малко по надолу. Когато реша да вдигна прозореца от копчето, той не се вдига, а когато реша да го сваля, става, но трудно - на степени. Някой с подобен проблем? Ходих в БМВ сервиз, опитах се да обесня проблема, погледнаха случая. Смениха ми машинката и отново същата работа, проблема явно е от някъде другаде... От сервиза ми обесниха, че за да се разреши този проблем, трябва да се сменя абсолютно всичко свързано със стъклото, след което аз отказах, тъй като цифрата ще бъде голяма.
- veseko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
едно приятелче има купенце и прозорците се затваряха само на инпулси а като задаржиш копчето отива до горе и се връща само ,голяма простотия, но важното е че този проблем го решихме със смяната на един бушон , но кои точно беше вече не сам сигурен , проверете си бушоните явно има бушон и за стаклата
така стана при нас доно не е било случаиност 

проблем
и аз имам подобен проблем: значи, стъклото се движеше перфектно, докато един де се счупи механизма, естествено заварих го (българска му работа) след което се счупиха пластмасовите плъзгачи, след което за да наместя стъклото, счупих стъклото!
купих си др стъкло, нови повдигачи, др механизъм, но сега се вдига мн бавно! от какво може да е това?

- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000
Здравейте колеги,
Имам следния проблем: Преди няколко дни прозорците на моето Е36 Купе спряха да се движат въобще - нито като отварям и затварям вратите нито като натискам копчето. Предполагам че е свързано с изгорял бушон само че не знам кой точно е бушона на ел. стъклата. Гледах в нета разни графики но не съм сигурен точно кой е. Ако има някой който е подменял такъв бушон моля да помага...
Благодаря предварително за оказаното съдействие.
ПП: Пробвах с изключване на акомулатора за известно време (за няколко часа) но това не помогна.

Имам следния проблем: Преди няколко дни прозорците на моето Е36 Купе спряха да се движат въобще - нито като отварям и затварям вратите нито като натискам копчето. Предполагам че е свързано с изгорял бушон само че не знам кой точно е бушона на ел. стъклата. Гледах в нета разни графики но не съм сигурен точно кой е. Ако има някой който е подменял такъв бушон моля да помага...
Благодаря предварително за оказаното съдействие.
ПП: Пробвах с изключване на акомулатора за известно време (за няколко часа) но това не помогна.

With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
някой може ли да ми даде линк от реалоем.ком да видя кое точно е въпросния водач, че моето стъкло се чу "прас" и излезе от рамката на една страна

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Kambe написа:някой може ли да ми даде линк от реалоем.ком да видя кое точно е въпросния водач, че моето стъкло се чу "прас" и излезе от рамката на една страна![]()
![]()
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=10
Номер 2

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Точно номер 2 и са по два водача на стъкло а цената е 3-4 леваcucko написа:Kambe написа:някой може ли да ми даде линк от реалоем.ком да видя кое точно е въпросния водач, че моето стъкло се чу "прас" и излезе от рамката на една страна![]()
![]()
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=10
Номер 2

- Kambe
- старши ентусиаст
-
намерих водачи за по 6.50 бройката, остана един свободен ден да си ги сменя, купил съм си и щипки за вратите направо и тях да сменям, дано се справя 

- svetlio_mi
- Потребител
-
и аз имам един проблем
десният ми прозорец се дигна в най горно положение и сега несе смъква изобщо .
- svetlio_mi
- Потребител
-
здр и аз имам проблем
десният ми прозорец се дигна в най горно положение и сега несе смаква изобщо .Колата купе.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
Re: здр и аз имам проблем
svetlio_mi написа:десният ми прозорец се дигна в най горно положение и сега несе смаква изобщо .Колата купе.
моторчето чува ли се да бръмчи ? ако не се чува виж бушоните, ако не са бушоните значи е заминало моторчето, ако бръмчи значи и ти си за смяна на водачи (това е най-приемливата като цена повреда в случая