Мнение за обява. Помощ при покупка.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Мнение за обява. Помощ при покупка.
Колеги, искам да ми кажете какво мислите за това кабрио - http://www.mobile.bg/11456664655176403
Благодаря
Благодаря

vLadoo0 написа:Колеги, искам да ми кажете какво мислите за това кабрио - http://www.mobile.bg/11456664655176403
Благодаря
Кабрио или купе ?? - (1) http://m.cars.bg/c1574918 (2) http://m.cars.bg/carview.php?id=1523890
Моля помагайте !!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
На тебе каквото ти харесва
Аз никога не бих си купил кабрио, независимо каква марка и модел, просто не ми харесва такъв тип автомобил, а е и безсмислен със съвремените средства на климатизация, но това си е само мое мнение 

only rear wheel drive
Харесват ми и двете ама хора които са имали кабрио са ми казвали че навън ако вали и вътре вали
и затова се замислям .. Но сигурно ще видя някое купе
аа когато ми омръзне (което не е сигурно) ще видя за кабрио 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
vLadoo0 написа:Харесват ми и двете ама хора които са имали кабрио са ми казвали че навън ако вали и вътре валии затова се замислям .. Но сигурно ще видя някое купе
Има решение

Vanqu1sh написа:vLadoo0 написа:Харесват ми и двете ама хора които са имали кабрио са ми казвали че навън ако вали и вътре валии затова се замислям .. Но сигурно ще видя някое купе
Има решение![]()

преди малко ги гледах

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Аз бих си взел кабрио ако сега избирах между купе/кабрио. Вярно, че е по тежко, но пък щях да си го джиткам целогодишно с хардтопа и лятото с всички прзорци свалени, просто е уникално красиво като я няма гредата

- michev
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
То хубав хардтоп струва колкото колата
, а обикновено продавачите на кабриота са наясно с това 

only rear wheel drive
Днес ще гледам едно купе ако не ми хареса ще се обадя за кабриото 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
michev написа:То хубав хардтоп струва колкото колата, а обикновено продавачите на кабриота са наясно с това
Не вървят ли по 800-900 лв или аз не съм наясно?
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Някой питаше за един син седан с мпакет ако обявата е от софия, видях я днес колата след италянеца в София и хваща окото. Много валеше, за да спра да и хвърля един поглед, но от далеч лови погледа 

Vanqu1sh написа:michev написа:То хубав хардтоп струва колкото колата, а обикновено продавачите на кабриота са наясно с това
В ebay гледах са 500€

- michev
- старши ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:michev написа:То хубав хардтоп струва колкото колата, а обикновено продавачите на кабриота са наясно с това
Скоро не съм гледал, ама вървяха по 1000 до 1500, може и да са поевтинели. Преди няколко години търсихме за приятел и такива бяха цените, то тогава нямаше и предлагане, сега как е не знам. Разбира се говоря за хардтоп в перфектно състояние.
only rear wheel drive
EH0260BB написа:Ето една наистина много добра 318ка, или поне на снимките.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11457421411384998
Ако може някой от София да я огледа и да сподели какво е състоянието й всъщност.
За да не си хабят и други колеги времето

Всичко от "М пакета" е китайско. Доста виснали части от интериора, самата жабка е олепена със силикон(И не само, уплатнението на предното стъкло, че и по самият двигател...), при това бял!

Боята не е лоша като изключим липса на лак на едно-две места.Яко конденз в стопове,фарове. Иначе, към по интересното, колата не може да държи празен ход сама. Или иначе казано, дори с подаване на газ колата гасне... та така 4-5 пъти докато се "стабилизира" тогава с подаване на газ работи

Общо взето ако цената се сцепи на половина има някакъв резон в нея.
- EH0260BB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пил
- Мечтае да кара: пил и да стигне жив
- Детайли за колата: мътни
Sam Gold написа:EH0260BB написа:Ето една наистина много добра 318ка, или поне на снимките.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11457421411384998
Ако може някой от София да я огледа и да сподели какво е състоянието й всъщност.
За да не си хабят и други колеги времетоПо тази кола има повече силикон отколкото в гърдите на някоя родна плеймейтка.
Всичко от "М пакета" е китайско. Доста виснали части от интериора, самата жабка е олепена със силикон(И не само, уплатнението на предното стъкло, че и по самият двигател...), при това бял!![]()
Боята не е лоша като изключим липса на лак на едно-две места.Яко конденз в стопове,фарове. Иначе, към по интересното, колата не може да държи празен ход сама. Или иначе казано, дори с подаване на газ колата гасне... та така 4-5 пъти докато се "стабилизира" тогава с подаване на газ работив момента, в който пуснеш педала.. чао.
Общо взето ако цената се сцепи на половина има някакъв резон в нея.
Еее, не ми се вярва да е с "тайвански" Мпаркет, понеже колата оригинално е поръчана с оригинален. Според мен външно не можеш да намериш разлика. А за да е сменен с неоригинален, трябва да е имало "тоталка". Огледалата разбрахме, че са реплика. За провисналото по корите и жабката и конденза във фаровете - нормално за Е36. А играещите обороти на М43 не са нещо страшно, сигурно смуче паразитен въздух. Силикона може да се дължи на ремонт на кратуната, може би направен грамотно. Тези недостатъци означават, че при пазарлък цената може да падне значително.
Много благодаря, че си си направил труда, да огледаш колата и да напишеш впечатлението си, за да не се разкарваме напразно. И въпреки това според мен колата си заслужава, макар и по-ниска сума.