Водороден Генератор - как стои въпроса
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83
- Мечтае да кара: Каквото и да е с индекс "M"
Re: Водороден Генератор - как стои въпроса
Capo69 написа:Е да взема да напиша и аз нещо тука. Какво стана с тестовете и със басовете? Имаше ли залози и кой спечели 1000-ката ???
Май вече няма ентусиасти да твърдят колко икономия се получавало и колко колата вдига мощността![]()
Това е пълен смях.
След инсталацията на такова устройство колата покачи разхода с 3-4л/100км
Извън града гореше 11л, а сега 15л. Това е на ГАЗ.
Разлика във вървенето няма - гарантирам го.
На бензин разлика във вървенето също няма, със включен и без включен бълбукатор.
Сега ако се появи някой "герой" да дрънка колко е икономично това чудо и колко покачва мощността да се обръща директно към мен.
Ааааааа, може ползата да е ако евентуално почиства нещо в цилиндрите, но не ми се разглобява за да се убедя.
Ами да ти кажа честно, никой не държи да вземе тези 1000 лева

Относно последното изречение, много добре почиства спор няма

zzuzi написа:Хаха,навсякъде където се появи тема за тая джиджавка се появяват 3-4 човека,които плюят като луди и 3-4,които защитават идеята на живот и смърт,а всички други се чудят на кой да вярват.
Колега аз бих вярвал на човек тествал системата и съобщил за резултатите. Бих повярвал и на научно обоснован факт за икономия от НАБУЛБАТОРА, а тези на който се чудят на кого да вярват, ги чака съдбата на колегата Capo69, иронията тук е че после и на тах не вярват

Никога не казвай никога, защото няма начин да няма начин.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Първо към колегата capo69, не знаех че имаш такава система обясни малко повече за това от къде се сдоби с нея, ако може и малко параметри да дадеш и снимки ще съм ти благодарен да се запозная малко повече. Сега към колегата Steve70, колега не мисля че е този линк към клип с бавноразвиващ италианец който не може да си направи добра защита на системата и сигурен контрол на производството на газ може да е критерии за цялата система, темата мисля че е за това дали има полза от такава система, не колко може да е тъп човек при монтирането и. 

Bavariqtamniska написа:Първо към колегата capo69, не знаех че имаш такава система обясни малко повече за това от къде се сдоби с нея, ако може и малко параметри да дадеш и снимки ще съм ти благодарен да се запозная малко повече.
Веднага казвам, Смисъла от бълбукатора е нулев. На газ икономия и вървеж в повече никакъв. На бензин ......, също няма, но дори и да има е под 10% вървеж в повече също няма.
Ето и снимки на бълбукатора:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Capo69 на 03 Май 2011, 8:28, променена общо 1 път
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
zzuzi написа:Хаха,навсякъде където се появи тема за тая джиджавка се появяват 3-4 човека,които плюят като луди и 3-4,които защитават идеята на живот и смърт,а всички други се чудят на кой да вярват.
Абе уж седнах да разпусна и се зачетох в темата,ма то ебаси джумбиша дето стана

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Еееее тя тази клетка даже не е суха както виждам и е доста скъпа гледах из нета цени преди време и не ми хареса още тогава. Не знам вече хора и аз на кое да вярвам, по принцип съм голям ентусиаст за това но сам да си го направя, а не да дам сума ти пари на някой като горепосочените хора в споровете и както каза колегата да ми барнат ламбдата и да ми свалят разхода колкото да ме излъжат. Както и ви казах преди време, когато аз лично разбера дали има полза от тази клетка първи ще напиша в темата истината която съм видял без значение дали е положителна или отрицателна ползата. Всички ламарини вече са разпробити, гумите са изрязани, електрониката е посъбрана (благодарение на колегата Николов
) остава сглобяване на самата клетка, тестване с електрониката и още малко да се постопли за да я монтирам в колата. А тогава какво ще стане само един знае и Той не казва нищо 

Е как да не е суха ??
Виж схемите какви са:
Мога и сайта да постна та да се увериш, че уж всичко е OK.
Виж схемите какви са:
Мога и сайта да постна та да се увериш, че уж всичко е OK.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Ок, ок, ок, грешката е моя. На външен вид не прилича на суха клетка затова се обърках.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Какво имаш предвид под суха клетка?
Bavariqtamniska написа:Ок, ок, ок, грешката е моя. На външен вид не прилича на суха клетка затова се обърках.
КОлега, като гледам клиповете в YouTube май мокра клетка повече водород произвежда. Това само от видяното заключавам. Незнам ....

От това което се вижда повече бълбука мократа клетка отколкото сухата.
Да бях купил мокра

- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
Bavariqtamniska написа:Първо към колегата capo69, не знаех че имаш такава система обясни малко повече за това от къде се сдоби с нея, ако може и малко параметри да дадеш и снимки ще съм ти благодарен да се запозная малко повече. Сега към колегата Steve70, колега не мисля че е този линк към клип с бавноразвиващ италианец който не може да си направи добра защита на системата и сигурен контрол на производството на газ може да е критерии за цялата система, темата мисля че е за това дали има полза от такава система, не колко може да е тъп човек при монтирането и.

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Steve70 написа:АЛФА бе брато, сега ако нямаш какво да кажеш за облога, а и който и да е, и да спамиш темата нищо няма да постигнеш. Измама е това колега, може да се гордееш с това, че е с българско начало, ако те топли това разбира се. То ако имаше полза от НАБУЛБАТОРА, който много правилно наричаш "система"(за точене на кинти)
, при броя прочели тамата последно време и нито един желаещ да вземе някакви пари. А в международен план офертата за доказване на тази система е много по голяма. Обаче и там не ги искат тези пари, при толкова много продавачи.
![]()
Ти наред ли си ве, в какъв бас съм участвал аз и за какво спамене ми говориш че правя. И не ми говори с такова пренебрежение. Бахти бунака!!!
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Също така малко ме интересува дали е Българин или Италианец или какъвто и да е. И защо трябва да се радвам или гордея с някакви измами както ги наричаш, даже не мога да разбера какво искаш от мен писал си някви идиотщини пълни. Нито продавам, нито зарибявам някой да си прави или купува такава система че си отваряш осраната уста по мой адрес. Най-учтиво, доколкото мога ще те помоля да обясниш какво съм казал че захапа и мен. Другото ти олигофренско другарче с което се карахте не пише вече тук и си търсиш нов опонент ли или е нещо друго? Друг съвет който мога да ти дам също така учтиво е да си мериш малко приказките!
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
Bavariqtamniska написа:Steve70 написа:АЛФА бе брато, сега ако нямаш какво да кажеш за облога, а и който и да е, и да спамиш темата нищо няма да постигнеш. Измама е това колега, може да се гордееш с това, че е с българско начало, ако те топли това разбира се. То ако имаше полза от НАБУЛБАТОРА, който много правилно наричаш "система"(за точене на кинти)
, при броя прочели тамата последно време и нито един желаещ да вземе някакви пари. А в международен план офертата за доказване на тази система е много по голяма. Обаче и там не ги искат тези пари, при толкова много продавачи.
![]()
Ти наред ли си ве, в какъв бас съм участвал аз и за какво спамене ми говориш че правя. И не ми говори с такова пренебрежение. Бахти бунака!!!
Извинявам се "колега", но ако ще ме цитирате, специално Вие, поне да бъде целия цитат. Защото вадите изречения от контекста, като по този начин променяте мнението ми. Всичко което сте написали след моя съкратен от Вас коментар, Ви олицетворява като личност, възпитание и образование. Същото важи и за това което аз съм написал. Обяснява и защо вярвате че НАБУЛБАТОРА (както Вие го нарекохте) може да работи. "Брато" както ви нарекох е Бургаски диалект, и не се използва за обида или пренебрежение, идва от думата брат. Ако това Ви обижда, приемете моите извинения. Сега ако във Варна "ве" и "бунак" не е обида както е в Бургас,

Bavariqtamniska написа:Също така малко ме интересува дали е Българин или Италианец или какъвто и да е. И защо трябва да се радвам или гордея с някакви измами както ги наричаш, даже не мога да разбера какво искаш от мен писал си някви идиотщини пълни. Нито продавам, нито зарибявам някой да си прави или купува такава система че си отваряш осраната уста по мой адрес. Най-учтиво, доколкото мога ще те помоля да обясниш какво съм казал че захапа и мен. Другото ти олигофренско другарче с което се карахте не пише вече тук и си търсиш нов опонент ли или е нещо друго? Друг съвет който мога да ти дам също така учтиво е да си мериш малко приказките!
Колега не съм искал да Ви засегна, нито да се заяждам с Вас, и не виждам да съм го направил. Вие коментирате, и аз коментирам. Няма как да е мое другарче, защото защитава Вашата позиция, която е противоположна на моята

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum: Колега, това е първото ми и последно предупреждение, относно тона, който използваш!
- Диан
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60
- Детайли за колата: 523i 06'
Според мен за да няма ефекта от клипчето с алфата, трябва да се направи да сработва не при даване на контакт, а при оборотите на двигателя различни от 0.
Тази тема я гледах с голям интерес до скоро. Вече съм крайно разочарован.
Колеги, четем общ форум, имаме общи интереси, обща любима марка. Не трябва да се обиждаме, а подкрепяме и уважаваме!!!

Тази тема я гледах с голям интерес до скоро. Вече съм крайно разочарован.
Колеги, четем общ форум, имаме общи интереси, обща любима марка. Не трябва да се обиждаме, а подкрепяме и уважаваме!!!