ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от CCCP_Power » 29 Сеп 2008, 18:07

Абсолютно съм съгласен. Много добре казано :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 29 Сеп 2008, 18:11

Истината за мен е това което беше казал един мой много добър приятел:
''Сутрин като слезна пред блока две минути и се любувам,обикалям я веднъж радвам и се и чак тогава се качвам и тръгвам,всяка вечер с нежелание слизам и когато се отдалечавам от нея се обръщам за да я зърна още един път за последно тази вечер!''
Аз смених две е36-ци досега и си ги купих защото когато мой много добър приятел ми даде да пробвам неговата просто нямаше кола която да ми пасне така и да е толкова красива на външен вид,харесват ми също е30,е46,е39 ,но и с тях се заля пазара ,а новите бмв-та за мен са си чисти боклуци/говоря за дизаин и изклюявам 6-та серия няма по-красива кола просто/ така че за по натам съм се замислил за една А5-ка,не е важна марката важно е колата да те радва и да ти харесва!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бангия
Мечтае да кара: много кончета под капака

Мнение от slep » 29 Сеп 2008, 21:26

АЙде и аз да напиша някой ред въпреки че не знам тази тема защо не е заключена или искат да ни гледат сеира
Та към колегата jelezniqt ти що си си купил голф щом не те кефи возията а за да караш BMW то трябва да ти е в сърцето независимо какви перипетии те чакат с него ,действително колкото по малко са те толкова по добре ,това зависи когато си я купувал какво си гледал
А сега колеги
Не знам що взехте нещата толкова на вътре явно колегата jelezniqt (ще ме извинява) е решил да ни гледа сеира с тази тема то си личи по заглавието.Той има и 2 или 3 коментара след пускане на темата от който единият е че неговият голф палел това за мен е заядка
А ние ще стигнем до там да пишем на кой върви колата повече Като гледам на там са тръгнали нещата Не е лошо с тази тема да се приключи
Аиде бъдете живи и здрави
Не всичко което лети се яде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 29 Сеп 2008, 21:47

Човек да не мръдне на някъде за ден-два :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Предишна

Назад към E36