ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Благодаря на колегата ogata и на другите колеги, май е било акумулатора (има и логика с "възбудата" и изчакването).
Днес като го свалих, едната клетка беше почти без електролит, а другите бяха значително намалели и те.
Долях и го заредих и дано не се повтаря проблема (а и дано не е заминал, че не ми се дават пак 150+ лева
).
Днес като го свалих, едната клетка беше почти без електролит, а другите бяха значително намалели и те.
Долях и го заредих и дано не се повтаря проблема (а и дано не е заминал, че не ми се дават пак 150+ лева

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Здравейте колеги , питането ми е карам 318ис 93 и таблото ми свети слабичко какви крушки и от къде да намеря за да свети нали пак в оригиналното червено само че да е по силно че мойте са доста доста слаби даже на километража на тъмно не се вижда 120 140 от километража ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна player123 на 14 Яну 2011, 23:05, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Изгоряла ти е средната голяма крушка вероятно. Виж я в realoem каква е и си купи нова.
Здравейте искам да попитам дали някой знае как/къде поправят тапицерията на тавана,защото е леко увиснала.Мерси предварително
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
player123 написа:Здравейте колеги , питането ми е карам 318ис 93 и таблото ми свети слабичко какви крушки и от къде да намеря за да свети нали пак в оригиналното червено само че да е по силно че мойте са доста доста слаби даже на километража на тъмно не се вижда 120 140 от километража ?
Колега свали таблото и виж за изгорели крушки, ако имаш изгорели ги смени с точния модел за таблото, за да не стане сакатлък с инсталацията.
На самото табло пише до различните цокли коя крушка каква е.
И си провери потенциометъра за усилване да не е намален докрай, няма друга причина таблото да свети слабо.

- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
vld написа:player123 написа:Здравейте колеги , питането ми е карам 318ис 93 и таблото ми свети слабичко какви крушки и от къде да намеря за да свети нали пак в оригиналното червено само че да е по силно че мойте са доста доста слаби даже на километража на тъмно не се вижда 120 140 от километража ?
Колега свали таблото и виж за изгорели крушки, ако имаш изгорели ги смени с точния модел за таблото, за да не стане сакатлък с инсталацията.
На самото табло пише до различните цокли коя крушка каква е.
И си провери потенциометъра за усилване да не е намален докрай, няма друга причина таблото да свети слабо.
Аз го сваляш,защото реших да ми слагам рингове и мен ми е изгоряла крушката за бензина(за цялото кръгче) и я свалих и щях да купувам нова обаче за километража и оборототмера са няколко и незнаех точно коя е

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
norexXx написа:Здравейте искам да попитам дали някой знае как/къде поправят тапицерията на тавана,защото е леко увиснала.Мерси предварително
преди да търсиш тапицер виж това дали няма да ти помогне => Претапициране на таван
- lubchitu
- кандидат ентусиаст
-
Та имам 1-2 въпроса...
Става дума за Е36 компакт 95г 316и...
На кой шарнир се вика "външен" /късия или дългия/
Каква е тази биалетка "дето вървяла със шарнира" /късата или дългата/
иии последен въпрос - шарнирният болт едно цяло ли е с шарнира или са две отделни неща?
Ии... при смяна на шарнир само от едната страна,не трябва ли да е един и същ, с такъв какъвто е и от другата страна.../важи и за биалетката въпроса/
Мерси предварително
иии последен въпрос - шарнирният болт едно цяло ли е с шарнира или са две отделни неща?

Ии... при смяна на шарнир само от едната страна,не трябва ли да е един и същ, с такъв какъвто е и от другата страна.../важи и за биалетката въпроса/

Мерси предварително

- Асен Юруков
- Потребител
-
- Кара: Bmw e46 м3
- Мечтае да кара: BMW е92 м3
Здравейте колеги, някой може ли да ми каже как се казват тези джанти и от каде мога да намеря такива ? Благодаря ви предватително 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
lubchitu написа:Та имам 1-2 въпроса...
Мерси предварително
1.Късия и дебелия е външния
2.Късата биалетка
3.Шарнирния болт е шарнир
4.Абсолютно еднакви са-големите,дългите,биалетките,мисля,че и на рейката са еднакви шарнирите.
Пак заповядай

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- kokobaroko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw е36
искам да попитам кое масло да налея в кутията си понеже и двевте са декстрон и дали ще има разлика кое да бъде http://www.avto.bim.bg/p25202/m19/AUDI/A2-00-/Masla-skorostna-kutiq/Maslo-avtomatichna-skorostna-kutiq-Castrol-Transmax-Z/ аз мисля че е това второто понеже е атф ама да попитам и вас http://www.avto.bim.bg/p25407/m19/AUDI/A2-00-/Masla-skorostna-kutiq/Maslo-skorostna-kutiq-CASTROL-CASTROL-TQ-D-ATF-1L/ и това дали става за деференцяла тои е нормален http://www.avto.bim.bg/p25870/m19/AUDI/A2-00-/Masla-skorostna-kutiq/Maslo-skorostna-kutiq-CASTROL-TAF-X-75W90/ благодаря предварително...

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kokobaroko13 написа:искам да попитам кое масло да налея в кутията си понеже и двевте са декстрон и дали ще има разлика кое да бъде http://www.avto.bim.bg/p25202/m19/AUDI/A2-00-/Masla-skorostna-kutiq/Maslo-avtomatichna-skorostna-kutiq-Castrol-Transmax-Z/ аз мисля че е това второто понеже е атф ама да попитам и вас http://www.avto.bim.bg/p25407/m19/AUDI/A2-00-/Masla-skorostna-kutiq/Maslo-skorostna-kutiq-CASTROL-CASTROL-TQ-D-ATF-1L/ и това дали става за деференцяла тои е нормален http://www.avto.bim.bg/p25870/m19/AUDI/A2-00-/Masla-skorostna-kutiq/Maslo-skorostna-kutiq-CASTROL-TAF-X-75W90/ благодаря предварително...
1.Имаше спор за Декстрон АТФ 2 или 3,везните клоняха към АТФ 2,а 3та за хидравлика.
2.Дифа ако Не ти е Шпер това ти е маслото 75в90,ако е Шпер 90в140 ,за марката ти си прецени

Пак заповядай...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Асен Юруков написа:Здравейте колеги, някой може ли да ми каже как се казват тези джанти и от каде мога да намеря такива ? Благодаря ви предватително
Тези са m6 style - мисля че ги има 17ки и 19ки

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com