айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?
In_Memoriam написа:sas_88 написа:krisu написа: Е да ама за 9 хиляди, аз лично мисля, че Е46 ще е кошница и ще е от първите:
Ти май скоро не си гледал обявите а?За 9-10к е46 ще е доста прилична и намахана
Веднага ти давам и пример http://www.mobile.bg/11325530974057519 естествено си личи къде е пипана от нашенец ама е поправимо.
Само дето това е комби и е за 10000Комбитата са с 2K надолу от купетата в същото състояние
Добре де тогава това устроива ли те? http://www.mobile.bg/11331191207782444 А, и да като кацнеш там с парите цената знаеш как е.....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Разсейвате се...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
сумите които споменавам са 2:
1-вата е това което виждате на снимките в момента (~ 5k - макс)
2-рата е около 7к (с всичко което виждате в 1-вия пост на темата + още малко които съм пропуснал)
Като уговорката е че цената може да варира в доста големи граници, както нагоре, така и надолу.
това е към цена 1:
В момента е с кожено рекаро с подгряване в почти идеално състояние, с големия 3-лъчев ////М волан, с подлакътника, с големия борд + ЧЕК КОНТРОЛ модула (подчертавам го защото повечето които отиват на тази интервенция не слагат чек контрол-а!) с теглича, АВТОПИЛОТ, външните огледала са с подгряване а вътрешното е елктрохроматично и задната оригинална щора, комфорт модул-а с вдигането на стъклата, 2 дистанционни (оригинална аларма с карта за вадене при загуба), оригиналната аптечка и триъгълник, всички книжки, всички инструменти в багажника. Музиката е по поръчка на клиента, в момента е със Сони радио + 10 дисков ченджър (другите са БЛАУПУНКТ (радиокасетофон с код кий карта, усилвател, 8 дисков ченджър, задни 2-лентови колони с кутиите за задната кора от същата марка и блутуут модул) и на БМВ (същото като предното но без блутута)
Както обещах по-горе снимки от интериора, така както гледам ще са утре.
1-вата е това което виждате на снимките в момента (~ 5k - макс)
2-рата е около 7к (с всичко което виждате в 1-вия пост на темата + още малко които съм пропуснал)
Като уговорката е че цената може да варира в доста големи граници, както нагоре, така и надолу.
това е към цена 1:
В момента е с кожено рекаро с подгряване в почти идеално състояние, с големия 3-лъчев ////М волан, с подлакътника, с големия борд + ЧЕК КОНТРОЛ модула (подчертавам го защото повечето които отиват на тази интервенция не слагат чек контрол-а!) с теглича, АВТОПИЛОТ, външните огледала са с подгряване а вътрешното е елктрохроматично и задната оригинална щора, комфорт модул-а с вдигането на стъклата, 2 дистанционни (оригинална аларма с карта за вадене при загуба), оригиналната аптечка и триъгълник, всички книжки, всички инструменти в багажника. Музиката е по поръчка на клиента, в момента е със Сони радио + 10 дисков ченджър (другите са БЛАУПУНКТ (радиокасетофон с код кий карта, усилвател, 8 дисков ченджър, задни 2-лентови колони с кутиите за задната кора от същата марка и блутуут модул) и на БМВ (същото като предното но без блутута)
Както обещах по-горе снимки от интериора, така както гледам ще са утре.
Последна промяна turboto на 30 Май 2012, 21:48, променена общо 1 път
Nukem, твоя цвят, не е моя цвят
Мен от първия път не ме ли грабне, не ме брой. Пък и аз си джиткам моето купе, закво ми е друго. Мнението ми по-скоро беше като за човек, който тепърва мисли да купува Е36 купе
Мобиле и Карс, въобще не ги и рефрешвам да ти кажа. Иначе на ден гледам по няколко пъти коли. И защо ми даваш за пример, катафалка? Аз споменах ОЕМ изработка купе... кое му е ОЕМ-а на тия стопчета, джамчета, джантички и т.н? Колкото до второто, като му видя тия малки бъбреци и муцунката отпред, обръщам погледа настрани. При автоматика лично за мен, се губи цялата тръпка от шофирането.
Това е пример за купе, Е46, за каквото говоря аз в постовете си, както виждаш е 10к ама в Евро.
НАИСТИНА взехме да се отклоняваме и отиваме кам дискусия за т'ва кой кое предпочита. Поста ми е последен по този въпрос
По темата... 5 хиляди, вече е по приемлива сума. В крайна сметка за Е36 купе, поддържано и гледано с мерак, мисля че си струват. Ако състоянието е такова, че направо да се качваш, палиш и даваш газ без да ти дреме на ханша... то може и да се позамисли човек. Ама требе да е мераклия

sas_88 написа:Ти май скоро не си гледал обявите а?За 9-10к е46 ще е доста прилична и намахана
Веднага ти давам и пример http://www.mobile.bg/11325530974057519 естествено си личи къде е пипана от нашенец ама е поправимо,че даже е кюмбе
Още пример http://www.mobile.bg/11337586849167767
Има и още ама ме мързи да гледам сега
Мобиле и Карс, въобще не ги и рефрешвам да ти кажа. Иначе на ден гледам по няколко пъти коли. И защо ми даваш за пример, катафалка? Аз споменах ОЕМ изработка купе... кое му е ОЕМ-а на тия стопчета, джамчета, джантички и т.н? Колкото до второто, като му видя тия малки бъбреци и муцунката отпред, обръщам погледа настрани. При автоматика лично за мен, се губи цялата тръпка от шофирането.
Това е пример за купе, Е46, за каквото говоря аз в постовете си, както виждаш е 10к ама в Евро.
НАИСТИНА взехме да се отклоняваме и отиваме кам дискусия за т'ва кой кое предпочита. Поста ми е последен по този въпрос
По темата... 5 хиляди, вече е по приемлива сума. В крайна сметка за Е36 купе, поддържано и гледано с мерак, мисля че си струват. Ако състоянието е такова, че направо да се качваш, палиш и даваш газ без да ти дреме на ханша... то може и да се позамисли човек. Ама требе да е мераклия

Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Nukem написа:Коя е тая кола на 15г. която няма нищо за правене и се качваш и караш, аз моята дето съм надил над 10к вътре има още егати и списъка с неща за оправяне? Или имаш предвид качваш си и караш, без да те е страх че ще те остави някаде на 10-я км след като си се качил?
това 4е си дал толко пари си е твоя работа,купова4а не го интересува може да си налял и 15 бона но неможе6 да и земе6 толкова,6е я даде6 на някои за 3к а си вложил толко любов и труд както аз на моита не ми се мисли колко пари съм дал до сега

п.с ето и моита твоита е стоковица като я гледам наи много 3 да и дам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
flirt4o_ написа:п.с ето и моита твоита е стоковица като я гледам наи много 3 да и дам

- turboto
- ентусиаст
-
Основния проблем е психологически.... над 90 % от купувачите търсят да купят година и километраж, а не кола. Старото си АУДИ 100 83-ти набор го продадох на 486 хил. км... малко преди да взема това БМВ. Онзи ден го засякох случайно километража му беше стигнал 623 хил. съжалявам че не го снимах. Аз му бях 3-ти собственик човекът в който го караше сега е 5-ти поред. Нищо не е правено по него освен 2 предни накрайника от както е в него за 2-ра година. Когато аз реша да си купя кола 1-вото което си изяснявам за себе си е кой да е модела, с какъв двигател да е и с кои екстри. Дали ще е 95 или 98 ме боли фара и на колко км. ще пише на километража. Останалото което единствено ме интересува е техническото му състояние, което е определящо за цената. Наскоро се бях загледал отново по тези стари АУДИ-та и в частност АУДИ 200 (фейслифта между 10.88-09.91). В американсия ибей имаше избор но се спрях на едно което вървеше към 4 хил. долара, което според много тук ще е безумно за годините и и почти 400-те и хил. км. След кратък разговор по тел. със собственика и. предложението от негова страна ако съм сериозен че е готов да поеме разноските в избран от мен сервиз вкл. и в АУДИ център, единственото което ме спря е разстоянието и последващата борба с митниците и КАТ тук.
Да се върнем на темата за моята кола ето 2 предложения които се доближават до това което смятам да предложа в зависимост от цена-оборудване
http://www.cars.bg/u332814
http://www.cars.bg/u653771
Да се върнем на темата за моята кола ето 2 предложения които се доближават до това което смятам да предложа в зависимост от цена-оборудване
http://www.cars.bg/u332814
http://www.cars.bg/u653771
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Колега гледам си видял какво се търси днешно време в е36 за да го броят за е36 - М пакет, джанти, фаца, а ако може да е с обикновена газ 20-ска която грам не върви, но има визия и салони и тн, всичко е номер 1
Джиткай си е36-тицата като хоби, прави си я когато ти се човърка и не я продавай...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
zBoost написа:flirt4o_ написа:п.с ето и моита твоита е стоковица като я гледам наи много 3 да и дам
![]()
ми толко 3к не пове4е!ина4е тука в сандански има6е една 325и седан уникална просто!!!за сажеление нямам снимка преди една година и половина някаде я продаде, за 7к нз дали е някое мом4е от форума но ако е нека да пи6е

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
turboto написа:Основния проблем е психологически.... над 90 % от купувачите търсят да купят година и километраж, а не кола.
супер мойта е 96'та ма е на 98 000 км

ми толко 3к не пове4е!ина4е тука в сандански има6е една 325и седан уникална просто!!!за сажеление нямам снимка преди една година и половина някаде я продаде, за 7к нз дали е някое мом4е от форума но ако е нека да пи6е
само не разбрах кво разбираш под стокова? че не е засаден С50 вътре ли кво?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
По темата (или не, вече загубих нишката
), и аз имам 2 предложения да видим как бихте ги оценили
http://www.cars.bg/u689604
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details (като изключим газовата и някоя лепенка М3)
2-рото е от човек, който вкарва и други много добри попадения (рекарота, м-паркети и т.н.). Виждал съм и други негови обяви.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details (като изключим газовата и някоя лепенка М3)
2-рото е от човек, който вкарва и други много добри попадения (рекарота, м-паркети и т.н.). Виждал съм и други негови обяви.

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
In_Memoriam написа:По темата (или не, вече загубих нишката), и аз имам 2 предложения да видим как бихте ги оценили
![]()
И защо да изключиме газовата? Хубава и грамотно сложена газова за мен а и за доста хора предполагам си е голяма екстра.
И двете изглеждат супер,ама като чели биха ми се откъснали толкова парета само за кабриото.

- turboto
- ентусиаст
-
по първата обява:
Колата изглежда страхотно, но или търговеца е подходил несериозно или немърливо (което вече е притеснително) защо:
1. липсата на предна дясна лайсна на калника;
2. липсата на 2-та халогена (дано въздуховодите да са там инче със сигурност е чуквана);
3. липсата на лип спойлера на предната ///М броня
4. 2 години да стои кола при дилър без да се продава, е много съмнително и изглежда като търговски трик в стил (ако някои клъвне)
5. Виждам че километража е в мили което ме навежда на мисълта че не е от европа, което още повече подклажда съмненията ми за т.4
6. Ако наистина е от САЩ там мотори под 2.3, 2-ри вариант е да е била англичанка, но да си поръчаш 1.8 мотор и оригинален ///М от звода някак не ми стои логично, просто самият ///М пакет струва повече отколкото мотора ?!!!!
т.5 и т.6 само ако се докопаме до VIN можем да разберем колко са верно
Това е кола за хора, които се радват на тунинг изпълненията. Аз изповядвам друга философия. За мен е най-важно това, което е правено допълнително да е максимално близо до оригинала. Давам пример: когато с Лъчо слагахме големия борд компютър с чек контрола се наложи допълнително да се пуснат около 10-тина кабела на различни места. За целта купих 2 ел. инсталации, от които си извадих нужните ми кабели по сечение и по цветове според инструкцията за монтиране. Допълнителният сноп с кабели е оплетен и омотан с тексиленото тиксо и на места привързан към основния сноп с кабели положен в скарата под седалките. За което ми се наложи да извадя целия салон и да вдигна мокета. Същото важи и за подгрева, кабелите минават от там, където е указано и с цветовете и сеченията, които пише в инструкциите за монтаж. Ако някои има съмнения в думите ми, плаща ми един работен ден и му го отделям в разглобяване и сглобяване за да се убеди!
По 2-рата с кабриото и газа изобщо не смятам, че има смисъл да коментираме, каквото и да било. Лично за мен това е обида за марката. Въпреки, че разбирам положението на хората, които правят този вид интервенция върху БМВ.
Колата изглежда страхотно, но или търговеца е подходил несериозно или немърливо (което вече е притеснително) защо:
1. липсата на предна дясна лайсна на калника;
2. липсата на 2-та халогена (дано въздуховодите да са там инче със сигурност е чуквана);
3. липсата на лип спойлера на предната ///М броня
4. 2 години да стои кола при дилър без да се продава, е много съмнително и изглежда като търговски трик в стил (ако някои клъвне)
5. Виждам че километража е в мили което ме навежда на мисълта че не е от европа, което още повече подклажда съмненията ми за т.4
6. Ако наистина е от САЩ там мотори под 2.3, 2-ри вариант е да е била англичанка, но да си поръчаш 1.8 мотор и оригинален ///М от звода някак не ми стои логично, просто самият ///М пакет струва повече отколкото мотора ?!!!!
т.5 и т.6 само ако се докопаме до VIN можем да разберем колко са верно
Това е кола за хора, които се радват на тунинг изпълненията. Аз изповядвам друга философия. За мен е най-важно това, което е правено допълнително да е максимално близо до оригинала. Давам пример: когато с Лъчо слагахме големия борд компютър с чек контрола се наложи допълнително да се пуснат около 10-тина кабела на различни места. За целта купих 2 ел. инсталации, от които си извадих нужните ми кабели по сечение и по цветове според инструкцията за монтиране. Допълнителният сноп с кабели е оплетен и омотан с тексиленото тиксо и на места привързан към основния сноп с кабели положен в скарата под седалките. За което ми се наложи да извадя целия салон и да вдигна мокета. Същото важи и за подгрева, кабелите минават от там, където е указано и с цветовете и сеченията, които пише в инструкциите за монтаж. Ако някои има съмнения в думите ми, плаща ми един работен ден и му го отделям в разглобяване и сглобяване за да се убеди!
По 2-рата с кабриото и газа изобщо не смятам, че има смисъл да коментираме, каквото и да било. Лично за мен това е обида за марката. Въпреки, че разбирам положението на хората, които правят този вид интервенция върху БМВ.
- Mad Max.
- Потребител
-
- Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
- Мечтае да кара: Alpine White E90 335i
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Втората не знам ама тая първата на Ангел бих я огледал,ако си търсех кола.