Да поговорим малко за Газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Да поговорим малко за Газ
Я автора да каже на колко години е и да приключи темата
Щото с деца на глава не се излиза.

- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
zafirovp написа:Само аз ли съм единствения гАзар дето кара на бензин ама неможе да си позволи ГИ:). Незнам как ги вадите тия 1000 лв със презумцията, че това е един вид инввестиция. Аз лично сега карам 400 км градско на седмица, сложа ли ГИ ще карам просто 1000 и пак ще давам същите пари. Грехота е да имаш газ и да караш по 1000 км на година
400км на седмица или на месец? Щото спри да караш за две седмици и си събрал за ГИ

@///Micev_87 Ти с тея 30-40л бензин на месец дето сипваш, сигурно си е голямо събитие ходенето, като "гАзар" веднъж до бензиностанцията, за да сипеш бензин, или ти е по-кеф на няколко пъти по 10-20лв

Колегата @///Micev_87 защо отвори изобщо такава тема - да научиш/разбереш нещо ли или просто да се похвалиш , че караш на бензин и да оплюеш всички останали колеги , които карат на газ 

- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
///Micev_87 написа:нищо лично към никой просто да видя какво мислете..![]()
Виж сега, карам дизел, преди това съм имал бензинови автомобили БЕЗ газ. Никога не съм искал да сложа газ на колата си, НО...не обвинявам никой който кара на газ, не им се присмивам никога и никога не съм се чувствал горд, че карам бензин. Точно напротив, дори да имаш много пари, пак е хубаво да си правиш сметката и ако има как да е по-евтино - евала. Така мислят и голям процент хора от този форум.
Пак казвам, никога не съм бил горд, че карам на бензин, то как да се чустваш горд като едно ходене до Гърция излиза 200лв., до морето 170-180лв. Ходене до работа за седмица излиза към 40-50лв. За това си взех и дизел.
Не те знам к'ъв си, що си, но...минавай 1000км на месец с колата и сипвай бензин на IS-ката и после ще те видя как ще пускаш тема: "Къде да сложа ГИ".
Не знам защо се заяждаш, каква ти е целта, ясно е че темата се изчерпа и само спорим с ТЕБ.
На 25 си, а мислиш като хлапе, пак ти го казвам. Или не си започнал да цениш парите или не цениш хората да им се присмиваш или просто трупаш мнения във форума.
Моля някой да я заключи тая тема и да се свършва, че то нищо полезно не стана освен, че разбрахме колегата какво ла..но е!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Темата беше на четвърта страница, когато написах едно мнение и след това го изтрих и не го публикувах.
Просто няма смисъл... Случаят е тежък.
Просто няма смисъл... Случаят е тежък.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И тая тема си пика в крачола.
Зрели хора сме и всеки сам си изкарва парите, съответно всеки сам си прави сметката на какво гориво кара.
Има коли на които е престъпление да сложиш газ и такива на които е престъпление да не сложиш. Като не върви поне да не харчи дето се вика
Зрели хора сме и всеки сам си изкарва парите, съответно всеки сам си прави сметката на какво гориво кара.
Има коли на които е престъпление да сложиш газ и такива на които е престъпление да не сложиш. Като не върви поне да не харчи дето се вика