Да поговорим малко за Газ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Да поговорим малко за Газ

Мнение от Dirty M5 driveR » 04 Юли 2013, 20:11

Я автора да каже на колко години е и да приключи темата :mhihi: Щото с деца на глава не се излиза.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3 литра.. компот

Мнение от edimen » 04 Юли 2013, 20:13

zafirovp написа:Само аз ли съм единствения гАзар дето кара на бензин ама неможе да си позволи ГИ:). Незнам как ги вадите тия 1000 лв със презумцията, че това е един вид инввестиция. Аз лично сега карам 400 км градско на седмица, сложа ли ГИ ще карам просто 1000 и пак ще давам същите пари. Грехота е да имаш газ и да караш по 1000 км на година

400км на седмица или на месец? Щото спри да караш за две седмици и си събрал за ГИ :lol: А въпроса, че би карал повече ако имаш ГИ, това означава, че в момента се лишаваш от колата, когато ти трябва и не успяваш да си вършиш работата с нея. Тъй, че определено би ти било от полза едно ГИ.
@///Micev_87 Ти с тея 30-40л бензин на месец дето сипваш, сигурно си е голямо събитие ходенето, като "гАзар" веднъж до бензиностанцията, за да сипеш бензин, или ти е по-кеф на няколко пъти по 10-20лв :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 04 Юли 2013, 20:48

Колегата @///Micev_87 защо отвори изобщо такава тема - да научиш/разбереш нещо ли или просто да се похвалиш , че караш на бензин и да оплюеш всички останали колеги , които карат на газ :kuku:

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 04 Юли 2013, 21:35

нищо лично към никой просто да видя какво мислете.. :yes: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 04 Юли 2013, 22:01

///Micev_87 написа:нищо лично към никой просто да видя какво мислете.. :yes: :winky:

Виж сега, карам дизел, преди това съм имал бензинови автомобили БЕЗ газ. Никога не съм искал да сложа газ на колата си, НО...не обвинявам никой който кара на газ, не им се присмивам никога и никога не съм се чувствал горд, че карам бензин. Точно напротив, дори да имаш много пари, пак е хубаво да си правиш сметката и ако има как да е по-евтино - евала. Така мислят и голям процент хора от този форум.

Пак казвам, никога не съм бил горд, че карам на бензин, то как да се чустваш горд като едно ходене до Гърция излиза 200лв., до морето 170-180лв. Ходене до работа за седмица излиза към 40-50лв. За това си взех и дизел.

Не те знам к'ъв си, що си, но...минавай 1000км на месец с колата и сипвай бензин на IS-ката и после ще те видя как ще пускаш тема: "Къде да сложа ГИ".
Не знам защо се заяждаш, каква ти е целта, ясно е че темата се изчерпа и само спорим с ТЕБ.
На 25 си, а мислиш като хлапе, пак ти го казвам. Или не си започнал да цениш парите или не цениш хората да им се присмиваш или просто трупаш мнения във форума.

Моля някой да я заключи тая тема и да се свършва, че то нищо полезно не стана освен, че разбрахме колегата какво ла..но е! :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 04 Юли 2013, 22:52

Темата беше на четвърта страница, когато написах едно мнение и след това го изтрих и не го публикувах.
Просто няма смисъл... Случаят е тежък.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Юли 2013, 22:59

И тая тема си пика в крачола.

Зрели хора сме и всеки сам си изкарва парите, съответно всеки сам си прави сметката на какво гориво кара.

Има коли на които е престъпление да сложиш газ и такива на които е престъпление да не сложиш. Като не върви поне да не харчи дето се вика :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E36