газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
При дизелите обаче харчи хем метан, хем нафта - така, че далаверата не е толкова голяма, колкото от бензин на метан
.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
А цената е още по-голяма и от газовия инжекцион...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Днес тръгнах да търся майстор за газта и така първо ходих на басейна Спартак с тези се скарах и аз не знам защо
... нещо ме нервираха от там тръгнах посока Горна Баня 1 час обикаляне
и ги намерих най-накрая питам аз тука нещо да сложим една газ ..и тоя ми вика за каква кола съответно му казвам БМВ
ооооооооооооооооооо не ъпсурд такива коли не правим и защо ми това е неблагодарна кола да и слагаш газта мени обороти, киха, кашля и т.н
Тръгнах си от там и си карам аз по околомръсното и след Суходол от ляво един сервиз пише газ .
..спирам така и така можели да сложим една газ можеееее
колко пари 530 лв.
За кога ми 10 август
...ааааа чакай има едно свободно място за петък удобно
ли ти ми как да не ми е удобно разбира се ... и така за петък остана пък ще видим ...
после ще споделя как е

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BOBSI написа:...тръгнах посока Горна Баня 1 час обикалянеи ги намерих най-накрая питам аз тука нещо да сложим една газ ..и тоя ми вика за каква кола съответно му казвам БМВ
ооооооооооооооооооо не ъпсурд такива коли не правим и защо ми това е неблагодарна кола...
А не ги ли пита кое е благодарна кола Голф 2, Астра, Форд или

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
BMW8 написа:BOBSI написа:...тръгнах посока Горна Баня 1 час обикалянеи ги намерих най-накрая питам аз тука нещо да сложим една газ ..и тоя ми вика за каква кола съответно му казвам БМВ
ооооооооооооооооооо не ъпсурд такива коли не правим и защо ми това е неблагодарна кола...
А не ги ли пита кое е благодарна кола Голф 2, Астра, Форд или![]()
![]()
ми не чесно казано ... ама ми стана странно, че не правели БМВ ....явно не могат или де да знам ...сайт са си направил и реклама пък ..........

колко пари 530 лв
Това ми се струва нереално малко. Не че ти се бъркам , но ако не е газов инзекцион може да береш големи ядове. Това не е от нещата от които трябва да се спестява, а друг е въпроса как ще върви.
Лично мнение: не бързаи да слагаш при първият срещнат а първо поразпитай.
Айде и успех с газовата. Дано всичко да е наред
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Ruskia_bg написа:колко пари 530 лв
Това ми се струва нереално малко. Не че ти се бъркам , но ако не е газов инзекцион може да береш големи ядове. Това не е от нещата от които трябва да се спестява, а друг е въпроса как ще върви.
Лично мнение: не бързаи да слагаш при първият срещнат а първо поразпитай.
Айде и успех с газовата. Дано всичко да е наред
Колкото повече разпитвам ... значи толко повече дда се ходи пеш...... затова направо ще слагам ... даже и капаро съм дал вече

bam-bam написа:днес разбрах че могло и газ да се сложи на дизел .. сичко ставало в нашта чудесна хубава държава само че струва към 2к ..кеф ти метан кеф ти газ
Това е газьол брадче незнамкъф е келепира обаче
като стане 2 и кусур ша измислиме и пръдня да караме поне в туй ни бива да не убидя някой но мене ме бива
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
REMUS написа: не ти е нужен емулатор за инжекторите ЕКУ-то ти не е толкова умно че да се налага да го лъжеш с емулатори стаа и с просто реле![]()
Какво е това реле? Кажи нещо по вече за него- къде се монтира, нещо наименование ако има и т. н.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
mitak_o написа::dunno: ... обаче докато караш на газ и без емулатори
Eeeee и това влиза в цената...поне тия така ми казаха

- ivopicha
- ентусиаст
-
Вече съм на газ. Излезна 400 лв. без емулатори. За сега колата си върви без грешка. Е, малко е по- тромава, но съвсем малко.Обаче там където ми я слагаха са взели охлаждаща течност от маркучите дето влизат в парното. Поне така си мисля аз(някъде около резервоарчето за спирачките) и явно са вземало от този малкуч, който след кранчето за топло. Щото днес като ходих до В. Търново и като се връщах реших да си куста вентилатора в купето. Средната врътка беше на червено и аз я преместих в синята зона. И след няколко минути колата взе да прекъсва и угасна. Не пали ни на бенз, ни на газ. Отварям аз капака, а той изпарителя целия в скреж. Схванах каква е работата и пуснах пак на червено и се оправи. Утре ще им я закарам да ми я оправят и всичко ще е ок.На вас маркучите за охлаждане къде са хванати- на левия или на десния клон гледано като застанеш срещу колата?