Запитване към тия с DEPO + AE
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Запитване към тия с DEPO + AE
Точно така - ринговете, които са ползвали на e39-ката са по-малки в диаметър и затова не се налага да се чупят щипките на ринговете.
Нашенските обаче са по-големи и влизат плъъъъътно по ринга, даже трябва лека да се побутнат, точно затова и щипките трябва да си отидат.
С моментно лепило пробвах - не стана. Повярвай ми, най-добрия вариант е с прозрачна рибарска корда/конец. Доста по-стегнато е с нея отколкото звучи.
Иначе за дневни светлини - не съм сигурен. Аз имам отделни такива, сертифицирани и одобрени за ползване като дневни светлини със специалните RL & E знаци.
Ангелските очи светят ярко на дневна светлина, но още по-ярко биха светели със SMD светодиоди, които обаче не знам дали биха влезли в улеите под ринговете.
Ето няколко снимки на дневна светлина

Нашенските обаче са по-големи и влизат плъъъъътно по ринга, даже трябва лека да се побутнат, точно затова и щипките трябва да си отидат.
С моментно лепило пробвах - не стана. Повярвай ми, най-добрия вариант е с прозрачна рибарска корда/конец. Доста по-стегнато е с нея отколкото звучи.
Иначе за дневни светлини - не съм сигурен. Аз имам отделни такива, сертифицирани и одобрени за ползване като дневни светлини със специалните RL & E знаци.
Ангелските очи светят ярко на дневна светлина, но още по-ярко биха светели със SMD светодиоди, които обаче не знам дали биха влезли в улеите под ринговете.
Ето няколко снимки на дневна светлина

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Много добре се е получило бих казал. А на слънце дали се вижда?
zBoost написа:Много добре се е получило бих казал. А на слънце дали се вижда?
Вижда се по същия начин

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мдааааааааааа, определено си заслужава играчката 

- kokoshkite
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 coupe 318is ex
E36 coupe 328i ex
E46 touring 320d ex
E90 325i
Добре са станали колега
. Какво трябва да се преправи за да влезне светодиодния маркуч и с какъв размер маркуч пробва ?Най-малкия който намерих е 8мм което ми се струва ,че ще е дебело за там .