Водороден Генератор - как стои въпроса
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Re: Водороден Генератор - как стои въпроса
Забравих да добавя, аз вече си правя пълна реплика на този генератор и ще го пробвам надявам се до месец и ще ви кажа дали има ефект ако не сте стигнали до тестове все още (което ме съмнява хаха). Просто казах на китайците че съм бизнес мен и искам оферта на всичко тяхно и те каквооооо, пратиха ми всички части на клетката с цени обаче в офертата имаше и всички размери на отделните компоненти така чееееее хахаха вече се режат ламарините а утре почвам гумата.Отделно изчитане на целия чичо гугал за тоци модулатори и какво ли не и показваме среден пръст на всички които ни искат 700 лева за тази инсталация.
Абе сега изчетах изцяло големия пост с усирането на тоя Габровски и наистина, евала на колегата че си е направил толкова голям труд да намери всичко за тоз папур. Какъв ИТ специалист тряаа да си, Габровски, че хем дрънкаш глупости, хем дори не си правиш труда да се пазиш да не те хванат. С хора като теб няма никога останалите хора да повярват че може би има светлина в тунела и то не само за тез умряли бълбучници ами като цяло за умрялата ни държава. Лично аз ще дам на абсолютно всеки планове как да си направи умрелите ви клетки за да не ви пълнят умрелите гуши.
Абе сега изчетах изцяло големия пост с усирането на тоя Габровски и наистина, евала на колегата че си е направил толкова голям труд да намери всичко за тоз папур. Какъв ИТ специалист тряаа да си, Габровски, че хем дрънкаш глупости, хем дори не си правиш труда да се пазиш да не те хванат. С хора като теб няма никога останалите хора да повярват че може би има светлина в тунела и то не само за тез умряли бълбучници ами като цяло за умрялата ни държава. Лично аз ще дам на абсолютно всеки планове как да си направи умрелите ви клетки за да не ви пълнят умрелите гуши.
Ами ей тва е мъжка приказка колега Bavariqtamniska , правиш с двете си ръчички лично после газ до ламарините и ако действа ни показваш на нас неверниците пък после лично от мен ЕВАЛА . Иначе да си разваляме добрия тон заради неузрели компоти заеби. На всеки положил труд и защитил след това недвусмислено ще правя евала и свалям шапка е те така . И живи и здрави .
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Помнете ми думата това ако работеше отдавана да е патентовано и пуснато в продажба от голяма компания. Що за наивни хора има дето да се вържат на детски приказки???
Тест също няма да има познайте защо
Все нещо ще излиза и така и няма да се стигне до теста по "обективни" причини
Здрав разум и здраве ви желая.
Тест също няма да има познайте защо

Здрав разум и здраве ви желая.
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
Bavariqtamniska написа:Към колегата mitrax, колега пак ти казвам не се обаждай неподготвен http://vbox7.com/play:3fa254e4 това го даваха и по ББС.
баце , кажи ми защо японците след като могат да вадят енергия от нищото (защото след като изгори газа получен от вода се получава пак вода - не губиш нищо , а получаваш нещо), а се занимават с атомни централи и в момента се самоубиват ?!?!
като за добавка ННО може се лъжете колко си искате , Но само на вода - никогаш .. ти си вервай колкото искаш . УСПЕХ ..

- zgabrovski
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Mazerati
- Детайли за колата: Alfa Romeo 159 1,9 JTDm
Bavariqtamniska написа:Забравих да добавя, аз вече си правя пълна реплика на този генератор и ще го пробвам надявам се до месец и ще ви кажа дали има ефект ако не сте стигнали до тестове все още (което ме съмнява хаха). Просто казах на китайците че съм бизнес мен и искам оферта на всичко тяхно и те каквооооо, пратиха ми всички части на клетката с цени обаче в офертата имаше и всички размери на отделните компоненти така чееееее хахаха вече се режат ламарините а утре почвам гумата.Отделно изчитане на целия чичо гугал за тоци модулатори и какво ли не и показваме среден пръст на всички които ни искат 700 лева за тази инсталация.
Успех, колега в репликирането

Заповядай в офиса, ще ти дам една клетка за да можеш да си направиш всичко по точните размери, да видиш къде са пропуските на китайците, защото определено има такива!
Светлина в тунела има, ефект има, не се шегувам с това което съм ти написал!
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83
- Мечтае да кара: Каквото и да е с индекс "M"
zgabrovski написа:Светлина в тунела има, ефект има, не се шегувам с това което съм ти написал!
Да така е http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080613/153276/. От Балбукатора едва ли. Да да и един мармот ..............станиол.............
Не я махаш тази снимка с Бавареца от сайта, явно си таен почитател на марката. Ако е така нямам нищо против.

Колега тази кола е с друга технология. Имаме горивна клетка, от която получаваме електричество, нямаме горене и колата на клипа е електричка, точно там са насочени разработките, на фирмите. Там има други проблеми за решаване, и основния от тях е пак цената, спрямо отдадена електроенергия. И тази клетка от клипа отделя, 300w, ние ако седнем вътре двамата с "колегата" Здравко и тя няма да отлепиBavariqtamniska написа:
Към колегата mitrax, колега пак ти казвам не се обаждай неподготвен http://vbox7.com/play:3fa254e4 това го даваха и по ББС.

Никога не казвай никога, защото няма начин да няма начин.
СПРЕТЕ да се оплаквате от държавата, ПРОМЕНЕТЕ Я.
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Steve70 написа:zgabrovski написа:Светлина в тунела има, ефект има, не се шегувам с това което съм ти написал!
Да така е http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080613/153276/. От Балбукатора едва ли. Да да и един мармот ..............станиол.............
Не я махаш тази снимка с Бавареца от сайта, явно си таен почитател на марката. Ако е така нямам нищо против.А, и все се каня да те питам, тези твоите сайтове уж са на една компания "АТЛАНТИС СОЛАР-БГ ООД", пък ги хостваш поотделно. Да няма нещо Phishing, или тъчем на два стана?
Колега тази кола е с друга технология. Имаме горивна клетка, от която получаваме електричество, нямаме горене и колата на клипа е електричка, точно там са насочени разработките, на фирмите. Там има други проблеми за решаване, и основния от тях е пак цената, спрямо отдадена електроенергия. И тази клетка от клипа отделя, 300w, ние ако седнем вътре двамата с "колегата" Здравко и тя няма да отлепиBavariqtamniska написа:
Към колегата mitrax, колега пак ти казвам не се обаждай неподготвен http://vbox7.com/play:3fa254e4 това го даваха и по ББС.. То тоя тестовия японец е сигурно около 50 кила. Но пък тази идея ще работи със сигурност, харесва ми. И като стане авария с тока, качваш си го във вас и си ти
. Ще има за пц-то и монитора, от Бат Здравко ще си вземеш и LED ''ламби"да не ти е тъмно и
. Хем ще обсъдите пропуските с китайските Балбукатори, обещал ти е няма да те лъже я.
Няма шанс да отида да обсъждам балбукатори или ламби ха. Да те поправя малко: китаеца сигурно беше 40 кила даже

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
о ,нещо ги въртиме , начи тая клетка няма нищо общо с ГОРЕНЕ , за какво ми говориш ? колко пари струва ? и колко енергия вади за тея пари ? и ти можеш ли да направиш горивна клетка ?
Блаженни са верующите
Блаженни са верующите

- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
Колега ето един тест на автомобил който от ноември миналата година е с инсталиран НАБУЛБАТОРbmw325tds написа:Ако имам възможност бих тествал един балбукатор и ще споделя какви са резултатите, защото това ще е полезно за всички.

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=71891&start=30
smbdie написа:zgabrovski написа:
Колеги, ето и последните ми резултати:
200 километра за вчера и днес до работата.
От тях- около 70 между Банкя и София, останалите 130 - градско в София.
Допълних 13,8 литра до капачката.
Alfa Romeo - 159 - 159 - 1.9 JTDM (150 Hp)
Разход (в града) - 8.1 л./100 км.
Разход (извън града) - 4.8 л./100 км.
Нека пресметнем нужния разход зададен от производителя.
Извънградско: 4,8/100*70 = 3.36 литра
Градско: 8,1/100*130 = 10.53 литра
Общо: 13.89 литра
Точността на измерване на бензиностанцията е 0.5%
Резултатът е -0.65% под разхода зададен от производителя.
Ако приемем, че икономията от 0.65% е в следствие на HHO системата, ще е необходимо да изминем повече от 440 000км. за да откупим системата и след това да излезем на печалба. (при цена на дизела от 2.50лв., HHO система за 500лв. и същия стил на каране)
Математиката била забавна!
И то на коя дата само 1 април

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
mitrax написа:о ,нещо ги въртиме , начи тая клетка няма нищо общо с ГОРЕНЕ , за какво ми говориш ? колко пари струва ? и колко енергия вади за тея пари ? и ти можеш ли да направиш горивна клетка ?
Блаженни са верующите
Естествено че не мога, ако можех нямаше да съм тук. Стига сте ме дъвкали, дъвчете Габровски той ви предлага разни работи не аз хах.
- Steve70
- кандидат ентусиаст
-
zzuzi написа:Айде и аз малко да дрисна в темата.Виждал съм "балбукатор" сложен на дизелов ситроен на познат.Разлика във вървежа има,в разхода също-от порядъка на 2литра сваля.Струваше му към 500лв всичко и човека си е доволен.Но на мойта кола(бензинова) за сега не бих си сложил такова жувотну.
Извинявай колега за късната реакция, вината е моя, пропуснах ти поста в "тарапаната". Макар че още в първото изречение си описал това, което ще напишеш като съдържание. Сега викаш този твоя познат във вас, и му показваш темата от самото начало, може и линк към темата да му пратиш, някъде посредата ще срещнеш облог за минимум 1000 лв. Аз мога да му покажа и линк към сайт с по сериозна награда, но съм сигурен, че и тази няма да поиска. Не бих реагирал толкова остро, но мразя измамниците. И то специално по темата, защото го отнасят най бедните колеги. Вместо да си стегнат колата за 500 лв. което със сигурност ще им намали разхода, ще ги дадат за НАБУЛБАТОР, БАЛБУКАТОР, ХАПЧЕТА, ЕНЕРГОЗАТОРИ, НАМАГНИТОЗАТОРИ и други глупости. Ей това ме ядосва най-много, че цакат най бедните и беззащитните тези безскрупулни ИЗМАМНИЦИ :censored: . И то особено по този начин, когато злоупотребяваш с позицията която заемаш. Че това си е пладнешки обир, той човека няма шанс. Именно затова положих толкова много усилия, да има равни шансове. Със сигурност ще има колеги, които няма да повярват на законите на физиката, математика и т.н. Но, това си е техен избор, и поне нещата ще са с равен старт. Който прочел, прочел, за който не важи има друго правило. "Когато си опитал всичко и нищо не помага, прочети упътването".
Сега относно тестовете. Оказа се че организацията която е сертифицирана в България за провеждане на такива тестове е http://www.technotest.bg/bg/company.html. Обаче познайте държавна е и няма дино. Теста се провежда на магистралата зареждат на караулката от там газ и обратно 100 км. Говорих с човека много обстойно. Каза ми че има много фактори от които се влияе разхода, отворен прозорец разлика в налягането на гумите, разлика в температурата по време на тестовете, една и съща скорост при сравнителните трестове. Другото по интересно което ми каза е че, натоварване от 20 -40 ампера (разхода на НАБУЛБАТОРА) на 50-60 коня двигател въобще не може да се хване като разход при този тест, да не говорим за 150 коня дизелов с много повече мощностт. Това сигурно устройва хора като "колегата" zgabrovski и друго като него. Никой досега не е правил тест с такива "HHOсистеми"(чак ми ми става гадно като го пиша). Някакви пичове с Берлинго питали за тест с такъв набулбатор, но цената ги спряла. Обаче, провеждат тест на стенд, носиш си устройството което твърдиш че прави икономия или повишава мощността. Закачат го и каквото покаже това е, дават ти и сертификат който важи за EU. Разказа ми за един БГ изобретател на газова уредба, дето три пъти ходил и три пъти нищо. От фирмите със дино тест на които писах не ми отговори никой, не знам дали защото споменах НАБУЛБАТОРА като причина за теста. От колегите не получих съпорт за такъв технически тест(може би не са го прочели хора които могат да помогнат). В крайна сметка ще се съглася и на теста които правят http://www.technotest.bg/bg/company.html все пак 15% икономия са твърде много за да не ги хване. Да не говорим че на теста който са направили NBC мерят градски и извънградски цикъл. А тук само магистрала. Цената е 500 лв. ако някой колега може да помогне с уреждането на динотест който е по актуален и по евтин ( все пак разликата от икономията отива за форума) ок, ако не отиваме на техно. Друг е въпроса, дали Здравко Габровски въобще ще се съгласи (досега е не го е направил с нито една оферта отправена към него за такъв тест). Но ако пък си беше сертифицирал устройствата за "икономия"

И последно малко обобщаващи линкове.
http://www.youtube.com/watch?v=LjWCXD4P3XQ&feature=related Ей така се прави

http://www.nrel.gov/docs/fy06osti/39534.pdf ЦЕНА
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=194020 НЕ РАБОТИ
http://www.msnbc.msn.com/id/29899191/ НЕ РАБОТИ
http://www.youtube.com/watch?v=ydEkV-E0mP8&feature=player_embedded НЕ РАБОТИ
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0 НЯМА КАК ДА РАБОТИ
http://www.aardvark.co.nz/hho.shtml НЕ РАБОТИ
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=70800&postdays=0&postorder=asc&start=30 Този линк е превод на горния, направен от колегата ebrehu от форума на фиат. Да се надяваме, че Троянския кон няма да отнесе темата, след време. Мисля че темата е изчерпана към момента, остана облога но:
bum_bum написа:Тая проба ако се осъществи съм готов да помисля, че не живеем в България![]()
Дано се случи
П.П.

Е да взема да напиша и аз нещо тука. Какво стана с тестовете и със басовете? Имаше ли залози и кой спечели 1000-ката ???
Май вече няма ентусиасти да твърдят колко икономия се получавало и колко колата вдига мощността
Това е пълен смях.
След инсталацията на такова устройство колата покачи разхода с 3-4л/100км
Извън града гореше 11л, а сега 15л. Това е на ГАЗ.
Разлика във вървенето няма - гарантирам го.
На бензин разлика във вървенето също няма, със включен и без включен бълбукатор.
Сега ако се появи някой "герой" да дрънка колко е икономично това чудо и колко покачва мощността да се обръща директно към мен.
Ааааааа, може ползата да е ако евентуално почиства нещо в цилиндрите, но не ми се разглобява за да се убедя.
Май вече няма ентусиасти да твърдят колко икономия се получавало и колко колата вдига мощността

Това е пълен смях.
На бензин разлика във вървенето също няма, със включен и без включен бълбукатор.
Сега ако се появи някой "герой" да дрънка колко е икономично това чудо и колко покачва мощността да се обръща директно към мен.
Ааааааа, може ползата да е ако евентуално почиства нещо в цилиндрите, но не ми се разглобява за да се убедя.
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Capo69 написа:Е да взема да напиша и аз нещо тука. Какво стана с тестовете и със басовете? Имаше ли залози и кой спечели 1000-ката ???
Май вече няма ентусиасти да твърдят колко икономия се получавало и колко колата вдига мощността![]()
Това е пълен смях.
ти някакво светило ли си в физиката или в автомобилостроенето, че така крайно се изказваш?
Хаха,навсякъде където се появи тема за тая джиджавка се появяват 3-4 човека,които плюят като луди и 3-4,които защитават идеята на живот и смърт,а всички други се чудят на кой да вярват. 

Bavariqtamniska написа:Capo69 написа:Е да взема да напиша и аз нещо тука. Какво стана с тестовете и със басовете? Имаше ли залози и кой спечели 1000-ката ???
Май вече няма ентусиасти да твърдят колко икономия се получавало и колко колата вдига мощността![]()
Това е пълен смях.
ти някакво светило ли си в физиката или в автомобилостроенето, че така крайно се изказваш?
Да, светило съм откакто се сдобих с бълбукатора и файда никаква.
Така съм светнал, че ще светя за всички