ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Което е доста странно... досега съм видял само един Компакт с начупена такава, при това е германски.
Италианските "кошници", над които имам преки наблюдения, нямат драми с тези пластмаси след вече 20 години на италианско и българско слънце.
Проверил ли си какви пари са нови, оригинални?
Италианските "кошници", над които имам преки наблюдения, нямат драми с тези пластмаси след вече 20 години на италианско и българско слънце.
Проверил ли си какви пари са нови, оригинални?
Re: Пластмаса под под предното стъкло
vladi_a_i написа:Vasko_G написа:Колеги, пластмасата, която покрива долния край на предното стъкло на компакта е станала на вафла. Питането ми тази пластмаса една и съща ли е с останалите е36, за да знам къде да търся.
Компакт-Седан-Тоуринг/Комби/-едни и същи
А купе, че и моята плаче за смяна

..Bayerische Motoren Werke..

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
k.milanov написа:b00st написа:k.milanov написа:И свалянето до долу без да държа бутона също работи, само шибаното вдигане когато то си решиЗаеби, начи е често срещан бъг
Често срещано е при купетата. Моята когато я взех беше пълен завод колата и това го правеше с щофьорското.
Намерих решение на проблема съвсем случайно в един клип:
https://www.youtube.com/watch?v=A3u4TRZELk4
С две думи ако сте разкачали акумулатора някога и от тогава го прави трябва да обучите прозорците (интиализирате).
Качвате се в колата давате на контакт сваляте единия прозорец до долу, затваряте го като държите бутона като стигне до горе продължавате да държите още 5-6 секунди. Направих го с двата прозореца подред и воала, вече работи вдигането догоре автоматично само като цъкнеш бутона до втора позиция!!
Това го знам и става без да го задържаш накрая, но не решава проблема. По-скоро водачи или датчика на машинката, нещо простичко е, но не ми е останало време да го изчопля.
M-coupe написа:vladi_a_i написа:Vasko_G написа:Колеги, пластмасата, която покрива долния край на предното стъкло на компакта е станала на вафла. Питането ми тази пластмаса една и съща ли е с останалите е36, за да знам къде да търся.
Ако става въпрос за тази кора, за купе е различна и струваше около 80лв нова.
https://imagizer.imageshack.us/v2/810x6 ... ygggDT.jpg
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Пластмаса под под предното стъкло
M-coupe написа:vladi_a_i написа:Vasko_G написа:Колеги, пластмасата, която покрива долния край на предното стъкло на компакта е станала на вафла. Питането ми тази пластмаса една и съща ли е с останалите е36, за да знам къде да търся.
На купето е една цяла, на седана са 2.
Последно като ги купувах от бова кар за седан бяха по 28 лв броя. И 6 щипки по 2 лв, че и те бяха изгорели.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- gogoferrari
- Потребител
-
- Кара: e46 330d touring
- Мечтае да кара: f30
~Мишо~ написа:EnimEn написа:не е нормално
И кое не му е нормалното?
Вече смених термостата с такъв на Behr 80 градусов, старият не изглеждаще зле ама не пишеше на какви градуси отваря.
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
liloff написа:Което е доста странно... досега съм видял само един Компакт с начупена такава, при това е германски.
Моята е германска, така си я взехме от Германия със напукана пластмаса. Гледам колегите по-горе казват че е към 70 лева, което е приемлива цена и ще мина на вариант "нова", а не "втора ръка". Между другото някой може ли да даде адрес на магазин на тези Бова кар в София, защото имат (^&(^*^&% и сайта.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Номенклатурен номер : 51711960843
Описание : ЛАЙСНА ПОД ЧЕЛНО СТЪКЛО ЛЯВА
Ед.цена (с ДДС) : 29.78 BGN
Има наличност
Номенклатурен номер : 51711960844
Описание : ЛАЙСНА ПОД ЧЕЛНО СТЪКЛО ДЯСНА
Има наличност
И в Дару ги има...
Описание : ЛАЙСНА ПОД ЧЕЛНО СТЪКЛО ЛЯВА
Има наличност
Номенклатурен номер : 51711960844
Описание : ЛАЙСНА ПОД ЧЕЛНО СТЪКЛО ДЯСНА
Има наличност
И в Дару ги има...

колеги, бихте ли ме посъветвали с какво да се залепи (или ако има и друг начин) лайсната на предната лява врата !
Последната щипка към капака на мотора е изпуснала и сега седи леко отворена?
Благодаря Ви
Благодаря Ви
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
durtaka написа:колеги, бихте ли ме посъветвали с какво да се залепи (или ако има и друг начин) лайсната на предната лява врата !
Благодаря Ви
моята е със силикон

със обикновен силикон ме съмнява да с еполучи, по-скоро с полиуретан, ама ако има и по цивилизован начин 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Най-цивилизования начин е от некоя кола да си вземеш щипки
Аз преди време от една блъсната, която я дадоха на надин си свалих 4-5 щипки. Ако ще лепиш лайсната гледай да не е с някакво МЕГА здраво, понеже тая лайсна мен ме спаси при щета на подземен паркинг като задрах колоната и лайсната понесе 90% от демиджа като се откърти 

Колеги, трябва ми парт номер на лепенка за интериорното огледало за обратно виждане?
Представлява кръгла лепяща мрежеста част към стъклото и лепенка към шайбата държаща огледалото. Тоест може и да са два номера за туй нЯщо.
Представлява кръгла лепяща мрежеста част към стъклото и лепенка към шайбата държаща огледалото. Тоест може и да са два номера за туй нЯщо.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
kagebista написа:Колеги, трябва ми парт номер на лепенка за интериорното огледало за обратно виждане?
Не се продава отделно.
Продава се заедно със шайбата.
51310148376

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Колеги въпрос не на място ама... да попитам някакво мнение за този плеър http://olx.bg/ad/pioneer-avic-d3-2din-navigatsiya-ID51DAI.html . Смятам такъв да закупя. 

- Powerslide
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d Mpack
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: E90 330dA 12.2007 Titan Silber / M SPORT package / Style 193 / Navigation / Recaro / Shadow Line / Xenon / Light package
VD86338
E91 330dA 12.2006 Black sapphire metallic / Navigation / Recaro / PDC / Light package
SOLD
328iА sedan Technoviolett 12.1996 Mpack,LSD 3.15
AU60415
SOLD
318is coupe 10.1998 SOLD
E39 530d 1999 Mpack SOLD
Колеги имам един проблем
Колата е 328 автомат 97 година
При студено палене няма грижи ,работи перфектно.
След като я карам няколко километра , гася я , после я паля да речем след 2 часа престой , и в първата минута след паленето мотора трака.
Повдигачите ги чувам как си щукат.
Да кажа , че колата е от германия внесена скоро и съм я карал около 1000 км , още не съм и сменил маслото , понеже е сменено точно преди да я купя и незнам с какъв вискозитет е.
Като извадя щеката ми се струва ,че е гъсто маслото.
Забелязвам и понякога при палене , лампата за маслото свети примерно 2 секунди след палене.
Колата е 328 автомат 97 година
При студено палене няма грижи ,работи перфектно.
След като я карам няколко километра , гася я , после я паля да речем след 2 часа престой , и в първата минута след паленето мотора трака.
Повдигачите ги чувам как си щукат.
Да кажа , че колата е от германия внесена скоро и съм я карал около 1000 км , още не съм и сменил маслото , понеже е сменено точно преди да я купя и незнам с какъв вискозитет е.

Като извадя щеката ми се струва ,че е гъсто маслото.
Забелязвам и понякога при палене , лампата за маслото свети примерно 2 секунди след палене.