12000К
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Намерих един маистор от асеновград дето каза че се е специализирал в оправяне на такива фарове на бмв,каза че ште сложи стакла от зкв стъклени и няма да пожаляват никога вече(те мойте не само че са пожълтели а са и леко пукнати в средата) даде ми визитка ако искаш ще ти пратиа тел-а и адреса на л.ц
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Nukem написа:Намерих един маистор от асеновград дето каза че се е специализирал в оправяне на такива фарове на бмв,каза че ште сложи стакла от зкв стъклени и няма да пожаляват никога вече(те мойте не само че са пожълтели а са и леко пукнати в средата) даде ми визитка ако искаш ще ти пратиа тел-а и адреса на л.ц
Ми може...не пречи нищо предполагам...

а защо тогава не монтират направо 12000 заводски ксенони?
защото ги слагат да светят, а не да изглеждат сини или лилави на пътя
Факт е, че след 4000-5000К осветяването пада ... има достатъчно инфо в интернет
да не говорим че в някои държави всичко над 10000К е забранено
за мен оптималният вариант е 6000К
защото ги слагат да светят, а не да изглеждат сини или лилави на пътя
Факт е, че след 4000-5000К осветяването пада ... има достатъчно инфо в интернет
да не говорим че в някои държави всичко над 10000К е забранено
за мен оптималният вариант е 6000К
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
сега ще сляза да ти направя снимки вече с фотоапарат да видиш как светят моите 12000к и ще ти стане ясно колко светят как светят...до 1/2 час ще ги сложа тук 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Nukem написа:Намерих един маистор от асеновград дето каза че се е специализирал в оправяне на такива фарове на бмв,каза че ште сложи стакла от зкв стъклени и няма да пожаляват никога вече(те мойте не само че са пожълтели а са и леко пукнати в средата) даде ми визитка ако искаш ще ти пратиа тел-а и адреса на л.ц
то тоя е един майстор.... 5 пъти му рекламирам 2 рефлектора докато ги закърпи горе долу, да не говорим за срокове на изпълнение, пълна скръб

иначе си бръмчи неделя до димитровград на пазара и си разпъва сергийката. баща му беше майстор, ама тоя и за чирак не става

- inseCT
- младши ентусиаст
-
RIDDICK написа:сега ще сляза да ти направя снимки вече с фотоапарат да видиш как светят моите 12000к и ще ти стане ясно колко светят как светят...до 1/2 час ще ги сложа тук
Е супер...

- inseCT
- младши ентусиаст
-
RIDDICK написа:сега ще сляза да ти направя снимки вече с фотоапарат да видиш как светят моите 12000к и ще ти стане ясно колко светят как светят...до 1/2 час ще ги сложа тук
Ако се сетиш снимай и от вътре да видя ка се вижда...

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
фотосесията ми е готова в галерията ,значи колата ми е 91 набор(ше се разделяме скоро с нея) фаровете ми са бош купил съм я с тях,а я имам вече 8 години с лупи са...,това е което мога да ти кажа за фаровете фото апарата беше на земята оставих го на self timer да щтрака от запалването до ....загряването,имаи в предвид че в гаража има осветление което малко или много осветява и то не пълна тъмница ,и апарата беше на земята пред колата след това аз вече цъкнах другите...поздрави, дано съм ти бил от полза 

- inseCT
- младши ентусиаст
-
RIDDICK написа:фотосесията ми е готова в галерията ,значи колата ми е 91 набор(ше се разделяме скоро с нея) фаровете ми са бош купил съм я с тях,а я имам вече 8 години с лупи са...,това е което мога да ти кажа за фаровете фото апарата беше на земята оставих го на self timer да щтрака от запалването до ....загряването,имаи в предвид че в гаража има осветление което малко или много осветява и то не пълна тъмница ,и апарата беше на земята пред колата след това аз вече цъкнах другите...поздрави, дано съм ти бил от полза
Еми кво да кажа...парво едно мерси голямо...и седят екстра...като загреят точно както си ги представях...само покрая лилаво...иначе средата бяло...и се вижда трепач

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
6000к ,снимано с телефона и умалено до скромните възможности на форума, денем е
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае да ва запитам.... мое ли двама съответно с лупи и с рефлектор да снимат еднакъв цвят как се проектира върху пътя? По възможност на сух асфалт и фаровете да не са със "забележки" 

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Здравейте! Не чух никаде да се споменават ватовете на лампите защото има доста голямо значение преди 1 час си поръчах ксенони от ebay с TUV и ISO:9001 и така мисалта ми е че никой не каза за ватовете на лампите а ми говорите тука за келвини добре най-масово разпространените са 35ватови лампи и да речем че на 10000келвина светят с 2300 лумина и всички казват тфа е слабо тфа е какво ли не аз си поръчах 10000келвина на 55вата който имат светоотделяне 3250 лумина а са еднакви келвини така че има голяма разлика от 10000к до 10000к на 55вата поне относно светлоотделянето и силата им така че цвета и келвините не са най-големия критерий обръщаите малко внимание и на лумините и ватовете.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....