Какво ви е мнението за 318 те де ес 90к.?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
nandrolon написа:ами карах малко опел вектра 2.0 97-ма/ дизел/ .....
като цяло колат като че ли вървеше по леко ...........
да ти кажа направо - това БМВ което карам сега , не бих го сменил за 3 опела с 3 к**ва вътре![]()
![]()
п.с. -15 градуса качваш се в опела и въртиш ключа без да чакаш нищо и ... колата пали веднага ... lol
баварията трябва да я изчакаш 3-4 секунди

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
swh_bmw написа:за да не отварям друга тема тук да попитам, има ли собственици с 318 TDS които са карали преди коли които са от класа на Polo,Corsa или подобна и може ли да споделят разликите (в мощноста повече ме интересува), търся си 325 TDS'ка по принцип но едно 318 TDS също може би ще е разумно за мене.
хаха пич преди карах Hyundai Accent 1.5i 12V 88коня кво да ти кажа като комфорт изобщо не може да става дума за сравнение като ускорение хуйзела от 0-100 рулираше ама от там нагоре.... 318TDS-ката ще го побърка

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
mla86 написа:swh_bmw написа:за да не отварям друга тема тук да попитам, има ли собственици с 318 TDS които са карали преди коли които са от класа на Polo,Corsa или подобна и може ли да споделят разликите (в мощноста повече ме интересува), търся си 325 TDS'ка по принцип но едно 318 TDS също може би ще е разумно за мене.
хаха пич преди карах Hyundai Accent 1.5i 12V 88коня кво да ти кажа като комфорт изобщо не може да става дума за сравнение като ускорение хуйзела от 0-100 рулираше ама от там нагоре.... 318TDS-ката ще го побъркаобаче тоя Hyundai гори 15 на 100 в града докато ся с дизелака 8-9 на 100
зимай BMW не ти трябва нищо друго !

С голям интерес прочетох всичко до тук! Не знам вече купил ли си си нещо? Значи аз съвсем от скоро има 318 TDS. 97 година е. Взех я за 7500, доста запазена! Сега и сменям консумативите, освен тях излезнаха и още неща които се оказаха "поразвалени"! Всичко горе-долу ще ми се върже около 700-800 лева с труда! За разхода мога да кажа че добре си харчи! Особено градско! Правя това сравнение защото преди карах Джета на газ, и така ми се струва че с нея беше по-икономично! Но возията на бавареца няма нищо общо с тия "бракми" дет съм ги карал до сега!!!
Така че внимавай какво купуваш! Провери си всичко дали ти работи в колата!!!
От Дару Кар ми искат 323,18ст. за кранче на парно!!!!!
Така че внимавай какво купуваш! Провери си всичко дали ти работи в колата!!!
От Дару Кар ми искат 323,18ст. за кранче на парно!!!!!
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Грешката на всеки нов собственик на баварец - да отиде един път в Дару, за да му одерат кожата, че и още една отгоре. Нищо няма - и аз се прецаках така. Като купих колата, я закарах в Дару (Камор ги нямаше още) на диагностика. Тия там ми взеха 350 кинти за диагностиката само и за някакви уплътнения или шайби, които така и не видях (сменените, де). И ми измислиха ремонти за 5000 лв. Впрочем точно за толкова бях купил колата:) Дали съм правил ремонтите не питайте, още си ме вози и то супер даже.
А на пича по темата желая успех! Изборът му е много добър, дано уцели и колата. Но пък стегне ли се веднъж, само каране, консумативи и нищо друго не иска.
А на пича по темата желая успех! Изборът му е много добър, дано уцели и колата. Но пък стегне ли се веднъж, само каране, консумативи и нищо друго не иска.
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5