Маншон скоростен лост с м конци
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Маншон скоростен лост с м конци
Има оригинална кожа (май към кожените салони върви) и е отгоре с 2 диагонални шева, не отдолу един централен. Пак не е нещо впечатляващо, ама сравнение с винила все едно от жигула определено е по-добре 
ps.
Да моя е, още е жив (кофти снимка)

ps.
baitun написа:b00st написа:Я цяла тема 4 страници за моя маншон
Та и мене не ми харесаха нещо толкова меките и смачканите, както и да ги мажеш и квото и да ги правиш седят като дъвкани и изплюти
Ако твоя е този от първата снимка на първата страница мога да кажа, че стои много добре и веднага чакам оферта, въпреки, че съм поръчал два от английско. Ако съм ти откраднал снимката, сори.

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
b00st написа:Има оригинална кожа (май към кожените салони върви) и е отгоре с 2 диагонални шева, не отдолу един централен. Пак не е нещо впечатляващо, ама сравнение с винила все едно от жигула определено е по-добре
ps.baitun написа:b00st написа:Я цяла тема 4 страници за моя маншон
Та и мене не ми харесаха нещо толкова меките и смачканите, както и да ги мажеш и квото и да ги правиш седят като дъвкани и изплюти
Ако твоя е този от първата снимка на първата страница мога да кажа, че стои много добре и веднага чакам оферта, въпреки, че съм поръчал два от английско. Ако съм ти откраднал снимката, сори.
Красота, само една забележка-няма тъмно синия конец по средата, иначе стои уникално, направо жили. Кажи къде паркараш да ти го открадна

- b00st
- User
-
С тапицера бяхме на мнение да е с 2 конеца, че с 3 ми става много претрупано нещо и той така го направи. Иначе и 3 може ама тогава и кройката трябва да е по друг начин за да стане хубаво, щото точно в средата се събира на оригиналния, много хора го пропускат това.
- baitun
- ентусиаст
-
Кажи къде в София се намира тапицера, изкуствена кожа ли е маншона и какви пари струва 

- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
А някой мислил ли е да направи и дръжката на ръчната в М конци както е маншона на ръчната да е като продължение на маншона, според мен ще се получи добре... 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
b00st написа:...
Тия от естествената кожа не са меки, точно обратното. Като се маже известно време и се покара малко да се поочупи си седи добре. Кройката им е копирана от оригиналната, просто е кожа.
- b00st
- User
-
baitun написа:Кажи къде в София се намира тапицера, изкуствена кожа ли е маншона и какви пари струва
Тука в темата са го споменали тапицера, зад Европата в Х.Димитър. Ако искаш пиши 1 лс ще ти го обесня по-подробно да не ни се кара bum_bum

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма яд, напиши го и тук ако искаш. Предполагам и други хора ще искат да го посетят.
Ако някой скоро навестява тапицер, нека пита дали може да претапицира М къса топка за скорости! Повечето тук, които ще слагате /шиете/ маншони сте с такива топки и да питате тапицера си, дали е възможно и да сподели отговора.
Аз искам да претапицирам моята, но не виждам начин как ще стане.
Аз искам да претапицирам моята, но не виждам начин как ще стане.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
Mислено е преди много време ощеКиров написа:А някой мислил ли е да направи и дръжката на ръчната в М конци както е маншона на ръчната да е като продължение на маншона, според мен ще се получи добре...

Аз лично не харесвам изкуствената кожа, ако ще да е разработка на НАСА. С естествена си става супер, след няколко намазвания потъмнява, омеква и започва да седи както трябва да седи.
Да не съм голословен...
(на снимката с ръчната все още е със старата кожа на скоростите)
Иначе претапициране на топка за ръчна кутия не става. Никога не седи заводско. На автоматите с вложката през средата става добре.

- baitun
- ентусиаст
-
liloff написа:Mислено е преди много време ощеКиров написа:А някой мислил ли е да направи и дръжката на ръчната в М конци както е маншона на ръчната да е като продължение на маншона, според мен ще се получи добре...
Аз лично не харесвам изкуствената кожа, ако ще да е разработка на НАСА. С естествена си става супер, след няколко намазвания потъмнява, омеква и започва да седи както трябва да седи.
Да не съм голословен...
(на снимката с ръчната все още е със старата кожа на скоростите)
Иначе претапициране на топка за ръчна кутия не става. Никога не седи заводско. На автоматите с вложката през средата става добре.
Тук всичко е ок, сега кажи откъде изкопа никелирания бутон на ръчната.
Продава се, заводски си е за Е36. Има си парт номер. Не беше много скъп.
Разрови се из bmwfans.info, ще го намериш при Е36.
Разрови се из bmwfans.info, ще го намериш при Е36.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Ето за това говоря колеги, така да изглеждат дръжката и маншона на ръчната, но аз мисля да е с трите /// М цвята, а не както е тук само с два цвята.Ще може ли да се направи така и горе долу колко ще излезне като цена при тапицера?... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Това е моя, като искам да сменя топката с оригинална, дето е с капаче отгоре, де претапецира по този начин и да свети. Но сега се връзва доста добре с маншона и волана, като и трите са с М конци с 3 цвята.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите