раздувки на калниците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
Re: раздувки на калниците
не казвам че не стои добре!просто на тези красиви джанти и готини калници няма да стоят добре някви стъклопластови прагове а едни оригинални М!ще чакаме краен ефект!
- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
- Мечтае да кара: E92 GTS
Колеги , едно е да се гледат снимки, друго е на живо. Лично и аз мислех да не раздувам праговете и да е до лайсните, но да ви кажа, като я наложихме и стана като козирка. Стой доста грозно така! За това реших да избера цялостното (но пак е въпрос на вкус).
И според мен изглежда по агресивна така и колкото до формата на колата не смятам, че е самото съвършенство да се стремя да го запазя оригинално
. Ако я исках тясна и оригинална щях да карам с 15 бирени капачки и с оригинални вежди и 3000 лева в джоба !
И според мен изглежда по агресивна така и колкото до формата на колата не смятам, че е самото съвършенство да се стремя да го запазя оригинално

- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Ти кажи ще може ли да се пуснат така до долу и да станат лайстните и праговете
Да стават той човека знае как. Въпроса е, че май наистина ще трябва да си купя едни М лайсни и да ги направим по тях, не по стандартните. Праговете няма да ги сменям ще съм с тези

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако направиш такива раздувки и останеш с тесните лайстни щях първи да те освиркам 

- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
Лайсните са поръчани и утре са при мен. До 13.11 колата трябва да е завършена на 100 %. Вече нямам търпение да се разходя 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
Съвсем си прав колега
. След това ще сложа 16 ките и ще я сложа в гаража за идния сезон, и няма да я показвам никъде, защото ще прилича на ЗИЛ с гуми от балканче
. М/у другото обмислям да направя бартер за старите ми джанти с такива от 5-ца за да не се налага са слагам фланци за зимните ми гуми. Жалко, че вече съм притиснат с парите и ще трябва да по кротувам 1-2 месеца, а и иде Коледа!!!! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Sagat написа:Лайсните са поръчани и утре са при мен. До 13.11 колата трябва да е завършена на 100 %. Вече нямам търпение да се разходя
Тоо late за съвет предполагам, но ако не си ги взел си вземи оригинални. Тайванските са 1:1 на външен вид, но хванеш ли двете различни ще видиш веднага каква огромна разлика има. Мисля, че не бяха и кой-знае колко скъпи оригиналните.
Като я направиш пусни някоя снимка, независимо с какви гуми или и без гуми да е ако ще. Много ми е любопитно как ще изглеждат задните калници направени по този начин.
- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
Ами поръчах ги от колега от форума. Тайвански са предполагам , но пък много трудно ще намеря запазени оригинални, а аз съм психопат в отнишение на запазеното и не търпя никакви драскотини и тн. Пнеже съм и претиснат от времето, реших да са нови реплики. Не съм виждал реплики и се надявам да са качествени, ако не ще я търпя така, и ще псувам наум всеки път, като се качвам в колата. Тайно се надавам да не ми вадят много очите, но ще видим утре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
На външен вид като са на колата трудно ще различиш тайванските от оригиналните. Разликата е, че тайванските са 2 пъти по-леки и от една твърда пластмаса,а оригиналните са много по-гъвкави. Оригиналните нови не са много по-скъпи, 2 ръка не си струва.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
pics pics pics 

- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
Значи съм започнал с олекотяването
. Сега ще я чувствам доста по пъргава с лайсни реплики
.
Нови снимки се очакват около вторник. Мисля че тогава ще е готова за боя, но да видим .

Нови снимки се очакват около вторник. Мисля че тогава ще е готова за боя, но да видим .
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
чакаме с нетърпение вторника 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
zBoost написа:widebody
Как не се бях сетил за това

Оказа се че, лайсните ще трябва леко да се нагреят и по-добре, че съм с репликите. Като цяло съм доволен от качеството им, само дето баджа ме дразни, че пише ///М3 , а не само М примерно.
Нищо, поредното М3 в България ще е моето !!!! Тук мисля че има около 50 пъти повече М3-ки отколкото са произвели в Германия !
Някой знае ли дали баджа от оригиналните лайсни става? И къде се продават изчистени такива, ако не искам втора ръка ?