Струва ли си ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Re: Струва ли си ?

Мнение от u`F`o » 19 Фев 2011, 15:57

00700 написа:...
На автомобила какво му е предназначението да те вози от точка А до В, някои път до С, да има основни екстри.

Ок, де - съгласен съм с теб. Но защо всички тук карате БМВ? Защото е икономичен ? Защото е най-евтин? Защото е най-красивия? Защото е най-бързия автомобил? :dunno: Ами не е нито едно от тези - нали ;) Всеки е можел да си вземе по-евтин опел или Vw и да го търкаля евтино, обаче не го е направил- защо? Според мен отговора е, че всички вие искате като притежавате кола да й се кефите (както и аз), а това, че ще харчи повече, ще е малко по-скъпа, ще е малко по-бавна няма значение. Така ли е или не е така :)
00700 написа:Успех с намирането на автомобил! Има доста прилични. Въпроса е да имаш търпение с намирането!

Благодаря :bchug: Сега гледам една запазена (поне по снимки) 28ца :roll: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Другата седмица мисля да ида я видя.
Проблема е, че ми е точно на бюджета за купуване, регистриране, обслужване, а за ГИ изобщо забравям :confused:
Иначе е от 1ви собственик, 2 ключа, отзад почти всички инструменти седят... Много примамлива изглежда :)
Но както ти каза:
00700 написа:Най- важното е да не ставаш "роб" на един автомобил и при положение, че стои на улицата

Като знам, че на т'ва само 17ки гумите са му по 200лв бройката (и то евтините!) и ми става лошо. А тая джанта ми е една от любимите оригинални джанти (тази и спицата- style 32)...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i, sedan, 11.97

Мнение от 00700 » 19 Фев 2011, 17:44

u`F`o написа:
00700 написа:...
На автомобила какво му е предназначението да те вози от точка А до В, някои път до С, да има основни екстри.

Ок, де - съгласен съм с теб. Но защо всички тук карате БМВ? Защото е икономичен ? Защото е най-евтин? Защото е най-красивия? Защото е най-бързия автомобил? :dunno: Ами не е нито едно от тези - нали ;) Всеки е можел да си вземе по-евтин опел или Vw и да го търкаля евтино, обаче не го е направил- защо? Според мен отговора е, че всички вие искате като притежавате кола да й се кефите (както и аз), а това, че ще харчи повече, ще е малко по-скъпа, ще е малко по-бавна няма значение. Така ли е или не е така :)
00700 написа:Успех с намирането на автомобил! Има доста прилични. Въпроса е да имаш търпение с намирането!

Благодаря :bchug: Сега гледам една запазена (поне по снимки) 28ца :roll: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Другата седмица мисля да ида я видя.
Проблема е, че ми е точно на бюджета за купуване, регистриране, обслужване, а за ГИ изобщо забравям :confused:
Иначе е от 1ви собственик, 2 ключа, отзад почти всички инструменти седят... Много примамлива изглежда :)
Но както ти каза:
00700 написа:Най- важното е да не ставаш "роб" на един автомобил и при положение, че стои на улицата

Като знам, че на т'ва само 17ки гумите са му по 200лв бройката (и то евтините!) и ми става лошо. А тая джанта ми е една от любимите оригинални джанти (тази и спицата- style 32)...

За това колко е икономичен, зависи с какъв двигател си.
Дали е най - евтиния автомобил, зависи от годината, модела и т.н. Мога да кажа, че БМВ е един от най-здравите и то тези преди 2000 г., ако се е поддържал и се поддържа както трябва. Лично аз не ти препоръчвам толкова нископрофилни гуми по наште пътиша, с тези дупки. Всичко е въпрос на вкус и гледна точка! Още веднъж, успех с намирането на автомобил! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 19 Фев 2011, 21:21

vld написа:
In_Memoriam написа:Според мен по-лошо от дизелова Е46 за 7500 лв. е само Е39 за 5900 лв. :lol: Не знам колега, отново няма как да ти дадем обективно мнение, гледайки само обявата. На мен са ми съмнителни автомобили на толкова ниски цени. Единственото нещо, за което се сещам е разликата в цените за поддръжка на Е36 и Е39, така че си прави сметките.

Колега извинявай ма ти колко искаш да струва тая 14 годишна кола?
А само неразбрах кое му е лошото на Е46 320д? това че има екземпляри за по 6-7к лв. или нещо мотора не ви харесва?
Щото гледам че има мнения в темата, че бил скапан М47?

Двигателя е 6 :yes: само да не сменяш нищо по тази кола :mhihi: че май няма част под 100 лв :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от mad-men » 21 Фев 2011, 14:47

Напъно съм съгласен с клегата ''S7".
До колегата "u'f'o" я дай да видим някоя от колите,които си гледал

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanov_tds » 21 Фев 2011, 21:42

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
по добре това за тия пари много са парите за Е36 и колкото и да е пазена успех с покупката ти решаваш парите са си твои.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30,е46,е60
Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
Детайли за колата: лимузинкa

Мнение от angelBMW » 22 Фев 2011, 1:07

Драгослав написа:98г. ??? Аз доколкото знам 98г. BMW Е 36 има само комбита и компакти.

малко са ти знанията значи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 22 Фев 2011, 1:51

На снимки изглежда добре нали :mhihi:
Докато не отидеш да я видиш на живо и не се качиш да усетиш самата кола как стои на пътя няма смисъл от заключения ;)
Точно тази есен гледах 5-6 такива като тая "хубавица" на снимката , но като отидох да ги гледам ... :kuku: трагедия.
И накрая дойде моето е36 :lalala: и сега да ти кажа изобщо не съжелявам , че избрах него :bchug:
Запазено и добро е46 няма как да намериш на цена под 8000лв. :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Фев 2011, 2:42

ivanov_tds написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11297967690243606&f1=details
по добре това за тия пари много са парите за Е36 и колкото и да е пазена успех с покупката ти решаваш парите са си твои.

бате, ще ме извиняваш, ама предпочитам да си карам 28-цата с дву-зоновия климатроник, рекаро кожа, шперо и т.н. и т.н. за 6600 :winky: :mhihi:

аааа и забравих 11.97 :oops:

защото докато тва е46 стане 328 с кожи и т.н. ще е 14-5к минимум, а да не говорим, че шперо ГО НЯМА!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Предишна

Назад към E36