Струва ли си ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Струва ли си ?
00700 написа:...
На автомобила какво му е предназначението да те вози от точка А до В, някои път до С, да има основни екстри.
Ок, де - съгласен съм с теб. Но защо всички тук карате БМВ? Защото е икономичен ? Защото е най-евтин? Защото е най-красивия? Защото е най-бързия автомобил?

00700 написа:Успех с намирането на автомобил! Има доста прилични. Въпроса е да имаш търпение с намирането!
Благодаря

Проблема е, че ми е точно на бюджета за купуване, регистриране, обслужване, а за ГИ изобщо забравям

Иначе е от 1ви собственик, 2 ключа, отзад почти всички инструменти седят... Много примамлива изглежда

Но както ти каза:
00700 написа:Най- важното е да не ставаш "роб" на един автомобил и при положение, че стои на улицата
Като знам, че на т'ва само 17ки гумите са му по 200лв бройката (и то евтините!) и ми става лошо. А тая джанта ми е една от любимите оригинални джанти (тази и спицата- style 32)...
- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
u`F`o написа:00700 написа:...
На автомобила какво му е предназначението да те вози от точка А до В, някои път до С, да има основни екстри.
Ок, де - съгласен съм с теб. Но защо всички тук карате БМВ? Защото е икономичен ? Защото е най-евтин? Защото е най-красивия? Защото е най-бързия автомобил?Ами не е нито едно от тези - нали
Всеки е можел да си вземе по-евтин опел или Vw и да го търкаля евтино, обаче не го е направил- защо? Според мен отговора е, че всички вие искате като притежавате кола да й се кефите (както и аз), а това, че ще харчи повече, ще е малко по-скъпа, ще е малко по-бавна няма значение. Така ли е или не е така
00700 написа:Успех с намирането на автомобил! Има доста прилични. Въпроса е да имаш търпение с намирането!
БлагодаряСега гледам една запазена (поне по снимки) 28ца
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Другата седмица мисля да ида я видя.
Проблема е, че ми е точно на бюджета за купуване, регистриране, обслужване, а за ГИ изобщо забравям![]()
Иначе е от 1ви собственик, 2 ключа, отзад почти всички инструменти седят... Много примамлива изглежда![]()
Но както ти каза:00700 написа:Най- важното е да не ставаш "роб" на един автомобил и при положение, че стои на улицата
Като знам, че на т'ва само 17ки гумите са му по 200лв бройката (и то евтините!) и ми става лошо. А тая джанта ми е една от любимите оригинални джанти (тази и спицата- style 32)...
За това колко е икономичен, зависи с какъв двигател си.
Дали е най - евтиния автомобил, зависи от годината, модела и т.н. Мога да кажа, че БМВ е един от най-здравите и то тези преди 2000 г., ако се е поддържал и се поддържа както трябва. Лично аз не ти препоръчвам толкова нископрофилни гуми по наште пътиша, с тези дупки. Всичко е въпрос на вкус и гледна точка! Още веднъж, успех с намирането на автомобил!

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
vld написа:In_Memoriam написа:Според мен по-лошо от дизелова Е46 за 7500 лв. е само Е39 за 5900 лв.Не знам колега, отново няма как да ти дадем обективно мнение, гледайки само обявата. На мен са ми съмнителни автомобили на толкова ниски цени. Единственото нещо, за което се сещам е разликата в цените за поддръжка на Е36 и Е39, така че си прави сметките.
Колега извинявай ма ти колко искаш да струва тая 14 годишна кола?
А само неразбрах кое му е лошото на Е46 320д? това че има екземпляри за по 6-7к лв. или нещо мотора не ви харесва?
Щото гледам че има мнения в темата, че бил скапан М47?
Двигателя е 6

Напъно съм съгласен с клегата ''S7".
До колегата "u'f'o" я дай да видим някоя от колите,които си гледал
До колегата "u'f'o" я дай да видим някоя от колите,които си гледал
- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
по добре това за тия пари много са парите за Е36 и колкото и да е пазена успех с покупката ти решаваш парите са си твои.
по добре това за тия пари много са парите за Е36 и колкото и да е пазена успех с покупката ти решаваш парите са си твои.
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Драгослав написа:98г. ??? Аз доколкото знам 98г. BMW Е 36 има само комбита и компакти.
малко са ти знанията значи

На снимки изглежда добре нали
Докато не отидеш да я видиш на живо и не се качиш да усетиш самата кола как стои на пътя няма смисъл от заключения
Точно тази есен гледах 5-6 такива като тая "хубавица" на снимката , но като отидох да ги гледам ...
трагедия.
И накрая дойде моето е36
и сега да ти кажа изобщо не съжелявам , че избрах него
Запазено и добро е46 няма как да намериш на цена под 8000лв.

Докато не отидеш да я видиш на живо и не се качиш да усетиш самата кола как стои на пътя няма смисъл от заключения

Точно тази есен гледах 5-6 такива като тая "хубавица" на снимката , но като отидох да ги гледам ...

И накрая дойде моето е36

Запазено и добро е46 няма как да намериш на цена под 8000лв.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ivanov_tds написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11297967690243606&f1=details
бате, ще ме извиняваш, ама предпочитам да си карам 28-цата с дву-зоновия климатроник, рекаро кожа, шперо и т.н. и т.н. за 6600

аааа и забравих 11.97

защото докато тва е46 стане 328 с кожи и т.н. ще е 14-5к минимум, а да не говорим, че шперо ГО НЯМА!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5