ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Maverick81
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46
- Мечтае да кара: BMW E34
jujeto написа:
брат и голф 3 и е 36 са кокали особено 325 тдс за подръжка са почти еднакви само дето 325 криви глава през ден.виж в темите по на доло и ще се обедиш сам.е 36 дизел няма!!!
са ше те полазат дизелджиите, аз да ти кажа главата съм я сменявал 37 пъти , е не е чак толкова - заслужава си
е са не е като иса
Прав си колега, че не е като ис-ка...аз съм доволен от малката печка и не съм имал големи проблеми с двигателя досега...само ми идва малко слабичка вече и мисля след време да скоча на 318 ti или нещо подобно...
брат и голф 3 и е 36 са кокали особено 325 тдс за подръжка са почти еднакви само дето 325 криви глава през ден.виж в темите по на доло и ще се обедиш сам.е 36 дизел няма!!!
са ше те полазат дизелджиите, аз да ти кажа главата съм я сменявал 37 пъти , е не е чак толкова - заслужава си
е са не е като иса
Прав си колега, че не е като ис-ка...аз съм доволен от малката печка и не съм имал големи проблеми с двигателя досега...само ми идва малко слабичка вече и мисля след време да скоча на 318 ti или нещо подобно...

"Djelebov":OT: Намери перфектна 325 тдс, запали я студена с отворени стъкла, покарай малко, слушайки музиката от мотора, после се опитай да си свалиш усмивката от лицето.
ъъъ .... това със отворения прозорец ..... за какво е .... ей тъй може би

п.п.а ве гледам по споделяте със човека дали ви се струват прилични колите предложени от него,дали може и аз да се включа във тази услуга
http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi?id=11221237864189139
....... слушам коментари ....
п.п.Голф било 2,3 или 30 нема да си взема ...... още повече за 3000лв. ..... това е някаква имитация на кола ..... пазарска чанта,за бабички
[quote="raid"][/quote]
Аз въобще не та разбрах какво искаш да кажеш/покажеш със тези е36 за 3 хиляди ! Ти видя ли какво е писал автора на темата ? Иска да не се чупи, тоест запазена и да не харчи повече от 10/100! Показал си дори М50, ти мислиш ли че ще му даде под 10 ? Аз съм със такъв мотор и 10/100 ми дава по инерция.
Ти го съветващ да си даде парите за дараци.. дори тези който си показал със регистрацията - екотакса, гражданска, данък(особено за м50), табели + смяна на консумативите, ще му стъпи на 4 хиляди.
Аз за пореден път ще кажа, че за 3 хиляди.. автора на темата НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ е36 каквато желае, пък ти още му показвай е36 за 3 хиляди! Пък да не споменавам че той дори се е ориентирал към дизел
Просто не следиш темата
Или накратко казано : Човека кара голф, запазен доколкото разбирам и аз не мога да му дам съвет да се бухне на е36 за 3 хиляди и да види после че дори джаджи който му се събират в шепата могат да струват колкото половината му кола
Автора иска да е запазено, а ако си вземе е36 който го съветващ ще пуска през ден такива теми:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110405
Само че знаеш ли къде е разликата ? Разликата е, че човека има пари и ще си я оправи а тук нашия човек, прави моабети да не се счупи нещо
Ти ли ще му плащаш ремонта като влиза през 3 месеца в сервиз 
Аз въобще не та разбрах какво искаш да кажеш/покажеш със тези е36 за 3 хиляди ! Ти видя ли какво е писал автора на темата ? Иска да не се чупи, тоест запазена и да не харчи повече от 10/100! Показал си дори М50, ти мислиш ли че ще му даде под 10 ? Аз съм със такъв мотор и 10/100 ми дава по инерция.

Аз за пореден път ще кажа, че за 3 хиляди.. автора на темата НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ е36 каквато желае, пък ти още му показвай е36 за 3 хиляди! Пък да не споменавам че той дори се е ориентирал към дизел

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110405
Само че знаеш ли къде е разликата ? Разликата е, че човека има пари и ще си я оправи а тук нашия човек, прави моабети да не се счупи нещо

raid написа:furiozo написа:ох искам да си земеш 325тдс 1997 година, вс екстри за 3 бона...да или по скоро ще чуя Магапаса да пее като Алис Купър.
За 325тдс-а си прав, но аз ти говоря за 320-ка от 93-та без кой знае кви екстри. Смятай сам 316-ките на кви цени са![]()
![]()
Пусни си мобиле.бг и виж как са цените на голф 3 АБФ от 97ма с климатроик кожа и другите му екстри
А фен на бмв да напише за бмв с "всички екстри" няма да го коментираме
![]()
![]()
Binev_OuT написа:Я да го видя аз тва БМВ за 3 бона.То нищо няма да е останало от него.
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
![]()
От всеки от двата модела си има скъпи и евтини модификации, няма смисъл да сравняваме качеството на колите (въпреки, че колкото и да е смешно голф 3 си е здрава кола), за това ви предлагем да не спорим повече ! Знам че да сме в този форум всички сме фенове на марката но е хубаво да се оглеждаме как е всичко около нас, а да не се заблуждаваме
Изрода написа:А колега за това че ше ни линчуват във техния форум-веднъж пуснах за продаване там една броня,некъв киселяк нещо ми каза и така ги нахраних(не се стърпях) та чак ме баннаха от форума.Ама ми дреме изхвърлих я тая броня ама няма повече да им пиша във гадния форум.
Прав си, че това е един от най-гадните авто форуми и е пълно с киселяци
Ама първата и третата обява за БМВ-тата къртят... 2 различни коли, един търговец, еднакъв пробег! Много ми е интересно другите му коли и те ли са на по 190 хил. км...

Иначе, братле, ти иди си купи тези за по 3к, остави ни нас простите да си караме 316, 318, 320 и т.н. за по 5,6, 7 хилки и нагоре, нека ни е гадно.

На мен ако тръгна да си продавам 316-ката и някой ми каже, че по-добре да си купи такава за 2-3 хил. отколкото за 5 хил. (примерно), предпочитам да я засиля в някое дере или да си я държа в гаража за красота ве!
raid написа:Някъде да съм написал, че тия М50 за по 3000 ме кефят ??? Просто ви написах, че все пак ги има, а не че отивам да си купувам такова![]()
![]()
![]()
![]()
Ти прочете ли темата за какво става въпрос ? Тия М50 започват от 3 хиляди и са най-големите дараци, измъчени отсякъде харчат по 1 литър масло на 500 км, натъпкани с каквито се сетиш добавки

raid написа:Някъде да съм написал, че тия М50 за по 3000 ме кефят ??? Просто ви написах, че все пак ги има, а не че отивам да си купувам такова![]()
![]()
![]()
![]()
Всички знаем, че ги има, не откриваш топлата вода. Но също така знаем и, че не може да се очаква от такава "кола" това, което ще ти достави като удоволствие "по-скъпата" и по-надеждната. Макар, че може да се поспори кой от двата варианта излиза по-скъпо...

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
искам да изпилзвам темата и да питам кое бмв е най добро е30 е36 е46 като здравина и не се чупи че не ми се занимава със сервизи
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bmwe46m3 написа:искам да изпилзвам темата и да питам кое бмв е най добро е30 е36 е46 като здравина и не се чупи че не ми се занимава със сервизи
Бате,ти сериозно ли ???

И аз да използвам темата и да попитам кое върви повече 320 или 318ис

Моля ви заключете я преди да е станало прекалено късно

добре ве пичове,неоспорими сте наистина във това че няма евтино БМВ,марка си е и няма как скъпо е
Но не съм съгласен съвсем със вас че цената трябва да е определящия фактор за закупуване на баварка.Попадал съм на теми пуснати тука на хора които са дали не малко кинта за закупуване на БМВ и след това пак се е случвало някой скъп ремонт.А имам познат който преди 2-е години си взе от Германия 316 седан,с почти никакви екстри и е '92г.(да '92г.)за 3800лв. и до ден днешен не имал никакви,ама абсолютно никакви проблеми със колата(освен този че аз все го врънкам да ми я продаде),а си я кара всеки ден,не е да кажеш че я държи във гаража.
п.п.със това не агитирвам да се купува евтино БМВ,просто казвам че това колко е скъпа колата нищо не значи.
Но не съм съгласен съвсем със вас че цената трябва да е определящия фактор за закупуване на баварка.Попадал съм на теми пуснати тука на хора които са дали не малко кинта за закупуване на БМВ и след това пак се е случвало някой скъп ремонт.А имам познат който преди 2-е години си взе от Германия 316 седан,с почти никакви екстри и е '92г.(да '92г.)за 3800лв. и до ден днешен не имал никакви,ама абсолютно никакви проблеми със колата(освен този че аз все го врънкам да ми я продаде),а си я кара всеки ден,не е да кажеш че я държи във гаража.
п.п.със това не агитирвам да се купува евтино БМВ,просто казвам че това колко е скъпа колата нищо не значи.
А някой да ти е казал че ако си купиш БМВ за много пари е невъзможно то да се развали ? Хората ти обясняват че БМВ за 3000 е гробница в БЪЛГАРИЯ. В Германия е възможно човека да я е поддържал както трябва и да не е. 3800 лв. са грубо 1900 евро. Че тва си е нормална цена за е36 92 година без екстри (дори е висока цената).
Пич честно ти казвам от снощи ти чета мненията и супер много ме изумяваш. Ти просто искаш да трупаш коментари във форума или наистина главата ти ражда само такива мнения, гениални.
Пич честно ти казвам от снощи ти чета мненията и супер много ме изумяваш. Ти просто искаш да трупаш коментари във форума или наистина главата ти ражда само такива мнения, гениални.